Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire the masquerade(karakter kendi kendine yürüyor?)


EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Çok oynadım o oyunu ama söylediğin sorunla hiç karşılaşmadım. Patchlemeyi dene. Tekrar crack yapman gerekebilir ama orj değilse oyun. Bide word pad aç w ye basılı tut bi süre bırak sonra bakalım w yazmaya devam edicek mi belki uzun süre basınca takılı kalıyordur. Bide en güzel çözüm oyunun sitesine gir orada böyle bir sorun var mı diye ara eğer oyundansa kesin yazmıştır biri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu çok yaygın bi problem aslında. Oyunu sevenlerin hazırladığıo bi unofficial patchi kurunca bu ve bunun haricindeki biçok bug düzeliyo.
http://www.fileshack.com/file.x/7489/Vampire:+The+Masquerade+-+Bloodlines+Unofficial+5.2+Patch

Not: Oyun Steam üzerinden kurulu olsa da, direkt kurulu olsa da bu patch çalışıyo.

Edit: Bi tane bug örneği veriim. Downtown'da arka sokaklardan birinde bi questi yapmak için kanalizasyona inmemiz gerekiyo. Ufak bi görev, kapışmalı. Neyse, kanalizasyona girmeden önce ve girdikten sonra save almıştım. İçerdeki görevi yaptıktan sonra tekrar save aldım. Dışarı çıkmak üzere kanalizasyon kapağına gittim ve kullanma tuşuna bastım. Loading olayından sonra oyun açılınca karakterimin ayağı yerin içinde kaldı. Bu nedenle sonsuza kadar aşağı düşmeye başladım. Bütün saveleri teker teker denedim, görevi tekrar yaptım, yine de aynı sorunu yaşadım. Bu patchi kurduktan sonra, kanalizasyona girmeden önceki save'e geri dönüp görevi yapınca hiçbi sorunla karşılaşmadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodlines stuck moving diye arattım şöyle bişey çıktı.

said:
There is also a known movement bug under 2k/XP that AFAIK was never addressed. It has similar symptoms in that you get "stuck" moving in a direction with laggy or no response to keyboard or mouse input.
If this sounds like the problem you're experiencing, go into the Properties, to the Compatibility tab, and set it to run under Win98/ME compatibility mode. It fixed it for me a year or two back and several other folks here on Ars as well.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Compatibility şeysinden yaptım düzeldi. De nası bi oyundur bu arkadaş. O herkezi zombi yapan akıl hastalarına ayar oldum. Nine circle mıydı neydi. Son adamlarını(bishop bilmemkim) öldürmeye giderken o kadar çok zombi geldiki karşıma, şehirde neden o kadar az insan olduğunu anladım :p
Ne o öle lan resident evildan beter. Resmen o son herifi öldürürken zevk aldım sırf o zombiler yüzünden :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane unofficial patch var, biri oyunu edigim gibi bambaska yapıyor biri sadec eubgları düzeltiop grakfikleri cilalıyor

http://en.wikipedia.org/wiki/Vampire:_The_Masquerade_-_Bloodlines#Patches

Şurda bahsedilenlerden alt taraftaki true patch bahsettigim (öbüründen kat be kat güzel) google da arama yaparsan forumlarını bulabilirsin sanırsam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorun çıkar en en iyisi sil oyunu.

O dan bloodlines i kur üstünede Tur patch i kur. (ben 2 patchlede oynadım, Ture patchi daha çok seviyorum çünkü grafikleri cilalamak ve bugları düzeltmekten başka bişi yapmıypr. öte yandan öbürü oyunu resmen bambaşka bir hale sokuyor ve kendine ait bugları oldugu için devamlı update etmen gerekebiliyor)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

true olmayan unofficial patch'i denemiştim,
"sadece bugfix bu" değil, basbaya oyunun yapısını çok değiştiriyor.
bir sürü farklı ırk ekliyor oyuna en basitinden.
büyüleri felan kafalarına göre değiştiriyorlar.
"rulebook'a uygun yapalım" derken herşeyi baştan aşşağı değiştirmişler.

true patch ise normal patch'in üstüne yüklenip, normal patch'te olan haaları değiştiriyordu bir tek.

steam versiyonunda da çalışıyorsa true patch, steam'den oynayalım bari.
true patch çalışmıyor, her defasında steam otomatik baştan indiriyor diye cesaret edememiştim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...