Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerel seçim sonuçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sol sağ belediye seçimlerinde hiç farketmez benim için. Benim için önemli olan yaşadığım yerin ben kendimi bildim bileli gittikçe kötüleşmesi (sadece bir ara sahilde park mark yapılmıştı oralar da 3 yıl içinde dolaşılmaz oldu sonra)[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Mesaj tarihi:
üff abi ya..
Hadi milletin genel seçimlerden önce AKP'den çok ümitleri vardi anladim..
Günlük güllistanlik bir durumumuz yok, adamlar habire ona buna zam yapmaya, topraklarimizi kime versek diye düsünmeye devam ediyor..
Ama halkimiz hala AKP'nin kuyrugunu birakmamakta israrci..

Hadi AKP'yi geçtim. Benim su an asil meselem AKP degil..
Ama AKP yüzünden Melih Gökçek yine basimiza geldi ya..
Sinirim iki kat artti..

Artik ankara daha karanlik günler bekliyor..
Kaldirimlari mi kirip 2 seviyeli araba yolu mu yaparlar, Sakarya'yi tamamen mi trafige açarlar, yaya insanlara para cezasi mi yazarlar, bilemiyorum..
Ha AKP+Melih Gökçek durumu yüzünden artik Kizilaya bile gidemiyorum..[signature][hline]You scream,
I scream,
We both scream
For ice cream!
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 28 Mart 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
üff abi ya..
Hadi milletin genel seçimlerden önce AKP'den çok ümitleri vardi anladim..
Günlük güllistanlik bir durumumuz yok, adamlar habire ona buna zam yapmaya, topraklarimizi kime versek diye düsünmeye devam ediyor..
Ama halkimiz hala AKP'nin kuyrugunu birakmamakta israrci..

[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:

soyle bakalim son duruma:

[edit: kaynak verelim ayip ntvmsnbc][signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy

[Bu mesaj HellHound tarafından 28 Mart 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Sam, 28 Mart 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
milletin sol partilerden ümidi kalmaması ihtimali yok tabii..

:)
ya o da var tabi. ama o kadar çok adam var ki 2 parti birleşmemiş hangisine vercem ben en iyisi hiç vermemek diyen veya deniz baykal varken ben chpye oy vermem diyen.

siyasi yorum yapmayalım da deniz baykal biran önce istifa etse chpnin aldığı oylar şundan çok çok fazla olurdu bence
Mesaj tarihi:
aziz nesin boşuna konuşmamıs :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
yabancı bir dil bilmeyena adamın partisine kim oy veriyor anlamıyorum bu adamların yaptıkları tek şey doları sabit tutmak sadece bu ama bütün iş adamları destekliyor neden acaba ?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
2 parti diye birşey kalmadı ki zaten, dsp'nin son seçimde aldığı oylar genç parti'in çeyreği etmedi. o bahane bayatladı biraz.. :) ha hele baykal varken chp'ye oy verene de termalgine tavsiye ederim ateş düşürücü.. :-p ben akp'ye oy vermediğim, büyük ihtimalle ileride de vermeyeceğim halde şu ana kadar şikayet edebileceğim fazla işler yapmadılar hükümette, olumlu hareketleri de yok değil. belediyeler için de zaten daha iyi örnekleri görmüş olmadığım için eleştirmeye yüzüm yok, doğruya doğru şimdi..

hani sol partileri dikkate alamıyorum seçim yaparken zira türkiye tarihinde tek bir sol ağırlıklı hükümetin olumlu izlenim bıraktığına şahit olmuş değilim..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 28 Mart 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
Artik ankara daha karanlik günler bekliyor..
Kaldirimlari mi kirip 2 seviyeli araba yolu mu yaparlar, Sakarya'yi tamamen mi trafige açarlar, yaya insanlara para cezasi mi yazarlar, bilemiyorum..

lol :] Siz o şehirde nasıl yaşıyorsunuz? Hava var mı hava?Nefes alınıyor mu?
Bir günde Ankara içinde 100 Küsür KM geçirdik :p Otdüden,Adan Zden heryerden gezme-görme edindik...
Gerçi sitemde yazmıştım Ankara hakkındaki görüşlerimi...Birde buraya çıkarmaya gerek yok :pP
İstanbul>Ankara derim her zaman...
Eaglela gittimizde basit basit gördüm..Bu sefer gittiğimde her karışını çıkardım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Mesaj tarihi:
said:
Halfmumi, 29 Mart 2004 00:26 tarihinde demiş ki:

lol :] Siz o şehirde nasıl yaşıyorsunuz? Hava var mı hava?Nefes alınıyor mu?
Bir günde Ankara içinde 100 Küsür KM geçirdik :p Otdüden,Adan Zden heryerden gezme-görme edindik...
Gerçi sitemde yazmıştım Ankara hakkındaki görüşlerimi...Birde buraya çıkarmaya gerek yok :pP
İstanbul>Ankara derim her zaman...
Eaglela gittimizde basit basit gördüm..Bu sefer gittiğimde her karışını çıkardım...

abi sen 6 sene önce gelseydin ankaraya hava kirliliğini o zmn görürdün. geceleri 10 m ilersini göremiyodun sisten.[signature][hline]www.gencdizayn.com
Mesaj tarihi:
Mumi olm bi kere sus. yaşadığın şehirde birinci parti ampul partisi ikincisi de saadet partisi...

at kendini[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says:
sevgin bana bir tuzakmış be yar,
Günden güne yağar yüreğime kar,
Bu dünya sensiz gayri bana dar,
Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Mesaj tarihi:

artvin ime memleketime helal olsun chp yandaşları aslanlarım hemşerilerim

sam bahsettiğin başarılı icraatlar hükümet tarafından yapılmış olaylar deil onlar zaten eski hükümetlerin başlattığı icraatlar. bizim dewlet politikamızın sonucu yani bunlar. ama şimdiki hükümet geldiği sırada bu icraatlar yawaş yawaş başarıya gidio o yüzden sanki onların başarısıymış gibi oluyo

bakalım yerel yönetimlerde ne halt yicekler[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
Şu anki hükümet başarılı mı?
İşsizlik azaldı mı?
Borçlar azaldı mı?
Dış politikada eskiden uyumlu görünen hangi ülke ile şu an aramız iyi?
Vatan toprakları üzerinde hak iddiaları azaldı mı?
Yatırımlar arttı mı? Durdu mu?
Kağıt üzerindeki enflasyon düşmesi geçeği yansıtır mı?
Yakında develuasyon olacak mı?
Azalan anflasyona!! rağmen neden hala benzin, elektirk, gaz artıyor?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
"eski hükümet başlatmıştı bu icraatları" da bir numaralı argüman zaten akp'nin berbat olduğunu iddia edenlerin, önceeeki hükümet vaktinde son 60 yılın en ağır ekonomik buhranının geçirildiğini unutmuş anlaşılan insanlar. dünyanın hiçbir yerinde "önceki hükümet başlatmıştı bu politikayı şimdikinin işi değil" dendiğini duymadım ama güzel memleketimde bunu da duymak nasip oldu..

abso'cum valla son 2-3 hükümetten daha başarılı gördüğüm kadarıyla ki 90 öncesini hiç bilmiyorum gerçi. işsizlik ve borç olayları için henüz yeterli zaman geçtiğini sanmıyorum, yatırımlar da ekonomiye bakıyor ve ona da zaman gerek. 'kağıt üzerinde' dediğiniz enflasyonu da şahsen ben reelde de düşmüş sayıyorum markette gördüğüm gofret geçen senekiyle neredeyse aynı fiyattaysa. aramızdan yaşı 30'a varmamış kaç kişi böyle bir yıl hatırlıyor? dış ilişkiler de hatırladıklarım arasında en iyisi, amerika'ya ezdirmedik kendimizi ırak konusunda ve kıbrıs konusundaki gelişmeler de farkındaysanız 30 yıldır olmayan şeyler oluyor. elbette ki 120000 türk 800000 rum'u atamaz adadan, gerçekçi olmak gerek. ve yine dikkat ederseniz türkiye'ye dış ülkelerin yaklaşımı belki de hiçbir zaman olmadığı kadar olumlu. bugüne kadar hangi terör olayında düzineyle ülke bize başsağlığı ve destek mesajları yolladı?

akp'li değilim, seçimdeki başarılarına sevinmedim, hatta içerledim de denebilir ama refah partisi çizgisinde olmadıklarını da görüyorum, katıksız önyargıyla yaklaşmayan herkes de bunu görebilir..

ekleme: mumi'cim esasen efsane bir şurup vardır paracetemol diye, onu içmek için insan hasta olabilirdi be, ilaç içmek de zevkliydi evvelden mirim..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..

[Bu mesaj Sam tarafından 29 Mart 2004 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bahsettiğin terör olayı direk bize değil İngiliz şirket ve firmasına yapıldı. Ve doğal olarak da Yurtdışından birçok tepki aldı.
Gofretin fiyatının aynı olması kimseyi doyurmuyor. Vergiler başlı başına bir sorun ama daha herhangi bir azalma yok vergilerde, aksine her şeye vergi geldi. 1 dolara sabitlenecek denen benzin nerdeyse 1.5 dolar.
Kıbrısı alalım demiyorum ama kurdeleya sarıp vermemiz doğru değil.
Hükümet olarak eskileri de başarılıydı demiyorum sadece bu hükümet hiçbir şey yapmadığı için yanlış birşey yapmış gibi görünmüyor.
Amerikaya ezdirmedik ama topraklarımızda hak iddia eden insalara bir koz verdik, Türkmenleri yalnız bıraktık. Orda bir devletin oluşmasını izliyoruz.
17 ay geçti yeni hükümetle ve bunun az bir zaman oldugunuda sanmıyorum. Açıkladıkları takvimde ki kaç konuyu yapabildiler?
Universitelerin araştırma fonlarını keserek, en büyük eksiğimiz olan eğitime darbe vurdular.
Başka hükümet gelseydi yapardı demiyorum ama bu hükümet başarılı demek yanlış. Sadece pause tuşuna bastılar her konuda. Ve bir zaman sonra o tuş bozulacak ve herşey kontrolleri dışında oynamaya başlayacak. İşte o zaman olan gene halka olacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 29 Mart 2004 02:30 tarihinde demiş ki:
Azalan anflasyona!! rağmen neden hala benzin, elektirk, gaz artıyor?

bildiğim kadarıyla benzine 1 yıldır zamn gelmedi.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
bir de oturduğumuz yerden konuşmak kolay iddialarınızı kanıtlamadan desteksiz sallamayın.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
abso, enflasyon azalınca, zamlar durmaz ki. enflasyon, zamlanmanın artış yüzdesinin artışıdır. yani nasıl diyeyim, ivmenin azalışıdır. yoksa hep artması gerekir, aksi taktirde devuluasyon(yazımı aklımda değil) olur, paranın değeri düşer. enflasyonun tutulmaya çalışılan miktarı yüzde 5 ve 1 arası gibi bir şeydir. zaten gelişmiş ülkelerde bu değer hep bu seviyelerde korunmaya çalışılır. şu anda da türkiye'de 70ler'den beri ilk kez, bu değer yüzde 10'un altına çekilebildi.

neyse, ben sadece bunu açıklayacaktım. daha derinlemesine bir yorumda bulunmayayim, hatalar içerebilir.
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 29 Mart 2004 03:45 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 29 Mart 2004 02:30 tarihinde demiş ki:
Azalan anflasyona!! rağmen neden hala benzin, elektirk, gaz artıyor?

bildiğim kadarıyla benzine 1 yıldır zamn gelmedi.

2 hafta önce %1 küsür geldi benzin[signature][hline][url:www.dragger.org]Dragger.Org[/url]
Mesaj tarihi:
genel seçime kaymasın olay yoksa kilitlenecek topic :P

melihin geleceği belliydi zaten ama en kötüsü hitit güneşini geri getireceklerdi diğer adaylar şimdi yine saçma sapan amblemle devam edecek ankara. pof of.

herhalde ankarada shp+chp nin oylarının da yarısı çankayadan geldi :D diğer ilçeleri silip süpürdü akp
  • Yeni Oluştur...