Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

...

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

antalyadayım izmirde...

iskenderunda beraberdik.

dün msn de konuşurken 6 7 kişi buna ak dedim diye engelledi.6 saat boyunca aradım açmadı.Demin konuştum sesi biraz daha ılımlı geliyordu.Ben sana söyleyecegimi dün söyledim dedi.Dün söyledigi tek şey benimle bir daha konuşmak istemediğiydi...

nedir yani.

bu kadar mıydı?

bir ak yüzündemi hepsi ak.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu unut, yoluna devam et.
Hiç arama sorma, yoluna çıkarsa kabul edersin, çıkmazsa durmak yok yola devam :)
Ha hemen de birileriyle bir yerlerde sinema'ya felan gitmeye başla, mümkünse dedikodu çıkartabiliecek birileri ile ve mümkünse durumu övecek birileri ile.
Kulağına gittiği an o kızın, seni mumla arar, eğer ki seni başkası için terketmediyse.
Ki muhtemelen başkası için terketmiştir.
BU durumda kafası karışır.
Çok güzel olur.
Vaktin olursa aklına getir gül kahkaha felan at.
Hoş anılar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Onu unut, yoluna devam et.
Hiç arama sorma, yoluna çıkarsa kabul edersin, çıkmazsa durmak yok yola devam :)
Ha hemen de birileriyle bir yerlerde sinema'ya felan gitmeye başla, mümkünse dedikodu çıkartabiliecek birileri ile ve mümkünse durumu övecek birileri ile.
Kulağına gittiği an o kızın, seni mumla arar, eğer ki seni başkası için terketmediyse.
Ki muhtemelen başkası için terketmiştir.
BU durumda kafası karışır.
Çok güzel olur.
Vaktin olursa aklına getir gül kahkaha felan at.
Hoş anılar bunlar.

çok guzel açıklamışsın valla.ben uyguladım isime yaradı hatasını anladı sende yap hatasını anlar fakat soyle birsey var ben sadece egomu tatmin etmek icin yaptım bunu beni baskası icin terkeden bir insanla zaten beraber olamazdım bir daha.Bencede muhtemelen baska birisi vardır su an bilmesen bile ilerde kulagına gelir uzulme sıkılma bir sure sonra uzulup sıkıldıgına degmiyecegini anlıyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

bence kız arkadaşına mna koyim demek, pek hoş değil.

hele şu küfrü kısaltmıo mu internet gençliği, tam uyuz oluyorum. madem küfürlü konuşacaksın, yaz uzun uzun. yok eğer yakıştıramıyosan kendine -bi tarafı dilinde gibi- zırt pırt küfür etmeyi, o zaman yazma oraya buraya "ak, aq, bilmemne" diye ak.

ironiyi sevelim.

ayrıca topicin ilk postundan da pek bişey anlaşılmıyordu. antalya izmir iskenderun fln. gerçi olay kurgusunda pek bişey de ifade etmiyor o yüzden önemli değil.

sonuş olarak, milletin içinde kız arkadaşımıza mna koyim demiomuşuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...