synorin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Arkadaşlar şu an şoktayım...yakın arkadaşımın ablası intihar etmiş hastaneye kaldırmışlar... Doktorlar durumu kötü demiş midesini yıkayacaklarmış.Annesinin kalp haplarını yutmuş...bu konuda bilgisi olan pati var mı? Yaşar mı ne dersiniz??? Lanet olsun ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bi arkadaşımın başına gelmişti kurtulmuştu .kurtulur umarım.geçmiş olsun. biraz sakinleş,arkadaşını da sakinleştirmeye çalış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 gecen hafta benzer durumu yasadim kurtuldu allahtan yasamayin/yasatmayin boyle seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 midesini yıkarlar sorun kalmaz herhalde hastandeyse. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kurtulur ya. bizim burda da böyle bişeler olmuştu. midesini yıkamışlardı. ama zamanında götürebilmek önemli hastaneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 niye intihar etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ictigi hapa bakar. Icip hemen yikandiysa birsey olmaz, ustunden zaman gecip evde baygin bulunup hastaneye kaldirildiysa, hapin ozelligine gore kana karisma oranina gore vs vs. Cok gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 neye geçmiş olsun? araba çarpmamış hastalanmamış.kendi isteği dışında olan birşey değil.ölmek istemiş.neye geçmiş olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Walla hiçbişe bilmiyorum ya... Yazlıkta olduğu için mersin'deki hastanede zaten çekip gitmeyi düşünüyorum...hatta evet gidiyorum Burda böyle oturmak çok ağır geliyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kurtulursa en büyük sorunla karşı karşıyasınız demektir... onu geri kazanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hangı ılacı ıctıgıne baglı . bı ılac var baya tehlıkelı ısmını burdan solemek ıstemedım. ınsallah bısey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 dayım ilaçla intihar etmişti son anda yetişmiş bizimkiler. evlilik mevzuları yüzünden etmiş. 1-2 hafta falan hastanede kaldı bayagı agırdı durumu ama kurtuldu zamanında müdahale edildigi için. tabi psikolojisinin düzelmesi için bikaç ay terapi gördü aile olarakta bayaa yardım ettik. bi sorun olmamıştı. bi arkadaşımda aynı şekilde intihar etmişti oda zamanında müdahale edildigi için kurtulmuştu. yalnız tekrar etme şansı oluyomuş sanırım intihar mevzularında o yüzden psikolojik yardımı ihmal etmesinler. motive edebilirsiniz dertlerini dinleyebilirsiniz ayrıca bi uzmanada görünür. genelde duygusal oluyolar ilk 1-2 ay. arkadaşının ablasının durumu için bişey diyemem ne içti, ne kadar içti , ne kadar zaman geçti falan doktorlar bilir orasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 İntihar değil o intihara teşebbüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Red said: neye geçmiş olsun? araba çarpmamış hastalanmamış.kendi isteği dışında olan birşey değil.ölmek istemiş.neye geçmiş olsun yani. SEvdiklerine, dostlarina, ailesine cok gecmis olsun.. Ayrica anlik bir ruhsal problem nedeni ile aslinda yapmayacagi birsey yapmis ona gecmis olsun.. GECMIS OLSUN demek demi yanlis anlamiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Red said: neye geçmiş olsun? araba çarpmamış hastalanmamış.kendi isteği dışında olan birşey değil.ölmek istemiş.neye geçmiş olsun yani., yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Overseer said: Red said: neye geçmiş olsun? araba çarpmamış hastalanmamış.kendi isteği dışında olan birşey değil.ölmek istemiş.neye geçmiş olsun yani., yürü be valla yürü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 failed natural selection :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 geçmiş olsun öncelikle. benim halam intihar teşebbüsünde bulunmuştu. hastaneye götürüp kurtarıldı. ancak ondan sonra çok daha zor olacak sizin için, onu hayata tekrar bağlayacak şeyler olması/yaratmanız gerek. tekrar etmek isteyebilir ya da hayata küsebilir. ikisi de zor sizin için. zorlu bir süreç ama başarıyla atlabilirsiniz çaba ve özveriyle. dinlemeyi bilin öncelikle. konuştukça rahatlar insan. gergin olmayın, sürekli yüzüne vurmayın, hissettirmeden kontrol edin.(hiç hissettirmeden değil, çok az hissetmeli ama rahatsız etmemeli onu hiç bir şekilde) başarıyla atlatacaksanız elbette. dipnot: geçmiş olsun lafını bir düşünün... geçmiş olsun, yani geçmiş gitmiş bitmiş anlamında. sonra galeyana gelip deli dana gibi etrafa saldırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ahahah bravo red ölmek istemiş HÜLAN İŞTE gibi bi çıkışı faile çevirmeyi başardın.Kelimelerin anlamlarına dikkat edelim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kalp ilacının türü ne, ne işe yarıyor, kandaki doruk derişim seviyesine ne kadar sürede ulaşıyor vb bilgilere bakmak gerek. Bu teşebbüsten sonra anlayışlı olun iyileşince de burnundan gelmesin kurtuluşu. Biraz anlayışla yaklaşmalısınız yani bence ki sorunu ne ise ilgilendiğinizi ve çözüm aradığınızı fark eder, yardımı olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Diazem ya da o tarz bi ilaçtır genelde kan akışını yavaşlatıyor diye biliyorum fazla içtiyse baygınlık akabininde de kalp durması söz konusu olabilir iyi kurtulmuş umarım bir daha tekrarlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Letsgetthesunshine said: Diazem ya da o tarz bi ilaçtır genelde kan akışını yavaşlatıyor diye biliyorum fazla içtiyse baygınlık akabininde de kalp durması söz konusu olabilir iyi kurtulmuş umarım bir daha tekrarlamaz.oha diazem kırmızı recete uyusturucu :) kalp ılacı dıyo adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Diazepam den kaçmıs aklım oraya nasıl üfürdüm hatırlamıyorum ama iyi üfürmüşüm.Sonuc olarak vereceği reaksiyonlar aynı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 intihar katil ile suçlu'nun aynı anda ölmesi gibi bişi. yerinde bir hareket. Ancak yakınları için çok zor tabi, aynı anda kurban ve mahkuma tanıklık etmek. P.s: çok mu ağır oldu, no offence sadece intihar hakkındaki düşüncelerim bunlar, yakınları için çok acıdır biliyorum, kendisine acil şifalar, yakınlarına da sabır dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kalp hapları beni öldürmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar