Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Xenocide said: valla benimde anlamadığım 10 yaşında 11 yaşında kızlar vardır falan diyoruzda üyelerin imzalarına falan bakınca pek bi erotik şahsiyetler olduğu kanaatine varıyorum ben nedense ? O zaman her mini giyen kizada tecavuz edelim, nede olsa erotik/seksi/acik-sacik giyiniyorlar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Oha ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ekmek said: Pve oyununda götü yosun bağlayana kadar pvp yapan adam konuştu. *casts spell: protection from fire* Günde saatlerce frostbolt spamlemek için ayda 13 euro veriyorsun, adrenalin nerede hamur işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Dota'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 eyvah rikolosiks gelmis, bu konu bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kilit plx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Recall ağzımı bozmadan durmak için çok sabrettim ama dayanamıyorum. her .oku arkadan anlamak zorundamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ya olm suan varya o kadar alakasız konusuyoruzki ben nerdeyim diye baktım bi an recal sende abartma tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bence recall HAKSIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 elaidi said: DOTA +1 nickini seçip trolleyene +rep i love you too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Baykuş Kanadı 25,6 cm uzunluğunda ve 3 cm kalımlığındadır. Oldukça ender bir asadır ve esnektir. Kim tarafından yapıldığı bilinmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yazik..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sir Clexcier said: said: anneleri babalarıdamı yok abicim? yani seninde dediğin dğru ama yani şahsen kızımın/kardeşimn yok sims yok heri potır tarzı sitelerdede takıldırmam yani. sen baba/anne olunca takittirmazsin o zaman tamam sen anne/baba olunca takıldırısın o zaman tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 elaidi said: Baykuş Kanadı 25,6 cm uzunluğunda ve 3 cm kalımlığındadır. Oldukça ender bir asadır ve esnektir. Kim tarafından yapıldığı bilinmemektedir. so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 xunn said: Ekmek said: Pve oyununda götü yosun bağlayana kadar pvp yapan adam konuştu. *casts spell: protection from fire* Günde saatlerce frostbolt spamlemek için ayda 13 euro veriyorsun, adrenalin nerede hamur işi? Aga benim pixellere bakarken elim ayağım dolaşmıyor, her halukarda rahat oynuyorum. ayrıca ai>wow oyuncularının %95 inin iq su ha bi de hamur işi senin doğmamış cocugundur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Recall06 said: Yazik..... biri dedide hakkaten gittikce bot olduğuna inanmaya başlıyorum. Noktalarda dediği gibi artıyor lölz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Artistleşmeyin. bilin diye koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 shuTdoWnX said: Recall06 said: shuTdoWnX said: Sir Clexcier said: shuTdoWnX said: onlarda kız kardeşlerine kız cocuklarına sahip cıksınlar o zamandfsfd abartmayalim yok abi ben sahsen kız kardeşim olsa nereye girdiğine hangi siteye takıldıgına nette neler yaptıgnıa dikkat ederim abi sen etmezmisn ? Yazik..... bot galiba sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ezan okundu lan işiniz gücünüzmü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bot falan diyosunuz da bi çok konuda adamın sizden daha mantıklı açıklamaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 wow ne ya , gidin pong oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aquila said: wow ne ya , gidin pong oynayin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 elaidi said: Bot falan diyosunuz da bi çok konuda adamın sizden daha mantıklı açıklamaları var. yazık.. ' tan başka bi açıklama yaptımı ben göremedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sir Clexcier said: ezan okundu lan işiniz gücünüzmü yok ezanmı okundu anaa ben yokken kim okudu lan dfkjsdkaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Trade channela 5 man yapamadıgım oyunu oynamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar