PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 antalyadayım izmirde... iskenderunda beraberdik. dün msn de konuşurken 6 7 kişi buna ak dedim diye engelledi.6 saat boyunca aradım açmadı.Demin konuştum sesi biraz daha ılımlı geliyordu.Ben sana söyleyecegimi dün söyledim dedi.Dün söyledigi tek şey benimle bir daha konuşmak istemediğiydi... nedir yani. bu kadar mıydı? bir ak yüzündemi hepsi ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ciddi ciddi gidip ak dersen ne bekliyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ne elit topik yav, adı ... felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Sailor said: ciddi ciddi gidip ak dersen ne bekliyosun ki ciddi ciddi değildi inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bi ak ya bozulcak insan yoktur sebep arıyordur isabet olmuştur bence kaşının altında gözün var hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kişisel iletini "hay ak gitti" yap bence sdklvmdslbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ginaly said: ne elit topik yav, adı ... felan. Her şeyle dalga geçmek zorunda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 inanmıyorsan bile saygı duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ak diyerek degil 6 kere arayarak bitirmissin her seyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ben diyorum msn ilişki katili bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Giovanni said: ak diyerek degil 6 kere arayarak bitirmissin her seyi 6 kere değil 6 saat evet haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ak dedin diye seni şutlayan kız için bu kadar üzülme. Kendini aristokrat falan sanıyordur o şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 git simdi " ne yani yalan mi" de :P sdfsdsdf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bana pek bi bahane gibi geldi ciddi de söylememişsin kimse o kadar terbiyeli diil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ayip ediosun bende mi diilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bu söylemini harekete dök bence ne lan öyle sırf bi "ak" için telefona çıkmamalar falan.. Çok yüz veriyorsunuz abi ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 eet bencede bahane gibi seven insan bu tip seylerle bırakmaz kusura bakma ama bence birseyler zaten bitmis bu da bahanesi olmus senin yapabilecegin bisi yok biseyleri duzeltmeye ya da birseyler icin urasmaya calısma duzelmez:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Quibble said: ayip ediosun bende mi diilim :( sen karışma sen insan diilsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Onu unut, yoluna devam et. Hiç arama sorma, yoluna çıkarsa kabul edersin, çıkmazsa durmak yok yola devam :) Ha hemen de birileriyle bir yerlerde sinema'ya felan gitmeye başla, mümkünse dedikodu çıkartabiliecek birileri ile ve mümkünse durumu övecek birileri ile. Kulağına gittiği an o kızın, seni mumla arar, eğer ki seni başkası için terketmediyse. Ki muhtemelen başkası için terketmiştir. BU durumda kafası karışır. Çok güzel olur. Vaktin olursa aklına getir gül kahkaha felan at. Hoş anılar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Letsgetthesunshine said: ginaly said: ne elit topik yav, adı ... felan. Her şeyle dalga geçmek zorunda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Baluu said: Onu unut, yoluna devam et. Hiç arama sorma, yoluna çıkarsa kabul edersin, çıkmazsa durmak yok yola devam :) Ha hemen de birileriyle bir yerlerde sinema'ya felan gitmeye başla, mümkünse dedikodu çıkartabiliecek birileri ile ve mümkünse durumu övecek birileri ile. Kulağına gittiği an o kızın, seni mumla arar, eğer ki seni başkası için terketmediyse. Ki muhtemelen başkası için terketmiştir. BU durumda kafası karışır. Çok güzel olur. Vaktin olursa aklına getir gül kahkaha felan at. Hoş anılar bunlar. çok guzel açıklamışsın valla.ben uyguladım isime yaradı hatasını anladı sende yap hatasını anlar fakat soyle birsey var ben sadece egomu tatmin etmek icin yaptım bunu beni baskası icin terkeden bir insanla zaten beraber olamazdım bir daha.Bencede muhtemelen baska birisi vardır su an bilmesen bile ilerde kulagına gelir uzulme sıkılma bir sure sonra uzulup sıkıldıgına degmiyecegini anlıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sesu said: Quibble said: ayip ediosun bende mi diilim :( sen karışma sen insan diilsin :P ahhhh kalbim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 eger hatasini anlarsa geri donme.. birak o donmeye calissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ak denmemeli bence de, artık noktalama işareti niyetine kullanılan bir kelimeye alınganlık yapıyorsa çok yüz verilmiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bence kız arkadaşına mna koyim demek, pek hoş değil. hele şu küfrü kısaltmıo mu internet gençliği, tam uyuz oluyorum. madem küfürlü konuşacaksın, yaz uzun uzun. yok eğer yakıştıramıyosan kendine -bi tarafı dilinde gibi- zırt pırt küfür etmeyi, o zaman yazma oraya buraya "ak, aq, bilmemne" diye ak. ironiyi sevelim. ayrıca topicin ilk postundan da pek bişey anlaşılmıyordu. antalya izmir iskenderun fln. gerçi olay kurgusunda pek bişey de ifade etmiyor o yüzden önemli değil. sonuş olarak, milletin içinde kız arkadaşımıza mna koyim demiomuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar