Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray Morgan De Sanctis'i Kiraladı

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Morgan de Sanctis, Galatasaray’da

Galatasaray, İspanya La Liga takımlarından Sevilla’da oynayan İtalyan kaleci Morgan de Sanctis ile bir yıllığına kiralık olarak anlaşmıştır.

Hem kulübü hem kendisiyle anlaşılan ve önümüzdeki sezon sarı kırmızı formayı giyecek olan Morgan de Sanctis, Almanya kampına katılacaktır.

Resmi imza töreni daha sonra resmi sitemizden bildirilecektir.

Yeni oyuncumuz Morgan de Sanctis’e “Galatasaray’a hoşgeldin” diyor ve önümüzdeki sezonda üstün başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/1591.php

buffon ve toldo'dan sonra italya milli takımı'nın 3. kalecisiymiş kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü transfer gerçekten. kaleci alınmasına hiç gerek yoktu bi sağ bek bi de forvet alınmalıydı. ha alırlarsa ikisini tamam. morgan de sanctis kötü bi kaleci değil ama geçen sezonun yarısından çoğunda oynayan aykut varken, geçen sezon 8 maç oynayan sanctis kötü bi tercih oldu bence
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene sivasspor ve leverkusen maçlarındaki kaleci hataları şuan kaleci aranmasının sebebi iyi maçlarda iyi kaleci olabilir ama kritik maçlarda yaptığı kritik hatalar aykutun ve orkunun yetersiz olduğunu gösteriyor gerekliydi iyi bir kaleci gelen kaleci iyi midir değil midir onu bilemiyorum o ayrı bi konu..
Sosyal ağlarda paylaş

aykut kötü değil.ama avrupada oynicaz.öyle bi an gelirki aykutun tecrubesizliği bitirir herşeyi.

leverkusen maçındaki orkun mesela.o topu sektirmese eminim daha farklı olucaktı.her kaleci top çıkartır.önemli olan maçı koparmak.buda orkunda yok aykutta bence hala yok.ama aykut daha güven verio bu konuda.

ayrıca aykutun yan toplarda 0 olduguda bi gerçek.ligde idare etti ama avrupada perişan ederler bizi.aykut kornerlerde falan cıkmıo.servet falan olmasa halimiz dumandı geçen sene
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala anlamak istemiyorum sanırım.
Nesi var bu adamın? Yok yani ışıkda veren bir kaleci değil.
İtalyanın 3. kalecisi tecrübe dediğiniz italyan ligi tecrübesi.
Aykutun avrupa tecrübesi neredeyse daha fazla 16 maç ne?

biri bu kaleciyi izlediğini canavar olduğunu falan söylesin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

evet anlamak istemiyorsun. ayrıca yukarda birileri aykuta iyi fln bişiler demiş yuh dedim. rezil bi adam ya. gelişir falan demiş yavaş gelişsin hiç ümit yok o adamda. sivas maçından sonra onu kalede görürsem çıkar giderim stattan demiştim zaten.
çok çok iyi transfer. çok da iyi bi kaleci aslan gibi adam. meira transferinden daha çok sevindim. rahatladım baya ksıacası geriliodum aykut var kalede diye
Sosyal ağlarda paylaş

Madem ben anlamıyorum anlatabilirmisin bu adamın kariyerindeki başarı nedir?
İtalyanın sıradan bir takımının kalesini korumak dışında?
pardon 2 maçda milli maça çıkmış.

Bu gelecektiyse Aykut kalsaydı. Yoksa gidip adam gibi kaleci alsalardı. sıra takımının sıradan kalecisini değil.

Ben körüm nesi alsan gibi bu adamın?
son sezonda oynadığı 8 maç mı aslan yaptı kendisini.
bu senenin en kötü transferi gs adına herhalde
dünyada kalecimi yok?
Sosyal ağlarda paylaş

ahh fmde süper olduğu için mi beğendiniz adamı.
Eldar ben Aykuta süper demedim ki,
dünyada kalecimi yoktu bu hiçbişi yapamamış adamı alıp geldiler dedim.

Bu ne kadar hiçse Aykutda o kadar hiç işte. :=)
Full savunma yapan italyan takımlarında kalecilik yapmak dışında marifeti neymiş bu adamın :)

Bir daha sorim. Süper transfer diyenler neye dayanarak konuşuyorlar. Ben izlemedim adamı siz izlemişinizdir biliyorsunuzdur. 10 maçı kurtardığını gördüm diyorsunuzdur ok.
Benim sorum ben bilmiyor olabilirimde bu adamı süper yapan ne ve nerede izlediniz ???
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben sana italyanın en iyi 3. kalecisi diyorum sen bana ne diyorsun. nedir bu inat.
hayatında 1 kere maçını izlemişin sallıosun burdan. ben fifa99 oynadığım yıllarda udinese hayranı olduğum için yıllar boyunca çok maçını izledim ve adam müthiş bir kaleci. dünyada da adı var. bi de hala aykut fln diosunuz burda laptopu camdan dışarı atıcam şimdi. aykuta iyi kaleci diyen adam iyi kaleci görmemiş hayatında derim.
bakın aynı tartışmayı meira transferinde de yaptım sıkıldım artık. burda bazı anlamak isteyen arkadaşlar oluyo bir kez daha anlatyım bu son.
meirada ne demiştim? portekiz yedek kadrosunda ve onun yerinde oynayan 2 kişinin fiyatları 20-30 milyon euro arası değişiyo ki zaten Türkiye'ye gelmez hadi getirdin diyelim avrupa fiyatının 2 katını vermen gerekir. dolayısıyla burda yapılan şey en iyinin en iyisini almak değil bunun 2 sıra altını almak. gidip buffonu alamayacağımıza göre yedeğini alıcaz tabi.
ha nu yedek senin elindeki oyunculardan kötüyse almazsın. ama dediğim gibi aykut ve orkun gibi kaleci diyemeyiceğim 2 adam varken yapılan bu transfer çok çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...