Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sly-One said: bu testi yapmayacağım, komik bile olsa kız arkadaşımı böyle deveyle keçiyle falan karşılaştırmak aşağılayıcı. falan da filan bıdıbıdıbıdı. haha hayır lan kız arkadaşım yok şu an ondan yapmadım =( edit = min. 60 develik bağyanların tekliflerini değerlendirmeye alırım. saygılar.ahaha noldu lan postaladi mi kiz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mr_Hand said: geçmiş olsun Ya işte bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlıyorsun. Bizim hatun 73 deve 4 keçi ediyormuşta haberimiz yokmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yalnız, burda olay kız arkadaşını deveyle kıyaslama ya da kız arkadaşın, atıoyorum, on koyun gücünde demek fln değil. özellikle fas'ta, sevimli, sarışın kız çocukları gördüğünde yerli halk, "a ne güzel kızın varmış, iki deve vereyim bana ver" diye espiri yaparlar, hatta babayla pazarlık yapılıp el sıkışılır. bi tür yerel geyik denebilir. ona yapılan göndermeli bi espiri olmuş site. on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 well, i reckon your girl is worth more or less 25 camels, 9 goats and 9 sheep ayrılıyorum bu site yüzünden :P -tolga neyin var? -25 deve 9 keçi 9 koyun değerindeymişsin.. -?!?! -sen nasıl 25 deve edersin ulann?! elveda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Penthesilea said: Sly-One said: bu testi yapmayacağım, komik bile olsa kız arkadaşımı böyle deveyle keçiyle falan karşılaştırmak aşağılayıcı. falan da filan bıdıbıdıbıdı. haha hayır lan kız arkadaşım yok şu an ondan yapmadım =( edit = min. 60 develik bağyanların tekliflerini değerlendirmeye alırım. saygılar.ahaha noldu lan postaladi mi kiz seni nayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 DynamicK said: bide teoride kendime göre mükemmel girl friend tanımını girdim ona verdiği sonuç şu oldu well, i reckon your girl is worth more or less 82 camels, 7 goats and 0 sheep Siteyi yazanın aklından geçenleri tahmin edip şöyle bir sonuç yarattım well, i reckon your girl is worth more or less 90 camels, 3 goats and 9 sheep Bi de kendi konseptimde olması gereken kızı yazınca şu çıktı well, i reckon your girl is worth more or less 16 camels, 5 goats and 0 sheep Napayım yemek yapmayı seviyorum alla alla edit: ayrıca haftada 7 kere sevişecek vaktim yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Oh my god, your girlfriend isn't worth even one camel! I guess you're stuck with her... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 well, i reckon your girl is worth more or less 70 camels, 4 goats and 0 sheep, VAOV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 well, i reckon your girl is worth more or less 90 camels, 1 goats and 9 sheep idea ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bu arada bu teste baglantili obur testin sonuclarini da bekliyoruz. How gay is my boyfriend?: http://gay.evilsun.org/ Your boyfriend is 20.6% Gay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yüzde 19 gey çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 20.6 cıktım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 32 camels, 9 goats and 0 sheep Dur şimdi ben bir evlenme meselesini gözden geçireyim. Hımmm... Geç kalmışım onun için yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sapım, ağır çöktüm (2nci testteki resim süpermiş bu arada haheua) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Oda arkadasimi denedim, 30.9 cikti :P lol be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yalnız topici görünce aklıma direk cameltoe geldi nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 well, i reckon your girl is worth more or less 27 camels, 6 goats and 0 sheep ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 %19 gay çıktım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 %30 geymişim hayaksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 46% gay cıktım nan ayakkabılardan olabilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Your boyfriend is 1.6% Gay! Your boyfriend is so not gay, he is probably in denial. He is so far inside the closet, his address is Narnia. Millet nasıl öyle yüksek çıkmış anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 %33 çıktım, çok ayakkabım var benim de ondan heralde :/ Şimdi farkettim de bir ayakkabılık lazım bana da asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 %17.5 allah belanı vresin lan bu ne. cute and romantic dedim ondan oldu kesin. çok saçma faösmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kendime yaptım (hayali bir kız arkadaşın bakış açısından) Your boyfriend is 33.3% Gay! Your boyfriend is only a bit gay, which is the perfect amount of gay you should have in a boyfriend. You should definitely keep him. döverim lan ben bu siteyi hacklerim yok ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar