Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online Sistem Gereksinimleri açıklandı

MadOrca

Öne çıkan mesajlar

Abi zaten bi tane canavar desktop yaptırıyorum şimdi de, onu okula koyucam, laptop evde kalıcak. Eve de haftada 1-2 gidiyorum, onun yarısında da evde olmuyorum zaten, yani kaldırsın oyunu arada evdeyken giresim olursa girerim o kadar da önemli değil. Önemli olan az da olsa çalıştırabilmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
AMD Athlon 3500+
2gb Ram
Nvidia Geforce 6600 gt 128 mb

sistemim bu. oyunda görüntüler bazen yeşil yeşil patlıyor. ayrıca yavaşlama yaşıyorum görüntünün hızlı aktığı anlarda. hatta bazen tamamen kilitleniyor, 5-10 sn sonra kendine geliyor.

resmi sistem gereksinimlerinden öte, özellikle aynı ekran kartıyla oynayan ya da konu hakkında tecrübesi olanlar var mı?

bunun sonu upgrade olsun da istemiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

ben laptopta oynuyorum,7300 chipset var,2 gb ram var ve 8400m gs 256 mb(sıkısırsa 1023mb) ekran kartı var,oyunda suana kadar hiç kilitlenme vs yasamadım ve cok akıcı olarak oynuyorum ,tek sorun ısınmaydı;onuda laptop soguucu stand alarak hallettım.sanırım önemli olan ramlar ve chipset.benım ekran kartı oyun kartı degıl ama akıcı oyun
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Obye başladığımda
Amd 3200+
7800gt
1gb ram vardi ve çok kasıyordu.Bende üstüne 8800gt ve 1 gb ram daha alırım çok rahatlarım diyordum ama yanılmışım.Framest ayarda olmasina rahmen normal quest yaparken hiç kasma yok ama gene rvrlerde filan 1sn kitlene kitlene gidiyorum.İnevitable cityde hele işkence 3sn kitlenme 5 saniye yürüme olarak yapiyorum.Bu işlemciden kaynaklaniyor sanırım.Yokmu bi çaresi illa üstüne bide anakart işlemci ve ram kombosu almam parami bayilmam lazım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Amd Athlon 3800
2 x 512 ddr2 800 mhz ram
winfast 7600 gt

Fps'em çok düşük genelde kasılmalar oluyor,ram taktim değişen birşey gene olmadi.Diger makinama bu ekran karti ve ram i taktim oyun akıyor :) işlemci bu oyun icin cok onemli.Cunku sadece Intel e8400 olan bir makineye bu ram ve ekran kartini taktim oyun duzeldi.Xp kullananlar için 1 gb ram yeterli bu oyun icin genelde problem Işlemci ve ekran kartlarinda.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Lightingde specular ve lighting effects niye kapanmıyor? Zaten dandik sistemle idare ediyorum şu anda, bi de abuk subuk parlak suratlar olunca sinirimi bozdu. Yok mu bir yolu?

customize değilde direk hazır olan fastest frame settings i seçtikten sonra o kısmınlar otomatik kalktı bende sonra customize ile kalan ayarlari yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Çok sıkıldım bu aralar, wow'a bile dönmeyi düşündüm ama sonra sağduyumu dinleyip vazgeçdim.

Neyse sistemimi yazayım; xp, amd athlon 64 dual core 4200, 1gb ddr2 ve x550 ati ekran kartı. Yorumlardan anladığım kadarıyla ram ve ekran kartım yetersiz yani kalabalık savaşlar için. Minumum ayarlarda bile anladığım kadarıyla büyük savaşlar yalan, peki lvl 40 olana kadar nispeten küçük gruplar ile yapacağım savaşlar ile çok mu sorun yaşarım ? Yada en azından oyunu alıp belli bir seviyeye kadar kalabalık ortamlardan uzak durup akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim ?

Diğer sorum, makinemde nasıl bir upgrade'e öncelik vermem gerekir ? ram yada ekran kartı ?

Triali de deneyebilirim ama şu an açıkcası kotadan yemek istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:
Çok sıkıldım bu aralar, wow'a bile dönmeyi düşündüm ama sonra sağduyumu dinleyip vazgeçdim.

Neyse sistemimi yazayım; xp, amd athlon 64 dual core 4200, 1gb ddr2 ve x550 ati ekran kartı. Yorumlardan anladığım kadarıyla ram ve ekran kartım yetersiz yani kalabalık savaşlar için. Minumum ayarlarda bile anladığım kadarıyla büyük savaşlar yalan, peki lvl 40 olana kadar nispeten küçük gruplar ile yapacağım savaşlar ile çok mu sorun yaşarım ? Yada en azından oyunu alıp belli bir seviyeye kadar kalabalık ortamlardan uzak durup akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim ?

Diğer sorum, makinemde nasıl bir upgrade'e öncelik vermem gerekir ? ram yada ekran kartı ?

Triali de deneyebilirim ama şu an açıkcası kotadan yemek istemiyorum.

Bildiğimiz ATIradeonx550 kullanıyorsan acil degiştir bence kaç sene oldu o kart çıkalı piyasaya 4 flnmı ? 100TL bile harcamadan 2 katı performans alabileceğin bi kart alabilirsin.

Ben dün format attım makina single core p4 3.0 ghz, zaten eger single core ise bilgisayarınız makinanızda kesinlikle oyunu açtığınız andan itibaren çok ama çok az yazılımın çalışıyor olması lazım arkada zaten dual core bunun için yapıldı sen oyun oynarken 1 çekirdek oyunla digeri ise arkada ne olup bitiyorsa onunla ilgileniyor.

Diger özelliklere gelince 2 x 512 ddr2 ram vardı mesela bende onlarıda söktüm, paraya kıydım 50TL ye 1 tane 2gb ram taktım :P ekran kartım Geforce8600 GT Calibre, şimdi patch yapıyorum az sonra denicem bakalım ne olcak durum, Warhammer ve ventrilodan başka hiçbirşey yok makinada şu an msn bile yüklü değil daha :P

Senin yapman gerekenler; o rami çıkar bi tane 2gb ram al yada şu anda kullandığın ramin %100 aynısından bul onu tak üstüne bi de ekran kartını değiştir benim ekran kartım geçen vatan bilgisayardan baktım 100 lirayımıydı neydi toplam masrafın 200lirayı imkanı yok geçmez zaten dual core kullanıyorsun en can alıcı ve cep yakan upgrade den yırtmışsın. Ha bu arada eğer makinan çok doluysa genede bi format at üşenme derim ayrıca (eğer bilmiyorsan diye sölüyorum çok faydası olur) http://www.genelblog.com/msconfig-nedir-ayarlari-ve-ozellikleri/ bu adresden msconfig den işine yaramayacak programları nasıl kapatacağını öğren ve kapat.

Son olarak kesinlikle minimum sistem gereksinimlerine aldanma söledikleri sistemlerle packman bile oynanmaz özellikle age of conan'ın min. sistem gereksinimleri küfür gibiydi, unutmaki oynadığın oyun MMORPG kesinlikle performans olarak 0 sorun ile oynayamazsın illaki bi yerlerde sıkıntı yaşıcaksın hiçbir zaman böyle oyunlar için maximum sistem diye birşey olamaz. Sabah köründe biraz sıkıntıdan birazda anaçlığımdan bildiklerin kadarıyla bu kadar yazdım bak sırf senin için:P umarım faydasını görürsün arkadaşım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...