PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ufak ayak parmağımın (evet şu her türlü sandalye, masa, kapı, mobilya vb. şeye çarpma zorunluluğu bulunan parmak) altında nasır çıktı. üstüne basarken acıyor falan, napabiliriz buna? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Doktoruna gidersen böyle dönen bir dalgayla bzzzzzt diye inceltiyorlar. Acıdığını da sanmıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 nasır değil de hasır çıkarsa sorun çıkabilir.. nasır çıkan duydum ama hasır çıkan duymadım işte! her neyse bi markete/eczaneye/watsons'a gidiyoruz. etrafta dolanırkene markette/watsons'ta gözümüze çarpıyor, eczanede biz soruyoruz. nasır için yapışkanlı bişiler var. onu nasırın üzerine yapıştırıyorsun ve o düşürüyor (kartonun üzerinde öyle gösteriyor en azından) yihu! bi de kurtulduktan sonra ayakkabı değiştirmek güzel olabilir acıyan zamazingolar için de ayak altı, barnah altı yastıkları falan var. bunları ayakkabıya yapıştırıyoruz (galiba.. keza bkz. resimler) sonra ayağımızın altından önceleri çıkan kırmızı yıldırımlar kesiliyor (yine bakıyoruz kutu üstündeki resimler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 benim de bi parmağımda çıkmıştı, eczacı sürülen bişey verdi. sürdüm aksatmadan, derim falan soyuluyodu işte sürdüğüm kısımlarda ben özensiz sürüyodum taşıyodu falan, dikkat etmeye çalış yani taşırmamaya. işte bikaç günden sonra böyle düşücek gibi duruyodu cımbızla söktüm az acıdı falan filan. yani o sürülen şey işe yarıyo tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 nasır bandı kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Nasır bizim arkadaş,dusurmeyın cocuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 dasaaa said: acıyan zamazingolar için de ayak altı, barnah altı yastıkları falan var. bunları ayakkabıya yapıştırıyoruz (galiba.. keza bkz. resimler) sonra ayağımızın altından önceleri çıkan kırmızı yıldırımlar kesiliyor (yine bakıyoruz kutu üstündeki resimler) rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 scholl diye bir ürün var, watsonsda büyük marketlerde bulunuyor, nasır için bandı var, sıvı şeklinde nasır sökücüsü... vs var, işe yaradığını biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 benim 2 ayağımda da baş parmağın hemen aşağısında, bilgisayarın power düğmesi büyüklüğünde nasır var yere oturuş şeklimden dolayı. hiç bi problem yok ama böyle çorabımı çıkarmaya çekiniyiorum arasıra ev ortamında vs..terlik giyemiyorum fln :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mum_Chamber said: dasaaa said: acıyan zamazingolar için de ayak altı, barnah altı yastıkları falan var. bunları ayakkabıya yapıştırıyoruz (galiba.. keza bkz. resimler) sonra ayağımızın altından önceleri çıkan kırmızı yıldırımlar kesiliyor (yine bakıyoruz kutu üstündeki resimler) roflahahha bitirdi beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 watsons ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Benim ayak tabanimda vardi. Her seyi denedim cikmadi, bi de bu nasir boyle eldeki olan nasir flan gibi degil gercek bildigin koku olan, volkan gibi iceriye dogru tel tel giden igrenc bisey. Yok abi gecmedi bi turlu, en son cerrah bi tanidik koterle yakarak oydu (baya derin bi anasini satiim), kokunden cikardi verdi elimde, nedbe dokusu orasi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 eczanenin daha buyuk takimlisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 travezol diye bi krem vardı. ama iyi gelir mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar