Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapatma Davası kararı açıklanıyor!

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Anayasa mahkemesinin 11'de 10'u tarafından laikliğe karşı odak olduğu tescillenen bir iktidar partisi var ortada. Şimdi bu adamlar meclisteki salt çoğunluğa default olarak sahipken "demokratik" bir şekilde parti kapatmaı imkansıza yakın hale getirecekler, sonra "demokratik" bir şekilde kendi adamları başsavcı olacak. dava açılamayacak, açılsa da kapaatılamayacak. Ondan sonra bunlar laiklik karşıtı hareketlere devam edecekler ama elimiz kolumuz bağlı olacak. "demokratik" şekilde şeriata doğru gideceğiz.

Ama demokratik karar değil mi, demokrasi kazandı değil mi?

Ondan sonra nooldu da postal kafama bindi olur... :(
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun karar öncelikle. bence gayet isabetli olmuş biraz fazla kılpayı olsa bile. akp de kendine bir ders çıkarır diye umuyorum.

yalnız yorumlar süper heh, kapatılsalardı "İŞTE HUKUK BUDUR, HUKUĞUN KARARLARINA SAYGILI OLALIM, CUMHURİYETİ SAVUNMUŞTUR YARGIII" mesajları olacaktı şunların yerine %101. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben açıkçası kapanmasını istemiyordum. türkiye için hayırlı bir karar oldu
ANCAK
çok bariz bir hukuk hatası var orda. şimdi sen diosunki 6 kişi evet 5 kişi hayır dedi. Ve yaptıklarını yanlış bulduk dolayısıyla hazineden kesiyoruz payınızın yarısını.
e peki sormazlar mı adama bu adamlar nası hak mahrumiyeti almıyor madem böyle işler yaptılar?
yani bence 6-5 oranı en ideali oldu, kapatılmadı. ancak daha iyi bir yaptırımı olmalıydı ve hak mahrumiyeti 61 kişilik listeden bazılarına uygulanmalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...