Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Break - 4. SEZON -

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fakat kurtarılabiletesi nasıl olacak orası önemli.

zaten dizinin ana teması kurtarmak, kurtarılmak. saçma geliyorsa hiç izlemeseydin daha iyi olurdu :)
Mesaj tarihi:
aynen bende t-bag i merak ediyorum. aslında 4. sezonda olacaklar belli. maykıl kızın peşine düşcek sonra o kız ve çetesi buna oyunlar oynıcak en son kızı tam kıstırp öldürecekken bizim maykılın hatun çıkcak sezon bitcek. amma özet çektim hea.
Mesaj tarihi:
nesi kötü
olmıcak işler oluyor da ondan
salak salak uzatma sebepleri falan fişman gerçeklik dışı yani
ve birinci sezon gibi can alıcı karakterler yok
Mesaj tarihi:
Dizinin temasının değişeceğini söylemişlerdi zaten bi tv programında. Dedikleri gibi de oldu. Bence başarılı bi şekilde devam ediyor. Baştaki prison break havasını arayanlar havasını alır tabi, o ayrı.
Mesaj tarihi:
ya zaten 1. sezondaki gibi bir hava yakalamaları imkansız. dövmeyle hapishaneden çıkma olayı şahsen benim ve izleyen arkadaşlarımın bildiğin ekrana yapışmasını sağlamıştı. ama şuan dizi eğer sürerse birkaç sezon daha kaç kovala şeklinde geçicek. ya da maykıl hapse düşcek bu sefer abisi dövme çizdircek falan filan :D
Mesaj tarihi:
ilk sezondaki fox river daki atmosferi arıyorsanız , keyif almamanız gayet normal. Olağan dışı ben pek şey hatırlamıyorum ayrıca. Dizi uzatıldıkça uzatılıyor demişsinde zaten kaç episode ki 3. sezon?
Mesaj tarihi:
konu açmamak için buraya yazıyorum.
ingilizce alt yazılarını nerden bulurum 1-2-3. sezonların?

hay kafama. divxplanet te olduğunu unutmuşum.
bu mesajı dikkate almayıp muhabbete devam edin siz :D
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...