xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 http://sanalhogwarstokulu.turkforumpro.com/duyurular-f2/sitedeki-uyelerin-hepsi-kyz-t639.htm#4748 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 shuTdoWnX said: Sir Clexcier said: shuTdoWnX said: onlarda kız kardeşlerine kız cocuklarına sahip cıksınlar o zamandfsfd abartmayalim yok abi ben sahsen kız kardeşim olsa nereye girdiğine hangi siteye takıldıgına nette neler yaptıgnıa dikkat ederim abi sen etmezmisn ? Hangi forumun ne zaman kendini komik sanan dallamalar tarafından trolleneceği belli olmuyor ki istediğin kadar sahip çık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 adam her yazık yazışında sonundaki noktalar bir bir artıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kim neyi kontrol edicek gözünü seveyim ya.Her kızkardeş bir tane abiyle doğuyor zaten.Millet aciz bilgisayarı açmaktan birde kızı nerelere bakıyor diye kontrol mu edecek.Eleştirmek değil site harbiden çok gereksiz komik ama çok küfürlü girmişsiniz o kötü olmuş.Recall da 4. yazığını çekti gerisini siz düşünün.Adam paragraf paragraf yazı bile yazamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 4chana döndük be : yazıktır yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sir Clexcier said: shuTdoWnX said: Sir Clexcier said: shuTdoWnX said: onlarda kız kardeşlerine kız cocuklarına sahip cıksınlar o zamandfsfd abartmayalim yok abi ben sahsen kız kardeşim olsa nereye girdiğine hangi siteye takıldıgına nette neler yaptıgnıa dikkat ederim abi sen etmezmisn ? olay o değil yani şimdi o sitede biz gelmeden önce öyle abuk subuk bişey yoktu sims+heri potir gibi bişidi ama tamam biz b*k ettik kabul ediyorumda yani bunun ne alakasi var abilikle fln tek kız olanlardami yok ? anneleri babalarıdamı yok abicim? yani seninde dediğin dğru ama yani şahsen kızımın/kardeşimn yok sims yok heri potır tarzı sitelerdede takıldırmam yani. oha yani'ler üst üste binmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 said: Evcil Hayvan : recall06 abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Fly said: 4chana döndük be : yazıktır yapmayın etmeyin anon da degil aga, adamlar isim veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben pismanim yav gozume uyku girmiyo bi saattir harbiden. Sildim o linki de siz de silin. Paticike mal eden varsa cidden silsin buradaki normal insanlara ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 valla shuTdoWnX , öyle herşeye engel olamıyosun istesende. :) o yaşlarda isyankar oluyo gençlik biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 shutdownx senin anan baban paticige girmene neden izin veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 DOTA +1 nickini seçip trolleyene +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 said: anneleri babalarıdamı yok abicim? yani seninde dediğin dğru ama yani şahsen kızımın/kardeşimn yok sims yok heri potır tarzı sitelerdede takıldırmam yani. sen baba/anne olunca takittirmazsin o zaman tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 valla benimde anlamadığım 10 yaşında 11 yaşında kızlar vardır falan diyoruzda üyelerin imzalarına falan bakınca pek bi erotik şahsiyetler olduğu kanaatine varıyorum ben nedense ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Xenocide said: valla benimde anlamadığım 10 yaşında 11 yaşında kızlar vardır falan diyoruzda üyelerin imzalarına falan bakınca pek bi erotik şahsiyetler olduğu kanaatine varıyorum ben nedense ? Bkz:Hay ağzini öpiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aynen linki sildim bende. geri kalan duruo 100 post kastım la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 xunn said: http://sanalhogwarstokulu.turkforumpro.com/duyurular-f2/sitedeki-uyelerin-hepsi-kyz-t639.htm#4748 silin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 elaidi said: DOTA +1 nickini seçip trolleyene +rep Dota berbat bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kitana said: said: Evcil Hayvan : recall06 abav peki kitana, bunu yapana ne derler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Pve oyununda götü yosun bağlayana kadar pvp yapan adam konuştu. *casts spell: protection from fire* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aquila said: shutdownx senin anan baban paticige girmene neden izin veriyo? oha 18 yaşındayım kızda değilim ayrıca dfsdfds ben 12-16 yaş aralıgından bahsetmiştim neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ekmek said: Pve oyununda götü yosun bağlayana kadar pvp yapan adam konuştu. *casts spell: protection from fire* olm caponlar o yosunu yiyo, iyy ivrenc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Pozları bunlar vermiyor ki o şarkıcıların hepsi o şekilde pozlar veriyor.Kaç yaşında olursan ol güzeli fark edersin zaten yahu.Olan olmuş zaten şimdi niye böyle yaptınız demenin çok manası yok gerçi.Siteyi komple çökertebilecek babayiğit var mı?Sabaha az kaldı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 güncel kavga ne? 11-12 yaşında kızlar var ve millet pipi dedi diye olay mı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hayır, dota ya saldırı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar