Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bi de papağanlarla ilgilenen varsa: http://forum.paticik.com/read.php?22,3440300
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bonecrusher'i ozledim. vallahi ozledim... en azindan boyle anlamsizca rep toplamak icin bariz herkesin karsit bir gorusunu alip olumune kadar savunmuyor, gercekten inandigi icin savunuyor dusuncelerini. Lutfen geri git geldigin yere, ne guzel yoktun... sensiz guzeldi buralar. lutfen git.
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Cd- said: Şey gibi bu...herkes 1 milyon verse Türkiye'nin borcu kapanır... İlk mesajı okuyunca o geldi aklıma.. bizim lisede de bi çocuk vardı her gün milletten 1, 2 milyon alır okul çıkışı sevgilisiyle ciks mekanlarda yemek yerdi o geldi aklıma (:
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 türkiyede bu kadar aç varken neden hayvan malezyada bu kadar aç varken neden adidas amerikada bu kadar aç varken neden ipod fransada bu kadar aç varken neden airbus almanyadan bu kadar aç varken neden wolksvagen italyada bu kadar aç varken neden ac milan brazilyada bu kadar aç varken neden ronaldinho arjantinde bu kadar aç varken neden eva peron bolivyada bu kadar aç varken erik cantona iskoçyada bu kadar aç varken neden william wallace ingilterede bu kadar aç varken işte premier lig bu rusyada bu kadar rus varken neden vodka srilankada bu kadar aç varken neden ayrılıkçı tamil gerillaları eeeeehytere bea
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 http://images.gittigidiyor.com/451/4517807_0.jpg (Cevâb Veremedi) kitâbı Harputlu İshâk Efendinin (Diyâ-ül kulûb) kitâbının tercemesidir. Îsâ aleyhisselâma gönderilen ve hak kitâb olan İncîl kitâbının tahrîf edilmesi ile ortaya çıkan dört kitâb [Matta İncîli, Markos İncîli, Luka İncîli, Yuhannâ İncîli] hakkında bilgi vermekde, bunlar arasındaki ihtilâfları açıklamakdadır. Kur’ân-ı kerîm ile İncîl karşılaştırılmakda, İncîlin tahrîf edildiği, hükümlerinin yürürlükden kalkdığı, Kur’ân-ı kerîmin bütün semâvî kitâbların hükümlerini yürürlükden kaldırdığı îzâh edilmekdedir. Îsevîlikdeki teslîs (üç tanrı) inancının yanlış olduğu, Allahü teâlânın bir olduğu, ilim ve kudret sıfâtları ilmî olarak açıklanmakdadır. Îsâ aleyhisselâmın insan olduğu, Peygamber olduğu, ona tapılmıyacağı îzâh edilmekdedir. Yehûdîlik, Tevrât ve Talmud hakkında da bilgi verilmekdedir.
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Adidas' asdsadsa diye okudum eheh öyle de olabilirmiş =)
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Türkiyede bu kadar aç insan varken ben üst katta mesa boogie dual rectifier+marshall vintage 4x12 kabin besliyorum üstüne 3 köpek 1 kedim var. Ekmek çarpsın beni :(
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Asteroth said: Nasıl algılıyorsan o, ister hakaret de ister başka bir şey. "Kötü dediğin adamı kötü yapan çevre" dediğin de başka adamlardan, başka insanlardan oluşmuyor mu? Nereden, nasıl başladı bu kötülük? Dünya üzerinde insandan daha aşağılık bir cins mi var da sen kalkmış "Hayvanları insanlardan alt gördüğüm için" diyorsun. "Kötü olduktan sonra dönüşü yokmuş"muş... Sanki virüsle bulaşıyor kötülük. Insandan daha asagilik bir cins nasil bir bakis acisi? YA sen nesin? Annen baban ne ben neyim benim annem babam ne? Nasil bir sey bu insandan daha asagilik bir sey yok demek? Gercekten nedir bu insanlari sevmemek.. Bunun butun nedeni TR de yasaman... O kadar bir baski altinda kalmissin ki INSAN denen KENDIN olan VARLIKTAN nefret eder hale gelmissin.. Kotu olduktan sonra bence donusu yok, ornek, bir insana psikolojik bir aci yasatan (ciddi anlamda, tecavuz etc.) canina kiyan malini gasp eden bir kotu insanin artik geri donusu yoktur.. BENIM GOZUMDE. Iste bu tip insanlarin olusmasini engellemek icin 4 duvara hapis ettigimiz hayatimizdan cikip cevremizae duyarli ve imkansizliklar yuzunden basaramayan insanlara sahip cikmamiz gerek... Insanlardan nefret edip, yasamak istedigimiz bu INSANCIL duygulari bir hayvanla paylasmak yerine o cok elestirdigimiz INSAN IRKININ duzelmesi icin yeni kotuler yaratilmasin diye, elimizi tasin altina koymak lazim..
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ekmek said: Türkiyede bu kadar aç insan varken ben üst katta mesa boogie dual rectifier+marshall vintage 4x12 kabin besliyorum üstüne 3 köpek 1 kedim var. Ekmek çarpsın beni :(AMA... KIZ ARKADASIN YOK KANKA =(
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 fede said: ingilterede bu kadar aç varken işte premier lig bu roflmao
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Recall06 said: ben neyim benim annem babam ne? Ulan şeytan diyo...
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 obur topigede yazdim ama buraya da yazacam ki benim de postlarim ilgi gorsun, e-penisim biraz daha uzasin... buyrun efendim: bir recall06 postunu sizin icin ozetliyorum. said: Burada birisinin yazdigi "abi sen mal misin arkadasim" aciklmasi var, bariz olarak yanlis dusundugu birseyi savunmanin ne buyuk gereksizlik oldugunu belirten bir gorus te olabilir bu kutunun icindeki... cunku adamin cidden gorusleri oyle. Burada "bu nasil bir hakaret" veya turevi bir cumleyle acilis var, sonra da daha da gereksiz bir yigin alakasiz yazi var, istedigimi belirtirim yazarim forum burasi size ne turevi birsey. bayagi uzun oluyor bu kisim o yuzden boyle textle doldurmam lazim ki guzel dursun, gercekci olup orjinaline yakin bir hal alsin. Recall burada iste bol bol foruma tek basina meydan okuyabilecegini ve issiz oldugu icin herkesle teke tek saatlerce konusacagini soyluyor, ama aslinda tek yapmak istedigi biraz ilgi gormek, birazcik sevilmek. neyse yeter bu kadar yazi, bu kisim dolu oldu bayagi, siradaki kisim en eglencelisi malum cunku orasi 4 tane tek satir olacak, bazen baslangiclari bold da olabilir. Bunlar da alakasiz sorulardir... "NEDEN benim goruslerim bu kadar rahatsiz etti sizi" mesela "ACAIP sacma ve alakasiz birsey sorup anlamsizligima devam ederim" "Nerede bu devlet ve bu kasirga olusumu" "Findikli vodkanin hastasiyim, pek sahane birsey" @Azmo: Buraya da duruma gore ya @ sembolunu kullanarak bir not vardir veya bir gereksiz, tepki toplayip ilgi cekmeye yonelik bir satir daha. Bravo Recall, o kadar ilginc bir adamsin ki, 2 gecedir sabah 4lerde senle ugrasiyorum... helal olsun.
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Penthesilea said: Ekmek said: Türkiyede bu kadar aç insan varken ben üst katta mesa boogie dual rectifier+marshall vintage 4x12 kabin besliyorum üstüne 3 köpek 1 kedim var. Ekmek çarpsın beni :(AMA... KIZ ARKADASIN YOK KANKA =( 5 gün sonra mı gidiyodun sen?
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Asteroth said: Recall06 said: ben neyim benim annem babam ne? Ulan şeytan diyo...Şeytan diyorki yanaş şuna Adını anma sataş şuna Deli kader seni karşıma çıkaracakmı bilen yok
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Penthesilea said: Asteroth said: Recall06 said: ben neyim benim annem babam ne? Ulan şeytan diyo...Şeytan diyorki yanaş şuna Adını anma sataş şuna Deli kader seni karşıma çıkaracakmı bilen yokCan üzülür buna taş değil Çekilecek gibi aşk değil Bu gönül herşeye aç değil Doyuracakmı bilen yok
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 burto+1 swe de yaşasam köpekleri satar 3 tane kız beslerim.
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 tabi olum orda alayı beleş. bi kedi köpek 353245324 dolar. o da haklı bi yerde.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben bu topigin uzerine papaginima cekirdek almamaya karar verdim. sokaktaki cocuklara verecem. ama kavrulmamis cekirdek sever bizim kus :P
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Asteroth said: O zaman Şükrü'den gelsin; AMDEFUHASF,SAFEFHJFMASDKCSDFHAUFHASMCSDVAHUFDSANM
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ayrica hergun mendilci cocuklari 25kuruslarla besliyoruz gayet...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Leopar said: amerikada yasayip ashleyleri iphonelari goturupde turkiyedeki hayvanseverlere laf sokmak niye? nedir bu gaz? Revangelis said: Recall06 said: Anlamiyorum neden bu kadar agir bir tavir tainiyorsunuz sadece hayvanlari insanlardan alt gordugum icin.. ya bikere sen hayvanları insanlardan alt görmeyi geç, hayvanı olan varlıklı veya varlıksız herkesi alt görüyorsun bu yazdıklarınla, muhtaç insanlara yardım etsin veya etmesin.
Öne çıkan mesajlar