sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ben festival diye buna derim Reading
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 okuma festivali festivale kitap getirmesseniz kızıolar :/
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 başında gerçekten okuma festivalini napiyim dedi bana şimdi dalga geçtiğine bakmayın :P
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben de buna derim -> http://hellfest.fr :P nerdeymiş ki bu reading baktım üstünkörü şöyle bi ama göremedim. line-up da çok çekici gelmedi zaten =p
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ama hellfestle bunu mu karşılaştırıyosun şimdi ben bi gazla festival diye buna derim demiştim :D
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha Tenacious D için giderim bi de QOTSA için geliorum ingiltereye. asd
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mortis said: oha Tenacious D için giderim bi de QOTSA için geliorum ingiltereye. asd ben gidemiyorum çok talihsiz sen gidersen oturur ağlarım
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ayvalıktan uçağa atlıcam ingiltereye
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 o diilde ben bu babyshambles ı çok ön yargıyla dinlemiştim, üç albümü var şu anda. (nerden çıktı derseniz listede var) sevdim galiba. festival iyiymiş bu arada. gerçi şu an açım bu konuda ünirock yetmedi, bu tür bi festival istiyo canım cıvıl cıvıl insanlar olsun çevremde.
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Her iki festivalin line up güzel de, Reading'te daha az bildiğim grup var ehe. Gerçi denk gelsem acımam giderim. Hellfest için üç kuşak altıma kadar kim doğarsa keserim. Çoluk çocuk ta ayırmayı geçtim yani sdf
aente Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hellfest cehennemi getirmiş cidden, marduk, septic flesh falan bile 3. sıralarda yazıyor ahuha. Bizde Marduk neredeyse gizli headliner'dı Rock The Nations'da Reading fest'teki gruplardan 45 tanesinin mp3leri var arşivimde en az 20-25 tanesini de çok iyi biliyorum, sonuç olarak ağlamak istiyorum bu kadroya. Valla bir daha ki seneye tatilimi böyle bir festival şeklinde yapma arzusundayım. Reading'in sponsorlarına dikkat yalnız; Tuborg
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 siteye girmekle kasmasın kimse =) http://www.readingfestival.com/_Resources/img/lineup_poster.jpg edit: oha..hellfest =/ya ama
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 YUH BU NE BE KARDEŞİM! bu üstteki gruplardan bi tanesi türkiyeye gelince bu fakir ülkenin insanları yemeğinden ekmeğinden artırıp konserlerine gidiyor. bu adamlar hepsini tek yerde toplamış. yzıktır kıskanırlar diye hiç mi düşünmüyorlar anlamıyorum ki.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 abi o üsttekileri bırak ya..hellfest of
Öne çıkan mesajlar