Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 son kez bir şey daha yazıorum. zaten burda futbol deil takım yarıştıran adamlarla konuşmak istemiorum kaç kere frenledim kendimi. şimdi lanet ettim kendime yine muhattap oldum bu bölümle diye. artık bulaştık birşey daha söyliyim. galatasarayın bu sene aldığı adamları getirme metodlarından bahsetmek istiyorum. müthiş bir başarı var ortada. kewell gibi bi adamı bonservissiz alabiliyorsun. sadece yıllık para veriosun. de sanctis gibi çok iyi bi kaleciyi 1 sene kiralıosun ancak sene sonunda oyuncunun hakları çok yüksek ihtimalle tamamen sana geçiyo ki adam daha 31inde yani bir kaleci için altın dönemde. o kadar doğru ve arkası sağlam transfler yapıyoruz ki ben gs tarihinde bu kadar arkası düşünülmüş transfer yapıldığını görmedim. yani bu şu demek. kewell yarın öbür gün ayağı kırıldı veya iğrenç oynadı. tek kaybımız yıllık vereceğimiz para.veya de sanctis. sene sonunda bize geçerse 500bin euroluk kira bedeli vermiş oluyoruz sadece. çok doğru şeyler yapılıyor bu sene. görmeyenlere veya görmek istemeyenlere bir hatırlatayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aquila said: tuncay'i alsaydik keske kaleye. ayrıca bu da en güzel cevap olmuş=) ben de böyle takılcam artık burda adam gibi konuşunca millet anlamıyo. nasıl fransada garsonlarla ağız dalaşına girmezsen sallamıyo seni burda da 2 dalga geçicen millete laf sokup kızdırcan anca öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 haaa marifeti sade milli takıma seçilmek mi? Ehh :) teşekkürler ben aldım cevabımı. Hayatında izlemedikleri transfere süper diyip sonra futbol konuşulmuyor burada demekde ayrı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Years Club App 1994-1997 Pescara 74 1997-1999 Juventus 3 1999-2007 Udinese 194 2007- Sevilla 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 son kez yazıyorum dedim yukarda o yüzden konuşmuorum. sadece MAL MAL istediğin yerleri kırpacağına adam gibi oku bi daha yazdıklarımı izlemişmiyim izlememişmiyim. sonra da delirtme adamı birazdan küfür edicem çünkü boşu boşuna sinirlenmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bir de turkiye milli takimina bile girememis adamlarla, italyanin 3. kalecisini karsilastirmak sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 lol said: de sanctis gibi çok iyi bi kaleciyi 1 sene kiralıosun ancak sene sonunda oyuncunun hakları çok yüksek ihtimalle tamamen sana geçiyo ki adam daha 31inde yani bir kaleci için altın dönemde. Bir ben fanatik bir galatasaraylıyım onun için klup yarıştırmak gibi bir derdim yok. İki ben futbol olarak 5 para etmiyecek bir adamı aldığımızı düşünüyorum bunun yerine çok daha iyi bir kaleci alabilirler yada para yoksa Aykutla devam diyebilirlerdi. Üç hala hangi maçını izlediğini ve neye dayanarak süper dediğini anlayamadım. Şu maçında gördüm. Şu kupada gördüm. Şu kupayı Udinesseye kazandırmış. Şunu yapmış yok. İzlemek yok? İtalyada 3. en iyi kaleci dediğin geçen sezon 8 maç oynamış. Bizim Fatih Terimin x birini oynamadan çağırması gibi kadroya bunuda çağırmışlar işte. :) En azından Aykut Avrupa 4.cüsü Türk milli takımının 3. kalecisi Tolgadan iyidir benim gözümde :P 2007- Sevilla 8 Süper kaleci sevilla salak ben anladım onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yahu Palop var orda da Palopun yerine mi oynatacaklar. Ha bu arada bu 8 senelik udinese serüveni içinde udinesenin müthiş çıkış yaptığı 2 sene de var aklınızda olsun.orda zaten adını iyice duyurdu. şimdi sana X maçında penaltı kurtardı diye döküm veremem de gayet adı olan ve iyi bir kaleci. bi de nedir bu aykut aşkı yaw=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 abi aykut kotu bi kaleci deil cunku bence. volkanda tecrubesizdi adam hala tam tecrubeli deil salak hatalar yapiyor. rüştü cok tecrubelide noluyor? gene sac bas yolduran hatalar. bu transferle aykutu küstürdüler zaten, daha once bi acıklaması vardı buna dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Tanımıyorum ben bu adamı. Bari 2. kaleciyi falan alsaydınız. İnşallah kelek çıkmaz. Bu paraya bu kadar adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yabancı hakkını kaleciye harcicaksan bomba gibi bir adam alacaksın. şimdi sen yabancı hakkını kaleye koyarak yabancı rotasyonunu da kısıtlıosun çünkü bu adamın banko oynaması lazım kaleci sürekli oynamazsa form tutamaz çünkü nasıl çıkacak bilmiyorum bakalım görelim. ama italya milli takımının 3. kalecisi olmak 3. en iyi italyan kaleci olmak değildir. uzaktan yakından alakası yok. tıpkı tolganın 3. türk kaleci olmadığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 valla isimleri geçen itianje midir nedir ya da 34 yaşında danimarka milli kalecisini transfer edeceklerine daha isabetli bir transfer olmuş tecrübesiyle olsun ismiyle olsun de sanctis. fakat bu sene ben de aykutla devam edilmesini isterdim. neyse hayırlısı olsun belki bir taffarel ya da mondragon gibi olamaz ama yine de kalitesi tartışılmaz biraz italya ligini takip eden futbolseverler tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mondragon da kolombiyanın 3. kalecisiydi. Türkiyeye geldiğinde yine herkes 3 büyükler hiç yerli kalecilere, genç kalecilere şans vermiyorlar, ne olcak bu türk kalecilerinin hali gibi yazılar çıkıyordu her tarafta. Taffarel sonrasında herkes galatasaray kaleye adam bulamadı da ala ala metz gibi bir takımdan adı sanı duyulmamış bir kaleci mi aldı falan demişti. Ayrıca buffon varken bir kalecinin italya milli takımına girmesi bile başarı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mondragon un adı çok şekildi ama.Dragon var içinde bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Zegna said: abi aykut kotu bi kaleci deil cunku bence. volkanda tecrubesizdi adam hala tam tecrubeli deil salak hatalar yapiyor. rüştü cok tecrubelide noluyor? gene sac bas yolduran hatalar. bu transferle aykutu küstürdüler zaten, daha once bi acıklaması vardı buna dair. Bence bi futbolcunun küsmeye hakkı yok.. En nihayetinde sen bi maaşlı çalışansın. Ha eğer küseceksede geçen sene Fevzi ye yapılanın onada yapılması içten bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ayrıca Sanctis alındı die illa Aykut yedek kalıcak die bişey yok. Geçen sene Linderoth sakatlanınca Barusso kiralandı ama Topal öle bi oynadıki , 1 maç bile müsade etmedi oynamasına performansıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Galatasaray'ı kutlarım çok istikrarlı bir transfer yapmışlar. said: Geçen sezon kariyerine İspanya’da devam etme kararı alan Morgan de Sanctis, Sevilla’da 8 maçta kalesinde 8 gol gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Dert ettiğiniz şeye bakın yahu. Adam kiralık gelmiş. İsterse oynatmaz GS para falan da kaybetmez. 500k dolara adamlar kadro genişlettiler fena mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 said: Galatasaray'ı kutlarım çok istikrarlı bir transfer yapmışlar. said: Geçen sezon kariyerine İspanya’da devam etme kararı alan Morgan de Sanctis, Sevilla’da 8 maçta kalesinde 8 gol gördü. Oooo volkandan iyi o zaman de sanctis :D Volkan geçen sezon türkiye liginde 24 maçta 26 gol yemiş, avrupada 10 maçta 14 gol yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 khala said: efsane transfer oldu buhangi açıdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 valla ipime kadar gecen sene kaç maç yaptığı adamın udinese'de yaptıkları ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Çok saçma oldu. Alsak tamam da neden kiralyosun. Hiç alma Aykut oynasın maça çıkmamış adamı kiralamak yerine. Hani adam imba oynasa dönecek bizde kalmayacak yine anlamsız olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 adamı alabilme opsiyonu varmış işte sanırım ya da sözleşmesi bitiyormuş zaten sezon sonu sevilla ile, yanlış mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 adam ofsayta düşmüş. nasıl olur ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Apex said: adamı alabilme opsiyonu varmış işte sanırım ya da sözleşmesi bitiyormuş zaten sezon sonu sevilla ile, yanlış mıyım ? Eheh ben kiralandı diye okudum sadece o kadar detay yoktu. Öyleyse fena değil tabi de umarım benim dediğim olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar