Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yuzyilin reklam faciasi = 3D PRODUCT PRESENTATION

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında böle saçma haberlerle/reklamlarla daha çok adından söz ettirebiliyo bazı firmalar. tabi potansiyel müşteriyi kazanır mı kaçırır mı orası soru işareti
Mesaj tarihi:
matama said:
bojeek senin firmani ogrenebilir miyim

asla calisilmayacak firmalar listesine eklemek istiyorumda

cunku bu yaptigin cidden is ahlakindan cok uzak

reklamın benimle bi ilgisi yok sadece salak grubun teki mail atmış bende baya güldüm
Mesaj tarihi:
Türkiye'de herkes her işi yapar, her işten anlar. Ne yazık ki bu böyledir. Sen işini yapabilmek için bir emek koyarsın, yıllarca bu işlerde çalışmış insanlarla çalışırsın ama fiyatta her zaman tıkanır kalırsın. Türkiye'de emek = 0 lira, ama bir makinenin kirasını öderler, veya elektrik masrafını verirler, ama gözünün içine edilmiştir o iş için bir şey yaratmak üretmek, ona kimse karışmaz işte.

Bir de herkesin kızı, oğlu mükemmel bir reklam oyuncusudur, herkesin bir reklam filmi fikri vardır, herkes bir reklamcıyla mutlaka daha önce konuşmuştur. Ben de reklam sektöründeyim, bindiğim taksilerin %90'ının fikirleri vardır, çok kaymak iş yaptığımızı düşünür, çok zengin olduğumuzu varsayar, hiç yorulmadan deliler gibi para kazandığımızı zanneder. Ona göre de muamele yapar, sağolsunlar...
Mesaj tarihi:
olağanüstü kötü ya ahahahah. döndüren kişinin eline tıklayıp sağa sola mouse u çekince dönmesi lazım olmaz böyle.
kendisine Humanbased 3D adlı tasarım programı ile yeni bir döneminin öncüsü olduğu için bir plaket yollandırıyorum şu an kargoyla.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:
bi onceki sayfada verdim ya ben youtube linkini ?

you tube linkini vermedin , youtube a linkledin :)

youtube linki icin :

/watch?v=aYw3zjYay5s

yapcaksın sadece , tamamını verirsen direk youtube haline gelio forum scripti yüzünden

ayrıyetten :

bu tarz beyaz forum içerisinde gözüken youtube videolarının linklerini merak edenlere bir tip;

linki veren arkadaşa "alıntı" butonuna basın böylece youtube kod olarak gözükecek sizin quote mesajında ;p ordan çalabilirsiniz linki.
Mesaj tarihi:
pazarlamaya düzgün bütçe ayırmayan şirketlere müstehak böyle dalga geçmek.
çok garibanca ama üzüldüm. son kullanıcıya falan satacaklarsa batarlar bu kafayla.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
dabi dabi mısır çerezi geldi aklıma
bu kadar manasız fakat bu kadar akılda kalıcı bir reklam. hayret valla

adamlar o reklamla nasıl parayı kırdılarsa sonradan gidip eli yüzü düzgün reklam çektiler zaten
Mesaj tarihi:
Horizon said:
darkness87 said:
reklamın iyisi kötüsü olmaz önemli olan akılda kalmasıdr
bu da fazlasıyla akılda kalıcı olmuş tebrikler:D

Hakatten , aynen bu şekilde televizyona çıkar bu reklamı , en iyi yapılan bir animasyonun yanında nekadar başarılı olduğunu bir düşünün. Dikkat çekmesi ve akılda kalması. Reklamcılık zekası buna denir :p

bu mantıkla ürün tanıtırken gaz çıkaran bi adam daha çok akılda kalır. reklamcılık buraya giderse ayvayı yedik :P
  • Yeni Oluştur...