Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve karakterini satan var mi?

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

selamlar,
forumlardan bakıorum karakterlere ama tl olarak satın almak işime gelir.
bütçem 100-150lira civarında.
10-15m spli gallente yada amarr pvp'ye hazır karakteri olupta satmayı düşünen varsa talibim.

oyunu bırakan baya arkadaş var bildiğim kadariyla belki istediğim gibi bi karakter bulurum burdan
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç gündür takip ediorum forumu 10m sp'li karakterler ortalama 2b isk'ya gidiyor.amarr biraz daha para edebiliyor duruma göre.daha bugün 10m spli minmatar pvp spec karakteri 1.6b a sattılar gözümün önünde.

bide iskyı gerçek paraya çevirme imkanı pek yok sonuçta kişinin elinde boş duruyorsa karakter değerlenmiş oluyor.ayrıca ölü bir fiyatta değil söylediğim değerler sadece normal değerden biraz daha düşük ki oda direk tl üzerinden alışveriş yapacağımızdan dolayı iki tarafta daha az uğraşmış oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya karakterde bir sorun yok zaten ama minmatarın large weaponlardaki ezikliği ve bslerdeki dengesizliği o kadar belliyken ccp'nin hiç bişi yapmamasi sinir etti beni

üstüne bide matarın tek özelliği olan hız konusunda bir sonraki patchte baya sağlam bir nerf yapacak olması moralimi bozdu

hepsinden önemlisi ayda 1.5m sp bekleyeceğime biraz cüzdanı hafifletip, şu aralarda kasıma kadar fln zamanım bolca varken, şu skillde bitisn şunu kullanıyım derdi olmasın istedim.erkenden 10-15m spli hac fln kullanan bi karakter ediniyim

şuan ki karakteri beklersem 40gün hac için thermodynamic fln desen 60gün fln olacak.oynamaya zamanım varken oynamak lzm.
Sosyal ağlarda paylaş

mosq, sabredip large guns+torp+heavy drone cok iyi armor kasıcaksın, sonra 1 remote repper 3turret 4 launcher 5 heavy drone ve 3 plateli passive tankınla katılıcaksın ganglere. Ufak ganglerde bs istiyosan en iyi opsiyonun bu.

nanoları feci cürütmüşler senın mesajından sonra gittim baktım, bekliyorduk zaten bunuda bu kadar olmaz diyoduk, bildiğin bütün nanoları tüüketmişler, geriye passive tank gemiler kalmış o kadar mimatar için ki aslında uzun suredir bu bölede biz kabullenmek istemiyoruz.

bu arada senı matar baslattığım için özür dilerim, o zamanlar nanolar nerflenicek ama projectileları adam edicekler diyolardı, ki yalan olmuş oda.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ne özürü ya, matarın savaş stilini seviorum aslında ama oyunda dengeleyememişler daha
bu arada o dediğin fit en güzeli ama çok skill istiyor dediğin gibi

alt olarak tutucam şimdilik karakterimi hele bi patch gelsin bakalım o gelene kadar anca açarım hac'ı ztn

gallente alıcam %99, o kadar capless silah kullandıktan sonra amarrın silahlarini kullanmak biraz garip gelio alışamadım.gallente'nin t2 gemileride amarra göre daha kullanışlı duyduğum kadarıyla
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli said:
Yeni patchle nano gemiler öldü.

Vagabond bitti gibi bişey yani.

Web'e de nerf geldi. Minmatarın recon shipleri de böylece ezik bişey kaldı.

Geriye işte rifter falan kalıor. İyi gemiler. Heh

ah o rifter yok muu, ciddi ciddi o gemiye tav olup açmıştım matarı başta ama sonra gördük ki savasların %5 i ancak o gemide geçiomuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...