Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Evet arkadaşlar, görüyorum ki Paticik'te son zamanlarda Sendika karşıtı birçok odak oluşmaya başladı. Bu karşıtlığın art niyetten ziyade, tarafların birbirlerini anlamaya çalışmamaları ya da kendilerini yeterince açık ifade edememeleri olarak görüyorum. Açıkçası bu duruma bir dur denilmediği taktirde, Paticik'in en köklü organizasyonu olan Sendika'nın, Paticik sakinleri tarafından yanlış anlaşılmaya devam edilmesinin vahim sonuçlar doğuracağı, bunun da hepimizin hayatlarını ciddi şekilde etkileyeceği kanaatine vardım. Sendika olarak, kendimizi size daha yakından tanıtmak ve forumun her türlü farklı kesimlerine kucak açmak amacıyla, birazdan izleyeceğiniz videoyu ortaya çıkardık. Umarım videoyu beğenirsiniz.SNDK [(Brought to you by Asteroth (Special thanks to Ali Elaidi)] P.S. : İzleyemeyen arkadaşlar için, ktunnel linki; http://ktunnel.com/index.php/1010110A/97f698cbac049f8fca051389a54ee74224151036a026ee9f95dd42d7a72d4b8bbd20a235cf8d182e18180 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Oscar'lık bir şaheser.. Bana special teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 emeğine sağlık kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ossonun fotoda olumpus belliki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sendika dan önce leetranos vardı. en köklü organizasyonmuş. köklerinizi yerim. -fizbanelli leetranos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ekmek çok yakışıklı çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Leetranos'u içimizde barındırıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fizban said: sendika dan önce leetranos vardı. en köklü organizasyonmuş. köklerinizi yerim. -fizbanelli leetranos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fizban said: sendika dan önce leetranos vardı. en köklü organizasyonmuş. köklerinizi yerim. doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ABİ resim istedi, yok ekmek koy dedim koymuş. zolfr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 videoda sen de varsın ayağını denk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 enee tvye cikmisim, yalniz bi resimde elaidini arkasinda baris aka Xelee de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Arkadasim sahne arkasina cekilmis olmamis bittigimiz anamina gelmesin sikinti dogmasin. BonePARTelli Leetranos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bir fotoğrafta da Dela değil Tunca var da, çaktırmıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ahaha. Bonepart'ın patron koltuğu pozu dela. (/tunca olan dela sdfs) AHAah. pozlara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Her fotoğraf ayrı efsane be ahahahah Bravo, 10 numara eser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Güzel olmuş.Şarkının ismi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 heheh videodaki fotoğraflar güzel ilerde kullanmak üzere saklıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Akhlaur said: Güzel olmuş.Şarkının ismi nedir? Village People - YMCA Bu parçayı seçmemizdeki amaç, her kesime kucak açtığımızı göstermekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 facebooktan foto calmayi yasaklamistim yalniz ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Of İlkeyle ne kadar samimi pozum varsa 5 de 1'ini koymuşsun. Bir de Azmo'nun fotoğraflarda yere düşüyordum gerçekten, ama ağladım, anırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 en sonunda lokavt ilan ettireceksiniz. baymasın sendika, üyelerinin hakkında sahip çıksın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 biri net bi link atsa da izlesek. video no longer available yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar