Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 karma asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 abi o korkuluklar yüzünden ailemden birine zarar gelse ofof valla aynı yerden atarım adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ilk taşındığı haftalar tatile çık :p sora unuttturursun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yatır var o evde de. kaçar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 benim de hiç ama hiiiç tahammül edemediğim biri bir üst katımda oturuyor.. ilk taşındığımda onun orda oturduğunu bilmiodum başka yere taşınmayı fln düşündüm öğrendikten sonra.. ama korktuğum gibi olmadı mesafe koyunca araya hiç bi şekilde rahatsız olmuosun.. bu kişiyle hem aynı arkadaş grubundayım hem de aynı sınıfta.. derslere pek gitmediğimden sınıfta görmüorm e arkadaş grubumda genelde bana gelio.. haberi olmadığı sürece ki olmuyo genelde hiç bi sorun olmuyor.. vize final zamanı yararlı bile oluyor olmayan notları gidip alabiliosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 şansa bak senden çıkmaz artık bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 döv abi?senin mahallen eskisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Birde bakıyormuşsun kanka falan olurmuş senle. Evinden çıkmazmış falan ehah. Geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yok ya. asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 şunu anlamadım ben. adam neden taşındım diyip sana açık adresini veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Onun bi ev arkadaşı var. İsimlerimizi biliyoruz sadece. o beni görmüş. muhabbete etik sokak kültür apt de arkadaş seni görmüş akraban mı var diye girdi. biz oraya taşındık vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben sana bişi sölimmi bence allahın bir hediyesi bu sana. hep demezmiyiz "ulan şu herifle beni aynı odaya koyup yarım saat izin verin............" kafasını gözünü kırmalık bi tipmiş zaten bak bence fantazilerini üstünde uygulayabilirsin. "merhaba canım arkadaşııım hoşgeldin apartmanımıza... HIAAA!!!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bencede hoşgeldin apartmanımıza diyip zehirli yiycek götür dairesine , adettir yeni komşu gelince fln de!>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 babam senle konuşmamı yasakladı üzgünüm ama lütfen selam dahi verme bana ühü ühü diyip uzaklaş hemen soru sormasına mahal bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ayar zamanı. Bol ayar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bir de babanın warhammer ı ile tehdit edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 korkuluklar hala yoksa "NAAĞBEER" diye sırtına güçlü bir darbe suretiyle...gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 obsesifik said: benim de hiç ama hiiiç tahammül edemediğim biri bir üst katımda oturuyor.. ilk taşındığımda onun orda oturduğunu bilmiodum başka yere taşınmayı fln düşündüm öğrendikten sonra.. ama korktuğum gibi olmadı mesafe koyunca araya hiç bi şekilde rahatsız olmuosun.. bu kişiyle hem aynı arkadaş grubundayım hem de aynı sınıfta.. derslere pek gitmediğimden sınıfta görmüorm e arkadaş grubumda genelde bana gelio.. haberi olmadığı sürece ki olmuyo genelde hiç bi sorun olmuyor.. vize final zamanı yararlı bile oluyor olmayan notları gidip alabiliosun :D Az düzenbaz değilmişin ha hani hoşalnıodun o çocuktan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Arma said: Bir de babanın warhammer ı ile tehdit edebilirsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Metakuso said: korkuluklar hala yoksa "NAAĞBEER" diye sırtına güçlü bir darbe suretiyle...gg uahsuahsuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Flameoffear said: obsesifik said: benim de hiç ama hiiiç tahammül edemediğim biri bir üst katımda oturuyor.. ilk taşındığımda onun orda oturduğunu bilmiodum başka yere taşınmayı fln düşündüm öğrendikten sonra.. ama korktuğum gibi olmadı mesafe koyunca araya hiç bi şekilde rahatsız olmuosun.. bu kişiyle hem aynı arkadaş grubundayım hem de aynı sınıfta.. derslere pek gitmediğimden sınıfta görmüorm e arkadaş grubumda genelde bana gelio.. haberi olmadığı sürece ki olmuyo genelde hiç bi sorun olmuyor.. vize final zamanı yararlı bile oluyor olmayan notları gidip alabiliosun :D Az düzenbaz değilmişin ha hani hoşalnıodun o çocuktan?? ulan çok fenasın asıl sen demio muydun çok tatlı çocuk he fln die ben senin gözün var sanıp hiç oralı olmadım hayatım kusura bakma ya :D töbe de olumm yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 GAY ALERT! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Arma said: Bir de babanın warhammer ı ile tehdit edebilirsin. Sanırım bu bir ilk. De ayrı yazılmaz. asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yoo yazılıır da sen kendine mi ayar verdin nooldu anlamadım ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Dahi Anlamındaki "-de" Ayrı Yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar