Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bitmesin yaw, o kadar uyduruk diziler 7-8 sezon sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 evettt ayın 17. sinde dizinin devam bölümleri başlıyor vatana millete hayırlı olsun 4.Sezon Bölüm Yayın Tarihleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 o değilde bir prison break vardı o ne oldu dedi annem aynen haaaaaaaaaa dedim. Unutmuşum resmen varlığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 abov hakkaten ya birisi bana özet geçse son 2-3 bölümün. koptum gittim ben. bi çip vardı galiba onun peşinden mi gidiolardı arabalar vardı fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yahu 4. sezon bi bitemedi.bitsede toptan alıp izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 en son mıchealı kandıran ajan adı neydi artık hatırlamıyorum o işte çipi aldıktan sonra bırıne mı satıyodu neydi o da anası çıkıyodu mıcheal ve burrowsun heralde orda mı bitmişti ne olmuştu Bu arada sabah gazetesi ile ilk iki sezon vcd leri veriliyo 59 kupona mı ne boyle arşivlik dursun istiyosanız girin o işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bu arada ben kafayı abruzziye taktım arkadaş.en sevdiğim adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Spoiler işinin ucu kaçmış gene, kullansanız o soldaki gözlerden diyorum, izlemeyen olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Red said: yahu 4. sezon bi bitemedi.bitsede toptan alıp izlesek sadece 4. sezon bitmiyor, artık dizi tamamen bitiyor bikaç bölüm sonra. seksi paralı asker Gretchen'in başrolünde olduğu ve prison break'in devam dizisi olacak yeni bir projesi varmış kanalın. ama gretchen dışında kimse olmayacakmış o dizide, belki arada misafir oyuncu olarak gözükecekmiş sevilen isimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kaçmadılarmı hapisten daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Mohi said: seksi paralı asker Gretchen'in başrolünde olduğu ve prison break'in devam dizisi olacak yeni bir projesi varmış kanalın. Anam anam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Red said: bu arada ben kafayı abruzziye taktım arkadaş.en sevdiğim adamdı. Dizide ki en sağlam adamdı bide Kellerman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kellerman ölmemiş olabilir deniliyor çoğu yerde. açıkcası bende ööle düşünüyorum. çünkü hapishane nakil aracını durduran saldırganlar, onu kaçırmış olabilir. zira vurulup öldüğü sahne yok gerçekten. şu son bölümlerde ortaya çıkıp, Company'nin tepesine çökerse efsane olur cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 İyi de adamlar shotgunla kısa mesafeden küçücük kabine yağdırırken, içindekileri doğrarken, vurulduğu sahne mi göstereceklerdi bir de? Çok fazla kan ve vahşet olurdu, olmazdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 alakası yok. prison break'te birinin cesedi yerde görmeden, öldü diyemeyiz. çok kişi döndü ölümden bugüne kadar. Sara'nın kesik başı sepette gösterilip, ertesi sene o kafanın yerine dikilip saranın canlanması gayet basit bir örnek. kellerman olayında, saldırganlar pekala yanındaki korumaları öldürüp, kellerman'ı dağa kaldırmış olabilirler. zaten çok kişi var bu yönde düşünen. eğer geri getirirlerse adam efsane olur. zaten çok sevilen biri olmuştu, gözüktüğü son bölümlerde. edit: hatta kaçıran kişiler, biraderlerin annesinin adamları bile olabilir, yani kellermanı kurtarma amaçlı tabiiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 KellermanÖlmedi zaten. Geri getireceklerdi ancak ya senaryoyu toparlayamadılar ya da oyuncuyla anlaşamadılar. Ben bir sonraki sezon kesinlikle geri geleceğini düşünüyordum ama artık çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 o arabanıniçindede ölmediyse yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Kellerman kimdi be. Okadar uzun zamandır yeni bölümü çıkmıyo unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bitsin artık. fazla uzattılar zaten. kellerman de dirilsin. sara dan 10 gömlek üstün karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 IMDB'de hiç oynadığı bölüm görünmüyor 2007'den sonra, oynayacak olsa belli olurdu şimdiden. Ayrıca ................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mohi said: alakası yok. prison break'te birinin cesedi yerde görmeden, öldü diyemeyiz. çok kişi döndü ölümden bugüne kadar. Sara'nın kesik başı sepette gösterilip, ertesi sene o kafanın yerine dikilip saranın canlanması gayet basit bir örnek. kellerman olayında, saldırganlar pekala yanındaki korumaları öldürüp, kellerman'ı dağa kaldırmış olabilirler. zaten çok kişi var bu yönde düşünen. eğer geri getirirlerse adam efsane olur. zaten çok sevilen biri olmuştu, gözüktüğü son bölümlerde. edit: hatta kaçıran kişiler, biraderlerin annesinin adamları bile olabilir, yani kellermanı kurtarma amaçlı tabiiki. Spoiling almış başını gitmiş de gerçi.. Sarayı rolündeki kadın 3. sezon çekilirken hamile kalmış bunun üstüne yapımcılarla aralarında problemler çıkıp diziden çıkartılmak istenmiş ama sonradan 4. sezon çekimleri için tekrar anlaşılmış. 4. sezon başlamadan çok daha önce internete sızmıştı bu, adamlar da hiç de istedikleri gibi dizinin akışında bir şaşkınlık yaratamamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 penth yine unutucak, 4-5 bölüm kaçırıcak bu diziden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yarın geliyormuş yeni bölüm. 18-Apr-2009 03:00 Prison Break 04x17 The Mother Lode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ozletmisti iyi oldu gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 geliyo geliyo da yine diziyi saçma sapan uzatmasalar adam insan gibi 2-3 tane plan yapsın mıcheal sonra bitsin yeter gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar