burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 benim açtığım issuelar bu kadar rep getirmiyor, harikasın rikol go on lütfen.
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Yardim edilcek insan var yardim edilmicek insan. Insan hem en sadigi hemde en nankoru.Bir hayvana bakmak icin iyi bir gelir sahibi olmak lazim degil ki.Ama suna katiliyorum.Herkes iyi bir duruma geldikten sonra birilerine destek cikmali.
Lady Lulla Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ya ben normalde buraya yazı yazmıyorum ama bunu görünce... hayvan bakmak aç doyurmak dışında senide çok motive ve mutlu eden bşydir çünkü senin parçan haline gelir bi süre sonra. ha ben çok insanda baktım ama aradaki en büyük fark bi tanesi ölene kadar değer bilir ve korur seni diğeriyse kafasına eser s*ktrir gider. dolayısıyla bence mantıklı olan, seni sevgisiyle fazlasıyla doyurabilen hemde ömrü yettiğince yanında olabileni seçmektir.
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Lady Lulla said: ya ben normalde buraya yazı yazmıyorum ama bunu görünce... hayvan bakmak aç doyurmak dışında senide çok motive ve mutlu eden bşydir çünkü senin parçan haline gelir bi süre sonra. ha ben çok insanda baktım ama aradaki en büyük fark bi tanesi ölene kadar değer bilir ve korur seni diğeriyse kafasına eser s*ktrir gider. dolayısıyla bence mantıklı olan, seni sevgisiyle fazlasıyla doyurabilen hemde ömrü yettiğince yanında olabileni seçmektir. Hayvanlar sizleri olene kadar koruyup deger veriri cunku onlar icin ucgenin en tepesinden olan YEMEK konusunu surekli cozersiniz.. Siz bir kopegi 15 gun ac birakirsaniz inanin bir insandan daha vahsi olur.. Ne kadar ekmek o kadar kofte verme olayi hayvanlarda insanlara oranla daha fazladir.. Bir insan ac kaldigi icin sizi oldurup yemez belki bu cagda ama bir hayvan her cagda ac kalirsa sizi yer.. isterse 30 yillik hayat arkadasiniz olsun, cunku onun UCGENININ temelinde yasamak icin doymak vardir. Insanlar sandiginiz kadar kotu degildir, kotu insanlar bile kotu dogmaz hayat ve yasadiklari onlari boyle yapar.. Kotu oldukdan sonra o insanlara saygi duyun demiyorum onlarin kotu olmasini engellemek icin.. Hayvanlariniza ayirdiginiz zamani ve parayi o acve caresiz insanar birer suclu ve kotu olmadan onlarada ayirin diyorum..
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 köpekleri aç bırakmıyoruz çünkü vahşi olup bizi yesnler istemiyoruz. insanları da besliyoruz çünkü suçlu olabilirler bir gn açlıktan dolayı. senin mantığın iki durumda da aynı. insanları sevmek ve beslemek zorunda değiliz. çok istiyorsan sen git besle burda saçma sapan postlar atmak yerine.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sokakta kedi ve köpek olmamalı. barınak yapılsın barınaklar dolsun. insanlar evlerine alsın. kalanlar da gitsin.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Recall06 said: Insanlar sandiginiz kadar kotu degildir, kotu insanlar bile kotu dogmaz hayat ve yasadiklari onlari boyle yapar.. Kotu oldukdan sonra o insanlara saygi duyun demiyorum onlarin kotu olmasini engellemek icin.. Doyuracağım insanın senin gibi olması ihtimali var olduğu sürece hayvan beslemeyi tercih ederim ben.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sen yattın kalktın heralde sıdfjsofıoes
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 recall'i kucukken evciller tirmalamis. ayrica Recall marka televizyonu sececeksiniz tabiki.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Olayı çok abartmışsınız gibi geldi.Aslında iki tarafında demek istediği çok basitti ama birbirinize saldırarak olayı uzlaşılmaz hale getirmişsiniz.Başka bir yöntem deneyin.Mesela iki tarafta saldırmasın iki tarafta her an hatasını kabul edebilecek gibi hatalı gibi konuşsun.Çok şeker bir ortam olur o zaman.
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Asteroth said: Recall06 said: Insanlar sandiginiz kadar kotu degildir, kotu insanlar bile kotu dogmaz hayat ve yasadiklari onlari boyle yapar.. Kotu oldukdan sonra o insanlara saygi duyun demiyorum onlarin kotu olmasini engellemek icin.. Doyuracağım insanın senin gibi olması ihtimali var olduğu sürece hayvan beslemeyi tercih ederim ben. Bu bir hakaretmi? Kisinin davranislari ve soyledikleri kendisinin aynasidir. yukarda soyledim alinti yaptigin yerden ne yanlis var? Neden fikirlerini aciklamak yerine boyle yaklasiyorsun konulara.. Kotu insanlar annelerinin rahminden kotu olarak mi doguyor? Kotu dediklerin adamlari kotu yapan cevre ve hayatlari degilmi? Kotu olduktan sonra zaten geri donusu yok dememismiyim? Anlamiyorum neden bu kadar agir bir tavir tainiyorsunuz sadece hayvanlari insanlardan alt gordugum icin..
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Akhlaur said: Mesela iki tarafta saldırmasın iki tarafta her an hatasını kabul edebilecek gibi hatalı gibi konuşsun.Çok şeker bir ortam olur o zaman. aheauh süper yazmışsın (:
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 said: Recall06 Siz bir kopegi 15 gun ac birakirsaniz inanin bir insandan daha vahsi olur.. sen bi insani 2 gun ac birak bak bakalim neler oluyor. yani kusura bakma ama almissin bi fikri eline, savunmak icin agzina geleni soyluyorsun. yok sokaktaki iti kopegi niye besliyomusuz, birakalim gebersinlermis falan. agresifsin denincede ego surekli kirbaclanmalidir diye sacmalar sacmasi bi laf ediyorsun. git bi ashleyin egosunu kirbacla bakalim sonra gel konus. celiskiler insanisin harbiden. ha birde; amerikada yasayip ashleyleri iphonelari goturupde turkiyedeki hayvanseverlere laf sokmak niye? nedir bu gaz?
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bana bir öğün verme ağzına vururum
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Recall06 said: Anlamiyorum neden bu kadar agir bir tavir tainiyorsunuz sadece hayvanlari insanlardan alt gordugum icin.. ya bikere sen hayvanları insanlardan alt görmeyi geç, hayvanı olan varlıklı veya varlıksız herkesi alt görüyorsun bu yazdıklarınla, muhtaç insanlara yardım etsin veya etmesin.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 @elaidi - Hehe abi seni bu adam mı besliyor :p.
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Aga evcil hayvan besler gibi çocuk yetiştirirsen böyle lezzetsiz bir netice çıkar işte. Sorumluluk alamicaksanız yapmayın yav. Ayrıca ben köpeğimi asteroth dısında herkesden cok seviyorum :( melinda <3
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Recall06 said: Bu bir hakaretmi? Kisinin davranislari ve soyledikleri kendisinin aynasidir. yukarda soyledim alinti yaptigin yerden ne yanlis var? Neden fikirlerini aciklamak yerine boyle yaklasiyorsun konulara.. Kotu insanlar annelerinin rahminden kotu olarak mi doguyor? Kotu dediklerin adamlari kotu yapan cevre ve hayatlari degilmi? Kotu olduktan sonra zaten geri donusu yok dememismiyim? Anlamiyorum neden bu kadar agir bir tavir tainiyorsunuz sadece hayvanlari insanlardan alt gordugum icin.. Nasıl algılıyorsan o, ister hakaret de ister başka bir şey. "Kötü dediğin adamı kötü yapan çevre" dediğin de başka adamlardan, başka insanlardan oluşmuyor mu? Nereden, nasıl başladı bu kötülük? Dünya üzerinde insandan daha aşağılık bir cins mi var da sen kalkmış "Hayvanları insanlardan alt gördüğüm için" diyorsun. "Kötü olduktan sonra dönüşü yokmuş"muş... Sanki virüsle bulaşıyor kötülük.
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Şey gibi bu...herkes 1 milyon verse Türkiye'nin borcu kapanır... İlk mesajı okuyunca o geldi aklıma..
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 turkiyede bu kadar hiyar varken, hiyar ticaretinden neden parayi kirmiyoruz?
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bence hayvan ticareti yapalım.. Hammadesi daha bol
Öne çıkan mesajlar