Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'ya gider ben

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla sabbah kalktım
Doğa kalk hadi ankaraya gidiyoruz
NEA!
Ve cidden şimdi yola çıkıyorum
nerden çıktııı neden çıktıı bi halt anlamadım
ühühühü
ben oysa paartesine kadar uo oynamak karfura gitmek bi yerlerde dolaşmak istiyordum
şimdi mal gibi anne annemin evinde oturucam:(
evde bırakmıyolarda
öffffffffffffffffffff deliriceeeeeeem[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
Niye bırakmıyolar yaa kaç yaşında çocuksun...

Bak en iyi olay salı gününe yetiştirmen gereken acil bir ödevinin olduğunu bu yüzdende araştırma için üç gün boyunca internet ve bilgisayarına ihtiyacın olduğunu söyle... Acıklı gözlerle bu işe yarar[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
Gel gel, ablanı ziyarete de gel de seni bi görelim yaw, burda acaip efsanelerini dinliyoruz merak ettik yani :)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Mesaj tarihi:
neresi olursa olsun ben cikar dolasirdim kendi basima. ki anlkara, super yer. tak muzigini dolan dur. metroya bin, biyerlere git. tunaliya gelmeye calis. orada biseyler yersin. sonra belki karumu bulur biraz bakinirsin. sonra bir bakmissin aksam oluvermis. aksam seni alirlarsa golge bara git. guzelde bir grup caliyorsa daa iyisi samda kayisi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Adam tüm Ankarayı dolaşıp herkesin accden teker teker msg atacak heralde...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Evet yegane amacım bu benim
NIHAHAH:P[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
lol chem adlı kimliği belirlenemeyen internet suçlusu nun şu an ankarada olduğu saptandı şimdilik ödtü sınırları içerisinde eylemlerini sürdürmekte ancak her an dışarıda açılabilir
lol :) burayada gelemessin nası olsa[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
Alala, burda jandarma harekete geçti, birileri kimya mühendisliği bölümünden bol bol yanıcı madde, napalm tüpü ve 2 kilo uranyum çalmış?¿? Genel alarm var!

:)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
abi napalm tüpü ne öle bişi yokki :)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 27 Mart 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
abi napalm tüpü ne öle bişi yokki :)

Ya geçenlerde lemanda mı lombakta mı ne vardı ordan çaldım terimi :P[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

• Yeni Oluştur...