Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bağyan vokalli gruplar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dnlediğim grupları yazmamışım onları yazayım. tristania,sirenia,madeleine peyroux,björk,edith piaf,massive atack-bikaç şarkısını buldum bayan solistli-,epica,almora,within temptation,3.1. nightwish falan sevmem. varmı bunlar dışında?
Mesaj tarihi:
Draconian var doom tarzları, brutal mevcut ama bağyan daha önde oluyor ve sesi inanılmaz. bide Sinergy vardı ama Power türü bişey yapıyor onlar dinlendirici bi etki yaratcağını sanmıyorum:)
Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:
dnlediğim grupları yazmamışım onları yazayım. tristania,sirenia,madeleine peyroux,björk,edith piaf,massive atack-bikaç şarkısını buldum bayan solistli-,epica,almora,within temptation,3.1. nightwish falan sevmem. varmı bunlar dışında?
darkwell cok seversin sirenia'ya benziyor
Mesaj tarihi:
geri alıyorum sevmediklerine benziyordu yazdıklarım okumamışım.
o zaman regina spektor diyim. ne bilim norah jones falan da olabilir dinlendirici istiosan.
gerçi bir daha düşündüm de sen indir belki seversin
gathering ve leave's eyes. lacuna coil yazmışlar zaten.
Mesaj tarihi:
Lacuna Coil, Sirenia, Delain, Theatres Des Vampires, Theatre Of Tragedy, Epica, Tristania, Within Temptation, Xandria, After Forever, Visions Of Atlantis, Elis, Nightwish, Flowing Tears, Forever Slave, Angtoria, Catafalque, Coronatus, Imperia, Leaves' Eyes, Lunatica, Edenbridge, Silentium, Midnattsol, Sunterra, Macbeth, Nemesea, Penumbra, The Gathering, The Sins Of Thy Beloved, Wintermoon

Bazıları erkekle düet var sık sık, bazılarında erkek front-bağyan back vokal filan, ama aşağı yukarı hepsi iyidir dinlenesidir.
Mesaj tarihi:
Hm, onu atlamışım. O zaman eliyim, düzenliyim biraz=)

Saf bayan vokalli gruplar:
Within Temptation, Xandria, Elis, Flowing Tears, Angtoria, Coronatus, Imperia, Leaves' Eyes, Forever Slave, Lunatica, Edenbridge, Midnattsol, Nemesea, Sunterra, Wintermoon, The Gathering

Bayan ağırlıklı olsa da ara sıra(veya sık sık) erkek vokal de kullanan gruplar(araya birkaç tane bay ağırlıklı olsa da arada bayan vokal kullanan karışmış olabilir)
Lacuna Coil, Epica, Sirenia, Theatres Des Vampires*, Delain, Theatre Of Tragedy, Tristania, After Forever, Visions Of Atlantis, Nightwish, Catafalque, The Sins Of Thy Beloved, Silentium, Macbeth, Penumbra.

*Eski albümleri filan black metal, sonradan erkek vokalle gotik metalimsi bişeyler yapıyolar, sonra erkek vokali şutlayıp bayan vokalle gotik-industrial benzeri bi tarza yöneliyolar o yüzden eski albümleri tavsiye etmiyorum.
  • Yeni Oluştur...