EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Varmı hiç kızılderili temalı oyun? Rpg olsa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 custer's revenge var, daha fazla kızılderili oranına sahip oyun da var mıdır bilmem. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 lol abi bende ciddi ciddi aradım oyunu bumudur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 custer's revenge :P lol sam Eagle'ın istediğinin bu olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 red kit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Outlaws vardı efsane LucasArts oyunu, ama RPG değil Quake gibin. Yine de bak bence. Bir de strateji Desperados vardı, Commandos gibi. Oynamadım ama epey övgü almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 İkisinide oynadım zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ahaha bu ne cidden sam North&South var kızılderili li . Sonra colonization Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 lol ciddi söylemedim herhalde ki ama kızılderili bulunduran oyun bile sayılı. hele öyle başrolde kızılderili olan oyun hiç görmedim, kızılderili ağırlıklı oyun bile hatta. ilk aklıma north & south geldi zaten. o derece vahim durum heh imkansız bir tema yani, kovboylu oyun gibi değil. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 eski bir strateji var benim hatırladığım hatta Kızılderili, Meksikalı yada amerikalılarla oynayabiliyosun oyunu ama ismini hatırlamıyorum zaten baya eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 prey dicem ama pek olmayacak heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yevaud said: eski bir strateji var benim hatırladığım hatta Kızılderili, Meksikalı yada amerikalılarla oynayabiliyosun oyunu ama ismini hatırlamıyorum zaten baya eski American Conquest sanırım. Ama değil galiba ya onda vardı böyle bişeyler oynadım bi ara yarım yamalak hatırlıyorum kızılderili olmasa bile aztekler ya da inkalar vardı sanırım. Bahsettiğin oyun olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Call of juarez de kizildereli temaliydi degil mi? Gerci kastirici bi oyun hafif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Call of Juarez,Gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Strateji var America diye. American Conquest değil. sadece America Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 age of empires warchiefs de kızıl derili campaigni var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 medieval 2 nin expansionı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Teşekkürler tavsiyeler için bakayım bi googledan falan /call of juareze baktım çok güzel bişeye benziyo ama şöyle demişler : "Amazing graphics that fully exploit the potential of the latest video cards." Direk geçiyorum o yüzden bunu :P codename_curse said: medieval 2 nin expansionı var hiç duymamıştım bunu sırf amerika üzerine falanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kingdoms expansion'ında 1520'ler latin amerikası'nda geçiyor. haritanın en tepesinde apaçiler var işte. geri kalanı avrupalılar ve aztek & mayalar filan. senin tam aradığın olmayabilir eğer vahşi batı kızılderilisi istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Farketmez ne kızılderilisi olduğu manowar dinlerken gaza geldim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Apaçiler süper zevkli oluyor yalnız Kingdoms'da, denemeyen varsa denesin. Avrupalı öldürüp atını, silahını çalıyorsunuz, gerçi sonra o çaldığınız atla, silahla ürettiğiniz atlılar 2 fransız öldürene kadar 5 tane kendilerinden vuruyolar ama olsun, deneysel olması açısından eğlenceli bir ırk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tüm Turok serilerinde kahramanımız mutlaka ya son Kızılderelilerden ya ataları Kızıldereli olan dejenere insan Dinozor yerine uzaylı öldürdüğümüz Prey'de de dejenere Kızıldereli kahraman konsepti vardı. ----------------- 99 yılında çıkan bir oyun vardı Aztek uygarlığıyla ilgili stratejiydi, (şimdi hatırladım: İsmi Theocracy) ilk başta çok ismi duyulmadı ama daha sonradan en "underrated" strateji oyunlarından olduğunu öğrendim. Kuzey Güney savaşları sırasında geçen bir strateji oyunu vardı hero karakterlerden biri de bir izci Mohikan'dı ve kontrol edebildiği şahiniyle haritayı açabiliyordu. ( ismini hatırlarsam yazarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Sam said: custer's revenge var, daha fazla kızılderili oranına sahip oyun da var mıdır bilmem. (:P) oha içi çürümüş bu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 americans conquestte bayaa bı kızılderili kabilesi seçimi vardı oynamak için, güzel bir strateji oyunuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Theocracy cok düşük tempolu bir oyundu, ama oynamaya deyer aslında baya farklı bişey sunmuştu herkezin sc clone' yaptığı bi dönemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar