Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasır?

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

nasır değil de hasır çıkarsa sorun çıkabilir.. nasır çıkan duydum ama hasır çıkan duymadım işte!

her neyse bi markete/eczaneye/watsons'a gidiyoruz. etrafta dolanırkene markette/watsons'ta gözümüze çarpıyor, eczanede biz soruyoruz. nasır için yapışkanlı bişiler var. onu nasırın üzerine yapıştırıyorsun ve o düşürüyor (kartonun üzerinde öyle gösteriyor en azından) yihu!

bi de kurtulduktan sonra ayakkabı değiştirmek güzel olabilir

acıyan zamazingolar için de ayak altı, barnah altı yastıkları falan var. bunları ayakkabıya yapıştırıyoruz (galiba.. keza bkz. resimler) sonra ayağımızın altından önceleri çıkan kırmızı yıldırımlar kesiliyor (yine bakıyoruz kutu üstündeki resimler)
Sosyal ağlarda paylaş

benim de bi parmağımda çıkmıştı, eczacı sürülen bişey verdi. sürdüm aksatmadan, derim falan soyuluyodu işte sürdüğüm kısımlarda ben özensiz sürüyodum taşıyodu falan, dikkat etmeye çalış yani taşırmamaya. işte bikaç günden sonra böyle düşücek gibi duruyodu cımbızla söktüm az acıdı falan filan.

yani o sürülen şey işe yarıyo tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
dasaaa said:
acıyan zamazingolar için de ayak altı, barnah altı yastıkları falan var. bunları ayakkabıya yapıştırıyoruz (galiba.. keza bkz. resimler) sonra ayağımızın altından önceleri çıkan kırmızı yıldırımlar kesiliyor (yine bakıyoruz kutu üstündeki resimler)

rofl
ahahha bitirdi beni de.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ayak tabanimda vardi. Her seyi denedim cikmadi, bi de bu nasir boyle eldeki olan nasir flan gibi degil gercek bildigin koku olan, volkan gibi iceriye dogru tel tel giden igrenc bisey.
Yok abi gecmedi bi turlu, en son cerrah bi tanidik koterle yakarak oydu (baya derin bi anasini satiim), kokunden cikardi verdi elimde, nedbe dokusu orasi simdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...