Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 evet, 1 eylül epey yaklaştı. 4. sezon başlayacak :) merakla bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 dandik bi 3.sezondan sonra bakalım nolcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hatun gelicek geri sacma bi sekilde. olacagi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fakat kurtarılabiletesi nasıl olacak orası önemli. zaten dizinin ana teması kurtarmak, kurtarılmak. saçma geliyorsa hiç izlemeseydin daha iyi olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok sacma dedigim kisim, hani kafasi kesilmisti falan ya. odur yani. yoksa kotu bir dizi degildi. guzeldi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 2 sezonla falan bitireceklerdi efsane bir dizi olarak kalacaktı, iyice cılkını çıkarttılar muhabbetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Şahsi puanlarım 1. sezon 9/10 2. sezon 7.5/10 3. sezon 6.5/10 4. sezon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 iyi kötü başlasın ya, özledik çocukları. t-bag'i merak ediyorum özellikle sona'da en son krallığını ilan etmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aynen bende t-bag i merak ediyorum. aslında 4. sezonda olacaklar belli. maykıl kızın peşine düşcek sonra o kız ve çetesi buna oyunlar oynıcak en son kızı tam kıstırp öldürecekken bizim maykılın hatun çıkcak sezon bitcek. amma özet çektim hea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 teoriler başladı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 t-bag en son krallığını ilan etmişti, ama promo da dışarıda gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Maykılın hatunun kafasını kesip lincolne göndermediler mi? Nereye çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sen çok geride kalmışsın hocam bea. ben sana özet geçeyim. bu hatunu öldürdüler diye fanlar ayaklanmış senarist geri getircekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Öeh. E gelen kafa feyk miymiş nası bağlayacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ilk 2 sezon cok iyi gitti ancak yeni sezonlarda biraz sacmalamaya basladi gibi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sezon 3 ün neresi kötü ki ben anlamadım. herkes bi kötü demiş ama açıklamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nesi kötü olmıcak işler oluyor da ondan salak salak uzatma sebepleri falan fişman gerçeklik dışı yani ve birinci sezon gibi can alıcı karakterler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Dizinin temasının değişeceğini söylemişlerdi zaten bi tv programında. Dedikleri gibi de oldu. Bence başarılı bi şekilde devam ediyor. Baştaki prison break havasını arayanlar havasını alır tabi, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ya zaten 1. sezondaki gibi bir hava yakalamaları imkansız. dövmeyle hapishaneden çıkma olayı şahsen benim ve izleyen arkadaşlarımın bildiğin ekrana yapışmasını sağlamıştı. ama şuan dizi eğer sürerse birkaç sezon daha kaç kovala şeklinde geçicek. ya da maykıl hapse düşcek bu sefer abisi dövme çizdircek falan filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ilk sezondaki fox river daki atmosferi arıyorsanız , keyif almamanız gayet normal. Olağan dışı ben pek şey hatırlamıyorum ayrıca. Dizi uzatıldıkça uzatılıyor demişsinde zaten kaç episode ki 3. sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 1. sezon 9/10 2. sezon 7/10 3. sezon 8/10 4. sezon ? benim puanlamamda böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 konu açmamak için buraya yazıyorum. ingilizce alt yazılarını nerden bulurum 1-2-3. sezonların? hay kafama. divxplanet te olduğunu unutmuşum. bu mesajı dikkate almayıp muhabbete devam edin siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tanıtım videolarını izledimde tbage ne olmuş öyle bıyık adama ne yakışmış ya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 nerde izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 youtube? 11tane izledim ben de şimdi.. 10-30sn arası değişyor süreleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar