EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yau böle bi problem var. Arada bi takılıyo kendi kendine gidiyo böle. Yön tuşlarıan falan basınca tekrardan düzeliyo sonra yine oluyo falan. Klavyede bi problem yok diğer uygulamalarda. Oyunla ilgili bişi galiba. Neden olurki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Çok oynadım o oyunu ama söylediğin sorunla hiç karşılaşmadım. Patchlemeyi dene. Tekrar crack yapman gerekebilir ama orj değilse oyun. Bide word pad aç w ye basılı tut bi süre bırak sonra bakalım w yazmaya devam edicek mi belki uzun süre basınca takılı kalıyordur. Bide en güzel çözüm oyunun sitesine gir orada böyle bir sorun var mı diye ara eğer oyundansa kesin yazmıştır biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yok klavyeden olmadığına eminim. Diğer forumlarda aratmayı denedimde tam olarak ingilizce nası açıklanabilirki bu key word aklıma gelmiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bu çok yaygın bi problem aslında. Oyunu sevenlerin hazırladığıo bi unofficial patchi kurunca bu ve bunun haricindeki biçok bug düzeliyo. http://www.fileshack.com/file.x/7489/Vampire:+The+Masquerade+-+Bloodlines+Unofficial+5.2+Patch Not: Oyun Steam üzerinden kurulu olsa da, direkt kurulu olsa da bu patch çalışıyo. Edit: Bi tane bug örneği veriim. Downtown'da arka sokaklardan birinde bi questi yapmak için kanalizasyona inmemiz gerekiyo. Ufak bi görev, kapışmalı. Neyse, kanalizasyona girmeden önce ve girdikten sonra save almıştım. İçerdeki görevi yaptıktan sonra tekrar save aldım. Dışarı çıkmak üzere kanalizasyon kapağına gittim ve kullanma tuşuna bastım. Loading olayından sonra oyun açılınca karakterimin ayağı yerin içinde kaldı. Bu nedenle sonsuza kadar aşağı düşmeye başladım. Bütün saveleri teker teker denedim, görevi tekrar yaptım, yine de aynı sorunu yaşadım. Bu patchi kurduktan sonra, kanalizasyona girmeden önceki save'e geri dönüp görevi yapınca hiçbi sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bloodlines stuck moving diye arattım şöyle bişey çıktı. said: There is also a known movement bug under 2k/XP that AFAIK was never addressed. It has similar symptoms in that you get "stuck" moving in a direction with laggy or no response to keyboard or mouse input. If this sounds like the problem you're experiencing, go into the Properties, to the Compatibility tab, and set it to run under Win98/ME compatibility mode. It fixed it for me a year or two back and several other folks here on Ars as well. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Teşekkürler bi deneyeyim. O unofficial patch, official patchin üzerine kurulunca çalışıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Çalışıyo olması lazım. Bendeki Steam sürümüydü, direk kurdu üstüne. Bildiğim kadarıyla Steam sürümü patchli geliyo (official 1.2 patchi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Compatibility şeysinden yaptım düzeldi. De nası bi oyundur bu arkadaş. O herkezi zombi yapan akıl hastalarına ayar oldum. Nine circle mıydı neydi. Son adamlarını(bishop bilmemkim) öldürmeye giderken o kadar çok zombi geldiki karşıma, şehirde neden o kadar az insan olduğunu anladım :p Ne o öle lan resident evildan beter. Resmen o son herifi öldürürken zevk aldım sırf o zombiler yüzünden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ondan sonra giovanni ailseinden tabut mu bişey kaçırmaca vardı, bende de orada son sahneyi gösteriyor, ardından bölümü yüklemeye başlayınca çöküyor. bug çok : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 O problemi aşmak için manual yollara başvurcan. Konsol açıp questi yapmış gösterip, bir sonraki mape kendini ışınlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Valla ben öle bi sorun yaşamadım nedense en son. Sanırım patch onu da düzeltiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 gidin True Patchi yükleyin içinde hem orijinal en son patch var hemde questlerle hiç oynamadan (bazı patchler oyunu resmen bambaşka bir şeye çeviriyor) bütün oyunu düzeltiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 işte o yukarda verilen unofficial patch diilmi o? onu kurdum ben ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 2 tane unofficial patch var, biri oyunu edigim gibi bambaska yapıyor biri sadec eubgları düzeltiop grakfikleri cilalıyor http://en.wikipedia.org/wiki/Vampire:_The_Masquerade_-_Bloodlines#Patches Şurda bahsedilenlerden alt taraftaki true patch bahsettigim (öbüründen kat be kat güzel) google da arama yaparsan forumlarını bulabilirsin sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ben şimdi bu ötekini kurdum, true patchide üstüne kursam problem olurmu? Yada bunu kendi forumlarından kontrol edeyim :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sorun çıkar en en iyisi sil oyunu. O dan bloodlines i kur üstünede Tur patch i kur. (ben 2 patchlede oynadım, Ture patchi daha çok seviyorum çünkü grafikleri cilalamak ve bugları düzeltmekten başka bişi yapmıypr. öte yandan öbürü oyunu resmen bambaşka bir hale sokuyor ve kendine ait bugları oldugu için devamlı update etmen gerekebiliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Son halini çektim öbür patchin, tek farkettiğim değişiklik sokağa işeyen adamın kanını içmeyi denedim bi sürü kez hep fail oldu. Eskisinde direk emiyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 farkedemediysen değişiklikleri gidip bir changelog oku dudagın uçuklayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 aradımda bulamadım onu :L /buldum oyunun klasörüne atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 frenzy değildir bahsettiğin umarım. vampire the masquerade in zilyon bug indan biri olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Abi durmadan pislemişsin "oyunu tanınmaz hale getiriyo" tarzı da, uzaktan yakından alakası yok. Sadece bugfix bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 true olmayan unofficial patch'i denemiştim, "sadece bugfix bu" değil, basbaya oyunun yapısını çok değiştiriyor. bir sürü farklı ırk ekliyor oyuna en basitinden. büyüleri felan kafalarına göre değiştiriyorlar. "rulebook'a uygun yapalım" derken herşeyi baştan aşşağı değiştirmişler. true patch ise normal patch'in üstüne yüklenip, normal patch'te olan haaları değiştiriyordu bir tek. steam versiyonunda da çalışıyorsa true patch, steam'den oynayalım bari. true patch çalışmıyor, her defasında steam otomatik baştan indiriyor diye cesaret edememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 NE? Abi ben mi yanlış okuyorum yoksa farklı patchlerden mi bahsediyoruz. Bende bu official patchin 4.6 sürümü kurulu şu an istediiniz screenshot'ı da alıp gönderebilirim. Dediklerinizle uzaktan yakından alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ya şmdi ben bu oyunu oynamak istiyorm da illa ilk the masquerade den mi başlamalıym yoksa bloodlines mı yoksa redemption mu yardım lazım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 İlla Redemption oynaman gerektiğini pek sanmıyorum. Hem Bloodlines da biçok şeyi, terimi açıklıyo oyun esnasında. Ama "önceden bilgim olsun, oynarken hikayeyi daha iyi anliyim" diyosan muhtemelen masaüstü oynaman, ya da en azından kitap falan okuman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar