Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Nerden bilmiyorum ama Hande (kardeşim) ile ilgili çok güzel bir anım geldi aklıma. Anlatayim: Yıllar önceydi, sıcak, güneşli bir yaz günüydü. Datça'da, şu ucundaki antik şehirde, geziyordum Hande'yle. Altı yaşındaydı daha. Birden, ''Abi, şeyy'', diye bağırdı. Telaşla yanına koştum elbet, çok yüksek, cırtlak bir ses çıkarmıştı. Parmağıyla kayalıkları gösterip, anlamsız heceler kekeliyordu. Ne olduğunu, ne gördüğünü giderek artan bir endişe(yüzü bembeyaz olmuştu kızın) ve merakla bir dakika kadar sorduktan sonra büyük rahatlama ile: ''Dinazorun küçüğünden gördüm!'', dedi küçük çocuklara özgü bilgece bir tavırla. Bir an anlamadım, sonra kahkahalarla gülerek kıza kertenkele kelimesini öğrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Yazık kıyamam korkmuş bi de :D -dinazorun küçüünden eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Euhauh çok güzel bir anıymış.Abi olmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ehah ufak kardesler super abla olmayi seviyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dinazorun küçüğü ehehe bi de giriş gelişme falan eğlenceli ama bitiş üzerinde biraz daha çalışman lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bi de iguana görseydi o zaman nolacaktı? abavv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 1 kerede kertenkele diyebildi mi peki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Hatırlamıyorum onu, demiştir ama, küçükken çok düzgün konuşurdu, komşular karşılarına alıp konuştururlardı, o derece. Gurur meselesi haline getirirdi birşeyi söyleyememeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bi kardeşim olsun isterdim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Hatta doğru yürüyeceğim diye defile izler, doğru konuşacağım diye haber spikerlerini, TRT FM'i falan dinlerdi. Sonra onları taklit etmeye çalışır, beni zorla karşısına koyup not verdirirdi :) Tüm kız coçukları böyle midir acaba diye merak ederdim ben de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hehe cok güzel anıymış. benimde abimlerden kalan en iyi anım 3 kere sağ kolumu cıkarmış olmaları olabilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 gay parade havasinda yazmissiniz abi yazilarinizi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Erkek adamın erkek kardeşi olur onu da döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kardeşime hiç vurmadım daha, vuramadım. Canını yakabileceğim düşüncesi Demokles'in Kılıcı gibi durmuştum üzerimde. Kardeşine vuranları anlayamadım hiç, o küçücük, sevimli şey üzülür mü hiç? P.S.: Evet, sevgi pırıtcığı oluyorum kardeşim söz konusu olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ben kardeşimi çok patakladım ama canını yakacak düzeyde pek az olmuştur heralde. Her seferinde kaçarken "büyüyünce görüşücez oluuum" nidaları atıyordu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yok ben vuramam bi gun delirtti kapiya girdim sinirden ona vuramadim cok ceza almasi gerekiysa poposuna vururdum "seni esek sipasi" diye de kizardim kucukken ama dayak ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Akhlaur said: Erkek adamın erkek kardeşi olur onu da döver. ahaha bu ne abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bende dayak yemedim zaten biri ile 5 biri ile 7 yaş aram olmasına rağmen 2 yaşında onlarla boğuştuğum icin olmuş herşey =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben çok dovdum kardeşimi yalan yok ama cevabını akşam direk babamdan alıyordum.yani adil bir ortam vardı bizim evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kardeşler güzel ya, benimki de bi konuşmaya başlasın çok eğlenicem. yalnız, GERGE said: Canını yakabileceğim düşüncesi Demokles'in Kılıcı gibi durmuştum üzerimde. dedim ki ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Şimdi kılıç adamın kafasını üzerinde asılı duruyor. Adam hata yaparsa düşecek kafaya, yaracak. edit: tabii, bir de durmuştur olacak, he he... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 durmustum versionu daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Saeros said: GERGE said: Canını yakabileceğim düşüncesi Demokles'in Kılıcı gibi durmuştum üzerimde. dedim ki ney ney? Evet Hatta ben de bir deneme yapacağım şimdi. Abimin beni dövme ihtimali spin'i aynı yönde olan iki elektronun aynı orbitali paylaşma ihtimali kadardı nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hahah çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 erkek kardeş dövülür .. hele bide şımarıksa ki şahsen benimki şıkmarık aramızda baya bi yaş farkı var ve hiç takmadan küfür eder, tokat atar kaçar falan bunlar ardarda bir kaç kere olunca istemsiz olarak sende ona vuruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar