Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 selamlar, forumlardan bakıorum karakterlere ama tl olarak satın almak işime gelir. bütçem 100-150lira civarında. 10-15m spli gallente yada amarr pvp'ye hazır karakteri olupta satmayı düşünen varsa talibim. oyunu bırakan baya arkadaş var bildiğim kadariyla belki istediğim gibi bi karakter bulurum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 internette o kadar sp li karakterleri 6b oyun parasına satıyorlar. buda 400 dolar gibi bi para 100 ytl ye karakter bulabileceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bi kaç gündür takip ediorum forumu 10m sp'li karakterler ortalama 2b isk'ya gidiyor.amarr biraz daha para edebiliyor duruma göre.daha bugün 10m spli minmatar pvp spec karakteri 1.6b a sattılar gözümün önünde. bide iskyı gerçek paraya çevirme imkanı pek yok sonuçta kişinin elinde boş duruyorsa karakter değerlenmiş oluyor.ayrıca ölü bir fiyatta değil söylediğim değerler sadece normal değerden biraz daha düşük ki oda direk tl üzerinden alışveriş yapacağımızdan dolayı iki tarafta daha az uğraşmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hayirdir mosq senin karakter fena degil iyide isler cikariyorsunuz umur'da bence kendi emegini cope atma gtc alip relax bi sekilde oynamak daha hos olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ya karakterde bir sorun yok zaten ama minmatarın large weaponlardaki ezikliği ve bslerdeki dengesizliği o kadar belliyken ccp'nin hiç bişi yapmamasi sinir etti beni üstüne bide matarın tek özelliği olan hız konusunda bir sonraki patchte baya sağlam bir nerf yapacak olması moralimi bozdu hepsinden önemlisi ayda 1.5m sp bekleyeceğime biraz cüzdanı hafifletip, şu aralarda kasıma kadar fln zamanım bolca varken, şu skillde bitisn şunu kullanıyım derdi olmasın istedim.erkenden 10-15m spli hac fln kullanan bi karakter ediniyim şuan ki karakteri beklersem 40gün hac için thermodynamic fln desen 60gün fln olacak.oynamaya zamanım varken oynamak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 tabi karar senin,ama iyi dusunmek lazim baskasinin char'i olucak sonucta ayni hazzi alirmiyim diye kendine bi sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hehe şöle diyim karakteri yaratırken karateri sağa sola çevirdiğimizde oyundaki görünümünün değiştiğini bilmiyordum diyim ne kadar sallama yarattığımı anla. neyse ki statları orta karar bişiler de idare edioz ordan yoksa tipinden fln hiç memnun değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 en iyi haclar minmatarda. vagabondla rahatça bs düşürebilirsin.ama bs ler çok kötü kabul ediyorum.bende matari gunnery skillerinin hepsi lvl 4 ama bi raven düşmüyor. ama vagabond var, hurricanede çok güzel. bide sleipnir çok iyiymiş.minmatar t2 si gerçekten iyi, gerisinde bende memnun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 matar olmek uzere yeni patch gellir matarda 2 3 gemi disinda hepsi çöpe char almaya gelince iyice forumlardan takip et madem tl var elinde git time code al onu oyun parasına sat bolece eline oyun parası gecmis olur biraz ii bi takip birazda şansla eminim alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yeni patchle nano gemiler öldü. Vagabond bitti gibi bişey yani. Web'e de nerf geldi. Minmatarın recon shipleri de böylece ezik bişey kaldı. Geriye işte rifter falan kalıor. İyi gemiler. Heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 mosq, sabredip large guns+torp+heavy drone cok iyi armor kasıcaksın, sonra 1 remote repper 3turret 4 launcher 5 heavy drone ve 3 plateli passive tankınla katılıcaksın ganglere. Ufak ganglerde bs istiyosan en iyi opsiyonun bu. nanoları feci cürütmüşler senın mesajından sonra gittim baktım, bekliyorduk zaten bunuda bu kadar olmaz diyoduk, bildiğin bütün nanoları tüüketmişler, geriye passive tank gemiler kalmış o kadar mimatar için ki aslında uzun suredir bu bölede biz kabullenmek istemiyoruz. bu arada senı matar baslattığım için özür dilerim, o zamanlar nanolar nerflenicek ama projectileları adam edicekler diyolardı, ki yalan olmuş oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hehe ne özürü ya, matarın savaş stilini seviorum aslında ama oyunda dengeleyememişler daha bu arada o dediğin fit en güzeli ama çok skill istiyor dediğin gibi alt olarak tutucam şimdilik karakterimi hele bi patch gelsin bakalım o gelene kadar anca açarım hac'ı ztn gallente alıcam %99, o kadar capless silah kullandıktan sonra amarrın silahlarini kullanmak biraz garip gelio alışamadım.gallente'nin t2 gemileride amarra göre daha kullanışlı duyduğum kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Gimli said: Yeni patchle nano gemiler öldü. Vagabond bitti gibi bişey yani. Web'e de nerf geldi. Minmatarın recon shipleri de böylece ezik bişey kaldı. Geriye işte rifter falan kalıor. İyi gemiler. Heh ah o rifter yok muu, ciddi ciddi o gemiye tav olup açmıştım matarı başta ama sonra gördük ki savasların %5 i ancak o gemide geçiomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 wolf'un jag'ın kral olduğu zamanlarda oynıycaktın sen bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sniper tempest gayet is yapar aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 abı alıcaksan caldari al bence mosq, speed nerf sonuçta,pasif tanklayabilen menzilli tipler pek iş yapacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 amarr en iyidir kanımca, veya gallante Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ne bileyim şimdi blaster amcalar uzak kalırca cücük olurlar gibime geliyor - tabi drone ve neut faktörü var - Bide, biri bana 600 kaat yollasında bilgisayar alim oynim şu oynu ya :O =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 işte geldim burdayım :) abi bendeki tequla yı düşünürsen konuşalım bi tatildeyim hln ama 1-2 gün forumu takip edicem bu hafta dönmüş olcam ztn. Skillerini biliosun sanırım sana bi zmnlar mail atmıştım başkada şuan yok elimde char :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 gallente bir karakter aldım artık, inşallah bir sonraki nerf gallenteye gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Hehe ok hayırlı olsun iyi charmı bari kaça aldın? Bende gallante ile ilgili bişey lazım olursa oyuna dönünce bana haber wer abi bende warsa weriim sana biliosun bende 2 tane gallante char oldugu için baya bi asset war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 iyi etmişsin iyi etmişsin, devran döner drone daha nerflenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 iyidir gallante drone harici gemileri guzel hac'e hic bulasma git bs bc kas : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yeni patch ile arazu ilah olcak diyolar onun için bencede iyi seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ne ilahi ne dps si var ne tanki var bi nerfli damp i bide warp scramblesi var oda bi tesir etmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar