forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 4. sezon 16. bölümden sonrakileri izledim. 1. sezon kadar iyiymiş, ara vermek yaramış, gözümde yeniden efsaneleştirdi diziyi son bölümler. R.I.P. Michael J. Scofield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Star'da başlıyo bu hafta Türkçe ama 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Aslında şu dizilerin güzel olanlarını dublajlayıp akşam saatine koyacak birkaç kanal, kanal d, show tv tarzı. Bizim nineler, anneler, babalar da rosalinda misali izleyecekler, sonra bir bakarsın bağlanmışlar falan, black smoke neydi diye ortalıkta dolaşmaya başlamışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Darko2 said: Star'da başlıyo bu hafta Türkçe ama 8-) dublajlı çok kötü olmuş be kardeşim. Bi alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 burcc said: Aslında şu dizilerin güzel olanlarını dublajlayıp akşam saatine koyacak birkaç kanal, kanal d, show tv tarzı. Bizim nineler, anneler, babalar da rosalinda misali izleyecekler, sonra bir bakarsın bağlanmışlar falan, black smoke neydi diye ortalıkta dolaşmaya başlamışlar.. +1 Geçenlerde kanalları geziyodum, cnbc-e'de Prison Break'e denk geldim başladım izlemeye. O sırada annem geldi rastgele izlemeye başladı, anlattım biraz diziyi, baya da beğendi. Dublajlısını yapsalar ailelerimiz de izler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ee starda dün başladı dublajlı dublajda iyi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 1. sezonu izlerken yaşadıgım heycanı yine izlesem yine yaşarım.ama o dublaj gerçekten orjinalini izledikten sora sarmıo t bag bellick abruzzi orj ses izlemek lzm ayrıca dizideki tek adamım abruzziydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 22. bölüm hakkında bir soru tümüne bakamadım daha önce tartışılmış olabilir fakat michael'ın mezar taşında 2005 yazmasına şaşırdım. dizi 2005'de başladı ve herşey birkaç ay içinde mi bitti yani? 4. ay yazıyor hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Onu ben de merak etmiştim de, dizi 2005'te başladı diye dizi içi tarih 2005 olmak zorunda değil sonuçta. Çok detaylı da bakıp araştırmadım ama, belki de hatadır. Bir yerde gazete vardır Mayıs 2005 tarihlidir falan mesela 3. sezonda, varsa öyle hatalar bulmuşlardır koyu fanlar sağda solda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Baggio said: Onu ben de merak etmiştim de, dizi 2005'te başladı diye dizi içi tarih 2005 olmak zorunda değil sonuçta. Çok detaylı da bakıp araştırmadım ama, belki de hatadır. Bir yerde gazete vardır Mayıs 2005 tarihlidir falan mesela 3. sezonda, varsa öyle hatalar bulmuşlardır koyu fanlar sağda solda :p spoiler bir de şu var. 4x20. bölümde linc ve michael'ın üzerlerine cinayet yıkıldıktan sonra otelden kaçmaya çalıştıkları sırada bir konuşması var. linc bir testte soruları sallayarak pekiyi almıştım ve o ihtimal çok düşüktü diyor, şimdi de 5 yıl içinde nasıl bir insanın üzerine 2 cinayet yıkılır diyor. orada da bir 5 yıl meselesi var. bana çok garip geldi bilemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 adam ne hale gelmiş asdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 o kadar sinir strese iyi dayandı garibim göbekli alex de souza olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 mokoko said: adam ne hale gelmiş asdadsa arkada kalmış laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Kimler geldi, kimler geçti hiç birisi senin kadar sevilmedi. "I kneel only to God. I don't see Him here." -John Abruzzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar