jonq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Listede çıkmıyor genelde bu xkafe denk getircem diye 1 saat refresh çektim. Sonunda girdimde şu oyunu lagsız oynadım. Ohh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 jonq said: Listede çıkmıyor genelde bu xkafe denk getircem diye 1 saat refresh çektim. Sonunda girdimde şu oyunu lagsız oynadım. Ohh!! xkafe ve lagsızmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Yabancı serverlar da 150ms üstünde süründükten sonra bana akıcı geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 normalde evet daha lagsız, yabancı serverlar 90-200 arası ping veriyorken xkafede 10-40 arası ping aldım ama late game'e sarkarsa işler bombok oluyor lol zaten kapasiteyi 16'ya düşürmüşler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 xkafe'de zaman zaman loss sorunu oluyor o hoşuma gitmedi ping konusunda haklısınız daha rahat ancak, Geçen gün girdik delay yüzünden çıkıp yabancı servera girmek zorunda kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Natural selection 2 yimi chivalry yimi alsam kararsız kaldım >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 tabi ki ns2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 chivalry ne ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Grast said: xkafe'de zaman zaman loss sorunu oluyor o hoşuma gitmedi ping konusunda haklısınız daha rahat ancak, Geçen gün girdik delay yüzünden çıkıp yabancı servera girmek zorunda kaldık server cap azaltıldı birde, server linux den windows emulatorunde calıstırılmış. sorun yaratmış. artık sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4lonzo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 herkese slm..steam den oyunu indirdim ilk defa kullandım bu arada steam i..benim şöyle bir problemim var oyuna girerken refresh yaptıgımda serverleri bulmuyor!! yada bir oyuna girerken couldnt a connectle establis server hatasını alıyorum!!herhangi bir update gerekiyor mu yoksa ben mi yapamadım anlamadım..yardımcı olursanız sevinirim..bu arada xcafe ye sorunsuz girebiliyorum ama orda da adam yok ..yardımlar için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 steam otomatik patch yapar oyuna patch çıktıkça da, öteki soruna cevap veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 commander + 4 tane asker mumble dan konuşarak oynamadıkça çok keyifli diil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 4lonzo said: herkese slm..steam den oyunu indirdim ilk defa kullandım bu arada steam i..benim şöyle bir problemim var oyuna girerken refresh yaptıgımda serverleri bulmuyor!! yada bir oyuna girerken couldnt a connectle establis server hatasını alıyorum!!herhangi bir update gerekiyor mu yoksa ben mi yapamadım anlamadım..yardımcı olursanız sevinirim..bu arada xcafe ye sorunsuz girebiliyorum ama orda da adam yok ..yardımlar için teşekkürler.. xkafe'ye konsola connect yazıp mı giriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 tiLi said: commander + 4 tane asker mumble dan konuşarak oynamadıkça çok keyifli diil bence ne mambılı abi in-game voice var. commander dediğin herkese seslenecek arkadaşlarına değil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 komandante tabi herkese seslenecek. random bi grupla bi de mal bi commander olunca zevksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 nuublugu atmak icin ufak gruplarin iletisimi onemli. Hatalari cabuk gorup hizli cozumleme falan yapilabiliyor. ote yandan ingame voice yeteri kadar kaliteli degil, kapali komunitede 3rd party cozum daha net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 7v7 paticik döncek o zaman zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4lonzo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 eldar said: 4lonzo said: herkese slm..steam den oyunu indirdim ilk defa kullandım bu arada steam i..benim şöyle bir problemim var oyuna girerken refresh yaptıgımda serverleri bulmuyor!! yada bir oyuna girerken couldnt a connectle establis server hatasını alıyorum!!herhangi bir update gerekiyor mu yoksa ben mi yapamadım anlamadım..yardımcı olursanız sevinirim..bu arada xcafe ye sorunsuz girebiliyorum ama orda da adam yok ..yardımlar için teşekkürler.. xkafe'ye konsola connect yazıp mı giriyorsun? hem connectle giriorum hemde server list te gördügümde giriorum..ama bazende girmiyor..çoğu zaman xcafe de dahil olmak üzere diger serverlere girmek istedigimde ""Couldn't establish a connection with the server"" hatası alıyorum bu hatayı alan başka var mı acaba mrk ettim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ben aliyorum bazen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4lonzo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 KHaRoN said: ben aliyorum bazen!!! yaw arkadaş server list refesh yaparım serverler gelmez.gelsede girmeye çalışırım hata verir..bikaç arkadaşa sordum bug var dediler..oyun oynayamıcaksam niye satıosunuz oyunu dingiller demeden duramıorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 said: At first here ist the text which helps me to fix that no server problem : In Program Files (x86)Steamuserdata4920remoteoptions.xml, make sure asdfasd is . With thanks to KrustyKrogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi şu anda xkafe'yi her refreshlediğimde görüyorum da girmeyi denediğimde attempting connection diyor sonra couldnt establish connection diyor. server 13/16 6-7 kere denedim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ben xkafe'yi belki 50 refresh de 1 görüyorum. Genelde çıkmıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4lonzo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 jonq said: ben xkafe'yi belki 50 refresh de 1 görüyorum. Genelde çıkmıyor bende. direk ip ile baglan xcafe ye refresh e gerek yok 188.132.184.40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4lonzo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 jonq said: said: At first here ist the text which helps me to fix that no server problem : In Program Files (x86)Steamuserdata4920remoteoptions.xml, make sure asdfasd is . With thanks to KrustyKrogan aynen bu şekilde de yaptım ama yemedi.. ha şöle bişey denedim bugün steam konusunda yeniyim daha 2 gün oldu kullanmaya başlayalı..settings kısmında ülke olarak lüksemburg gözüküyodu bende turkey yapınca düzeldi herşey ilginc bi şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar