KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 nileppezdel said: Garden State soundtrack'te de güzel şarkılar var love will come through - travis 10numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plasticmouth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 nileppezdel said: Garden State soundtrack'te de güzel şarkılar var frou frou-let go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 definately, maybe ve forgetting sarah marshall son zamanlarda cıkan 2 harika örnek bence kesinlikle tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 28 Weeks Later - In A Heartbeat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bir numaram Eurotrip - Lustra - Scotty doesn't know.. Sorasında sırasıyla Starwars Braveheart Requiem for a Dream guncelsel:Bi de Startdust ın en sonunda calan sarkıya hastayım..Take That- Rule the World.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ahaha scottie scottie scottie scottie doesn't know Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dory said: 28 Weeks Later - In A Heartbeat GY!BE insan işi değil bence. Direk ilahi müdahale var müziklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Matrix The One LOTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Film değil de dizi olarak Dexter in OST sini çok dinliyorum. Upload etmiştim bi aralar ama silinmiş zamanla. Daniel lytch in sitesinde vardı sanırım örnekleri. ama introsu rolfe kent yapımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 mortal combat'ın müziğide efsaneler arasındadır. o müzik çalınca hep bi raidencilik oynama isteği doğuyor içime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 önceki mesajıma ek olarak City of Violence The Show Must Go On Godfather Trilogy diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Across the Universe The OC Matrix Ocean's serisi Charlie Bartlett simdilik aklima bunlar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bana şöyle rock/metal toplama parçalardan oluşan bikaç tane ost söylerseniz çok sevinicem. orkestral değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Clone Wars İMBA müzikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 back to future iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 juno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Hayret kimse donnie darko soundtrackini şöylememiş.Filmi ilk izledigimde hasta kalmiştim. Gary Jules - Mad World http://www.youtube.com/watch?v=KL0rHIBYlY0 watch?v=KL0rHIBYlY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 no country for old man bide arap bilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 resident evil Blue crush snatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 fight club- ne varsa (dust brothers) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Steve Vai - Bad Horsie tamamı olmasa da bi kısmı calıyo filmin adı crossroads http://www.nobetciyoutube.com/browse.php?u=Oi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL3dhdGNoP3Y9RDBRS2JuQ0RXOTQ%3D&b=31 öf cocugun elinde de fender in imba gitarlarından biri var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 o vidyoda sonda karete kid'in çaldığı şarkı neydi bide kim çaliodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 buldum paganini'nin 5. kaprisiymiş paganini çaliomuş tabiiki de gitarda steve vai j.becker malmştin fln da çalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 melmştin-arpeggios from hell derim geçerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Masquerade said: başlığa pek uymuyor ama, The Good, The Bad and The Ugly'de Tuconun mezarda altınları arayışı esnasında başlayan Ecstasy of Gold kadar etkileyici bir sahne/müzik bilmiyorum :P youtube.com/watch?v=GdNh9f2Wwm0 iyimiş ben de bunu seviyorum spagetti westernler arasından süper sahnedir. melodi de kraldır. /watch?v=b2l4IKz3m7c&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar