CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 15 yaşında kız nasıl ağırbaşlı yazmış yuh dedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Olm kız sana rp öğren dedi. Cinayet sebebi lan dsfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 pedo fil kim :) onun başlığından devam edeyim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 IP ban yemişim ya, MAGİK ZUN :) olarak esemeyeceğim artık, oh olamaz. 2038'de açılıyormuş banım. Sadık bir aşık gibi bekleyeceğim o yılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 said: Rp'ye gelince rp bir tür rol yapma biraz gezerseniz ne olduğunu gayet net anlarsınız LOL :D Dünkü sitede kendileri anlamamışlardı ne olduğunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Marissa Anna Black said: Arkadaşlar şimdi bakın ikiniz de siteyi bir turlayın forumlara bakın sonra meslek seçimlerine girip mesleklere bi göz atın ve en beğendiğiniz işe başvurun Rp'ye gelince rp bir tür rol yapma biraz gezerseniz ne olduğunu gayet net anlarsınız Ya bunlar çok ağırbaşlı. 13 yaşındaki kız çocuğu ve özenti yazıları yok böyle seLam ben qeldim tarzı. Bu akşam emoturkey e gidelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Oha cidden bu 2. sitedekiler sağlammış, trollemeyin bence, bunu haketmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 adminler modlar falan haketmiyor da öbürleri çok çirkef. Biraz daha devam edeyim bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 2.site derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 olm yapmayın be özenip bezenmişler o kadar, haketmiyorlar bence de. @shutdown : "yarın da burayı trolleriz" diye 10 20 sayfa önce verilen site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 "Willhelmina Jane E. Black" said: "TroLLinG" said: "Sarah Michelle Voldemort" said: "TroLLinG" said: Bende böyle bişeyler olmak istiyorum. Ama yapmıyolar QardesH AL İŞTE YHAA YİNE AYNI ŞEYİ YAPTI. HAKARET ETMEK İSTEMİYORUM AMA ZORLA ETTİRİYOSUN! ''QARDESH'' DİYE Bİ KELİME Mİ VAR YHAAA? GİT KNİGHT ONLİNE FALAN OYNA. BÖYLE KONUŞMLAR ANCAK ORDA YAPILIR! knight ne hocam? Nerden oynayabiliriz? Bide niye büyük yazıyorsun? Hassas biriyim ben. İyi de sen de yha yazıyorsun.Türkçe'de de yha diye bir kelime yok.İlk önce kendine bak canım ;) Aha kavga çıkardım iç karışıklık çıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kapı aralıgından bakar* recall burdamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 emoturkey baskını teklifini gözden geçirmeliyiz diyorum bende ordan kat kat daha fazla zevk alırım ama busefer dünkü gibi saçma sapan trollemek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Lan Canni zmazingosu, patide en fazla böle küfredebiliyorum kusura bakma, versene ayarı kıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Oha trolling budur diye link vermişsin abi banlanacaksın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ya hakkaten ben dün gece bu konuyu bıraktığımda en son RPG deydik, neler yaptınız bi özetleseneze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 roket adam said: Ya hakkaten ben dün gece bu konuyu bıraktığımda en son RPG deydik, neler yaptınız bi özetleseneze :) sen bana 2. sitenin linkini ver bende sana özetliiym dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 shuTdoWnX said: kapı aralıgından bakar* recall burdamı ? Yazik....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 http://hogwartsakademisi.forumzen.com/rp-derslioi-f3/ufak-bir-soru-t4318.htm#100325 devam ediyorum buradan :) Nilep anlamaz onlar be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 abi boşver 2. siteyi, resmen ezdiler ahahah emo sitelerine raid yapalım miss gibi olur, nurullah, abdullah gibi nicklerle üye olup hepsini imana çağıralım ne dersiniz? dünkü trol kampındaki "imam efendi" de "arch-imam" olarak kayıt olsun hatta, efendimiz olsun, cemaat başı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Recall06 said: shuTdoWnX said: kapı aralıgından bakar* recall burdamı ? Yazik....... ABİ SESLİ GÜLDÜM AHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ahahahha imam asdfsaasygfasgfvas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Recall06 said: shuTdoWnX said: kapı aralıgından bakar* recall burdamı ? Yazik....... HAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 2. site hangisi? en son üzerinde çok uğraşılmış uzun ama boş bi siteyle uğraşıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Earenwen said: Recall06 said: shuTdoWnX said: kapı aralıgından bakar* recall burdamı ? Yazik....... ABİ SESLİ GÜLDÜM AHAHAHAHAA ahahahaudfshfshgsd annem geldi odaya olm neolyu diye ahahahuahuahah sdhfasudfhss fd fdfdashgdshdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar