bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ya Şebnem Ferah' ın posterini arıorum deli gibi bulamıorum. Ankara' daım nerde wardır ya yada genel anlamda nerelerde satılır bu poster denen meret???[signature][hline]
Salieri Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 DvD ya da VcD satan dükkanlarda oluyor..[signature][hline]=)
Sorj Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 poser lardan alırınır[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 aradigim bir sürü poster var da bulunmuyor.. sebnem ferah hayatta bulamassin.. ama buldun diyelim, wolverine, spawn posterleri de bulursan sevinirim.. Karum'da en üst katta poster satan bir yer biliyorum.. onun disinda hiç bir fikrim yok..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 şebo zaten genel olarak pek poz falan vermeyi seven bi insan değil. konser afişinde falan belki bulursunuz.[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okurmusun söyle [i]My Website,My playlist,
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Burada birkaç tane poster var, LoTR ağırlıkta ancak biraz fiyatlar tuzlu gibi gözüktü bana ama poster piyasasını bilmiyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ya Aslında Eric Clapton filanda arıorum poster satan yer olarak nereler war bilsem bi gitcem de işte Bu arada ben brave ark nin evdeim[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Cthulhu_, 27 Mart 2004 14:58 tarihinde demiş ki: postercide.. :P ben baktım bulamadım :P[signature][hline]C'mon baby light my fire the doors
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ya sinirimi bozan tek şey Arwen posteri ve emy lee posteri yok türkiyede[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: kermit_frog, 27 Mart 2004 21:47 tarihinde demiş ki: ya sinirimi bozan tek şey Arwen posteri ve emy lee posteri yok türkiyede Başka posterleri bulabilceiim yer war mı ki :)[signature][hline]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 kermit aynen livciimin bi güzel arwensi posteri olsa
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bende uzun zamandır aryorum şebonun posterini ama zor biraz gaiba ya maalesef[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Zagg Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: kermit_frog, 27 Mart 2004 21:47 tarihinde demiş ki: ya sinirimi bozan tek şey Arwen posteri ve emy lee posteri yok türkiyede YAw emy LEe Banda Lasim Nasil Bulaacam Bilmiyom vallaha..[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 28 Mart 2004 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Ya bende istiyorum şebo posteri heryere baktım yok. Yardımcı olun bizeeeeeeeee.!!!!!!!!!!! İstanbulda warsa alın kargo masrafı neyse ödemeye hazırım.![signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 popster okudum ben yahu ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn
bravecik Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Bahçeli 3. caddede bi yer war ben dün gördüm bugun gidip bakcam poster yapılır diolardı nası yapıolar bi konuşam bugun solerim size[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar