Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Okuldan eve geldik sonunda, akşamları küçük kardeş ve ebeveynlerle izleyebileceğimiz filmler arıyorum. Yardım edebilecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 düşününce bi kaç detay yüzünden vazgeçtim düşüneyim biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Klasik, televizyonda arada sırada yayınlanan şeyler olmasa iyi olur, onları zaten izlemişizdir. Angels in America'yı izleme teklifim büyük tepki aldığından soruyorum size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Otostopçunun Galaksi Rehberi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 İndiriyorum. Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kung fu panda izleyin çok güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 her turlu pixar, disney, dreamworks animasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Babamın ben animasyon izlemem diye ilginç bir duruşu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ozaman ona bi wall-e izlet vazgeçsin bu sevdasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 filmlerime baktım gözüme takılanlar -pixar külliyatı -kar ve kaplan -everything is illuminated(ruh ikizime selam ederim burdan) -national treasure 1-2 gözüme çarptı daha yazarım sonra. ayıklamak zor çünkü gözü kapalı izletebileceğin şeyler arıyorum hehe =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Pirates of the Caribbean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Everything Is Illuminated'in kitabında uygun olmayan şeyler vardı, film temiz yani? Pirates of the Caribbean'ı herkes izledi zaten. Diğerlerine bakarım, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bi anda aklıma geldi immortal beloved (beethoven üzerine) amadeus (mozart üzerine) tabii kardeşin çok küçükse sıkılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 O ikisini de izledik, kardeşim piyanist(olmaya çalışıyor), hiç kaçırmaz böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Rush Hour 1-2-3 Back to the Future 1-2-3 İzlemişsindir gerçi büyük ihtimal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Little Miss Sunshine ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Pirates (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hmm pardon haklısın illuminated iptal o zaman. diğerlerinden eminim ama merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 batman begins izleyin, üstüne bide the dark knight a gidin, daha gidemedim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kardesin piyanistse Shine izleyin, ama nasil bi etkisi olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 groundhog day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 muhtemelen izlemişinizdir ama yinede bi iki film daha geldi aklıma the shawshank redemption one flew over the cuckoo's nest(guguk kuşu) esaretin bedeli zaten imdb de hakettiği yerde olan bir film guguk kuşu da ilk 10daydı galiba ama bence ilk 5i hakeden bir film. sonunda ağlamanın eşiğinden döndüm özellikle. çok süper güzel bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 night at the museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Truman Show :) ailecek katıla katıla gülün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Slat said: Little Miss Sunshine ^^ bu film hani güzellik yarışmasıyla ilgili lan mı?=/ eğer oysa harbi saçma film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar