Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray Morgan De Sanctis'i Kiraladı

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

son kez bir şey daha yazıorum. zaten burda futbol deil takım yarıştıran adamlarla konuşmak istemiorum kaç kere frenledim kendimi. şimdi lanet ettim kendime yine muhattap oldum bu bölümle diye. artık bulaştık birşey daha söyliyim.

galatasarayın bu sene aldığı adamları getirme metodlarından bahsetmek istiyorum. müthiş bir başarı var ortada. kewell gibi bi adamı bonservissiz alabiliyorsun. sadece yıllık para veriosun. de sanctis gibi çok iyi bi kaleciyi 1 sene kiralıosun ancak sene sonunda oyuncunun hakları çok yüksek ihtimalle tamamen sana geçiyo ki adam daha 31inde yani bir kaleci için altın dönemde. o kadar doğru ve arkası sağlam transfler yapıyoruz ki ben gs tarihinde bu kadar arkası düşünülmüş transfer yapıldığını görmedim.
yani bu şu demek. kewell yarın öbür gün ayağı kırıldı veya iğrenç oynadı. tek kaybımız yıllık vereceğimiz para.veya de sanctis. sene sonunda bize geçerse 500bin euroluk kira bedeli vermiş oluyoruz sadece.
çok doğru şeyler yapılıyor bu sene. görmeyenlere veya görmek istemeyenlere bir hatırlatayım dedim
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
tuncay'i alsaydik keske kaleye.

ayrıca bu da en güzel cevap olmuş=) ben de böyle takılcam artık burda adam gibi konuşunca millet anlamıyo. nasıl fransada garsonlarla ağız dalaşına girmezsen sallamıyo seni burda da 2 dalga geçicen millete laf sokup kızdırcan anca öyle
Sosyal ağlarda paylaş

lol said:
de sanctis gibi çok iyi bi kaleciyi 1 sene kiralıosun ancak sene sonunda oyuncunun hakları çok yüksek ihtimalle tamamen sana geçiyo ki adam daha 31inde yani bir kaleci için altın dönemde.

Bir ben fanatik bir galatasaraylıyım onun için klup yarıştırmak gibi bir derdim yok.
İki ben futbol olarak 5 para etmiyecek bir adamı aldığımızı düşünüyorum bunun yerine çok daha iyi bir kaleci alabilirler yada para yoksa Aykutla devam diyebilirlerdi.

Üç hala hangi maçını izlediğini ve neye dayanarak süper dediğini anlayamadım. Şu maçında gördüm. Şu kupada gördüm. Şu kupayı Udinesseye kazandırmış. Şunu yapmış yok. İzlemek yok? İtalyada 3. en iyi kaleci dediğin geçen sezon 8 maç oynamış. Bizim Fatih Terimin x birini oynamadan çağırması gibi kadroya bunuda çağırmışlar işte. :)

En azından Aykut Avrupa 4.cüsü Türk milli takımının 3. kalecisi Tolgadan iyidir benim gözümde :P

2007- Sevilla 8 Süper kaleci sevilla salak ben anladım onu :)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu Palop var orda da Palopun yerine mi oynatacaklar. Ha bu arada bu 8 senelik udinese serüveni içinde udinesenin müthiş çıkış yaptığı 2 sene de var aklınızda olsun.orda zaten adını iyice duyurdu.

şimdi sana X maçında penaltı kurtardı diye döküm veremem de gayet adı olan ve iyi bir kaleci.

bi de nedir bu aykut aşkı yaw=D
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı hakkını kaleciye harcicaksan bomba gibi bir adam alacaksın.

şimdi sen yabancı hakkını kaleye koyarak yabancı rotasyonunu da kısıtlıosun çünkü bu adamın banko oynaması lazım kaleci sürekli oynamazsa form tutamaz çünkü

nasıl çıkacak bilmiyorum bakalım görelim. ama italya milli takımının 3. kalecisi olmak 3. en iyi italyan kaleci olmak değildir. uzaktan yakından alakası yok. tıpkı tolganın 3. türk kaleci olmadığı gibi
Sosyal ağlarda paylaş

valla isimleri geçen itianje midir nedir ya da 34 yaşında danimarka milli kalecisini transfer edeceklerine daha isabetli bir transfer olmuş tecrübesiyle olsun ismiyle olsun de sanctis. fakat bu sene ben de aykutla devam edilmesini isterdim. neyse hayırlısı olsun belki bir taffarel ya da mondragon gibi olamaz ama yine de kalitesi tartışılmaz biraz italya ligini takip eden futbolseverler tarafından.
Sosyal ağlarda paylaş

Mondragon da kolombiyanın 3. kalecisiydi. Türkiyeye geldiğinde yine herkes 3 büyükler hiç yerli kalecilere, genç kalecilere şans vermiyorlar, ne olcak bu türk kalecilerinin hali gibi yazılar çıkıyordu her tarafta. Taffarel sonrasında herkes galatasaray kaleye adam bulamadı da ala ala metz gibi bir takımdan adı sanı duyulmamış bir kaleci mi aldı falan demişti.

Ayrıca buffon varken bir kalecinin italya milli takımına girmesi bile başarı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
abi aykut kotu bi kaleci deil cunku bence.

volkanda tecrubesizdi adam hala tam tecrubeli deil salak hatalar yapiyor.
rüştü cok tecrubelide noluyor? gene sac bas yolduran hatalar.

bu transferle aykutu küstürdüler zaten, daha once bi acıklaması vardı buna dair.

Bence bi futbolcunun küsmeye hakkı yok.. En nihayetinde sen bi maaşlı çalışansın. Ha eğer küseceksede geçen sene Fevzi ye yapılanın onada yapılması içten bile değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Galatasaray'ı kutlarım çok istikrarlı bir transfer yapmışlar.

said:
Geçen sezon kariyerine İspanya’da devam etme kararı alan Morgan de Sanctis, Sevilla’da 8 maçta kalesinde 8 gol gördü.

Oooo volkandan iyi o zaman de sanctis :D

Volkan geçen sezon türkiye liginde 24 maçta 26 gol yemiş, avrupada 10 maçta 14 gol yemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...