Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray Morgan De Sanctis'i Kiraladı

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Sevilla maçının rövanşında ilk 10 dakikada 2 tane %100 kendi hatasından gol yediğinde eğer fenerbahçe o maçı uzatmaya götüremeseydi ya da penaltılarda turu geçemeseydi, bugün volkan = hakan arıkan olurdu.

Ya da çek maçında o mükemmel geri dönüşten sonra yediği kırmızı kartla tura ve türkiyenin euro 2008de oynadığı futbolla bırakcağı ize mal olsaydı bugün güney korede japonyada falan kendine takım arıyor olurdu.

Yanlış anlaşılmasın, volkan kötü kaleci demiyorum, demek istediğim 2-3 sene önce kaleye gelen her sert şutu seyreden, yapmacıktan "uçan", outa giden topu yumruklayan adama şans verildiği için bugünlere geldi. Ha diceksiniz geldi de ne oldu, hala patlamaya hazır bomba gibi, hala karşı karşıya pozisyon çıkarıp da çok basit topları içeri alıyor; ona birşey diyemem.

Kaleci çıkmıyor türkiyeden, yıllardır böyle. Ne adamlar geldi geçti süper olcak dediğimiz. Fevzi derbide ayağının altından top kaçırdı, ömer kendini yedi bitirdi, zafer bitti gitti, hakan her yantopu içeri aldı, serdar her ne kadar sonradan yalanladıysa da gitti fenerbahçeden lehmannın arsenal aldığı kadar maaş istedi, orkun galatasaraya ilk geldiğinde vay be herif oyuna ne kadar konsantre olmuş, defansı komutan gibi yönetiyor ıvır zıvır dedik sonrası,
vesaire.

Yıllardır en iyi kalecimiz olarak gördüğümüz, barcelonaya bile gitmiş rüştü bu yaşa geldi hala fenerbahçede kaleyi ilk devraldığı dönemde yediği yantop gollerini yiyor.

İş kalecilere gelince türkiyenin yanlış yaptığı birşeyler var ama...
Sosyal ağlarda paylaş

aykut yıkılmıştır :( orkunu saymıyorum bile. yazık ya adam kaç yıldır hep yedek bekliyor bu takımda. 11 de oyanabileceğini düşünüyorum. ayrıca yabancı bir td daha yeni başladığı bir takımda nasıl olurda hemen karar verebiliyor kaleci ihtyacına. bunu bugunler için demiyorum. ilk antremanında bir röpartajında kaleci alacaklarını söylemişti. yazık oldu aykuta.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw izlesinler, izlesinlerde peşin hükümlü olmamak lazım. yazık yani aykuta. boş bir adam olsa hadi neyse diycem. neyse olan olmuş. en azından aykutu bari kiralasınlarda adam paslanmasın. kaleci öyle futbolcular gibi 4-5 maç oynamayıp sonra girdiklerinde harikalar yaratabilecek oyuncular değildir. refleksleri körelir oynamayan kalecinin. keşke beşiktaşa gelse valla :(
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Abi nesini gördünüz Aykut'un onu anlamadım ben. O kadar süper bi adam değil ki Aykut.

Fevzi kaar değil, Volkan kadar değil. Onlar kadar bile değilken nesini abartıyorsunuz adamın?

adama şans vermezsen abartacak bişi mi kalır ? bırakta oynasın. izlediğim maçlarda ben adamın ne bizim hakan rüştü gibi dengesiz hareketler yaptıgını, nede volkan gibi uçmamazlık yaptıgını gördüm. bana göre oynatılması hem aykut ıcın hem gs ıcın faydalı olurdu.

en basit örnek, geçen sene topal yerıne gittiler romanın yedeklerınden zenci birisini aldılar, sonuç ? korkarım ki aynı şeyle karşılaşmasın gs
Sosyal ağlarda paylaş

çıkar çıkmaz orasını bilemem, ben adamı hiç izlemedim. belkide çok iyi kalecidir. ama bu yeni yasa cıkıyor kabul oldumu olacak mı bılmıyorum tam. 2012 den sonra mı ne yabancı sınırlandırılması geliyor. o zaman aykut gibi oyuncuları türk takımları çok arar. neyse hayırlı olsun gs ye
Sosyal ağlarda paylaş

haber sitesinden yorumlar :

daniel ita said:

dont understand why milan didnt buy this guy for a backup....he could have replaced dida

John Lansing USA said:

Daniel you are absolutely right but it seems that Italian teams prefer foreigners as opposed to home grown talent which is just as good - Good for Morgan but hopefully he will return to Italy sometime soon

sam malaysia said:

argh Milan where are you!!! again you let a good GK away and retain the butterfingers Dida sigh...he is a good keeper...he wasnt good in sevilla anyway

hayırlısı olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...