xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 [email protected] msn'im, oradan yardımcı olayım ben en iyisi, pmlere elim ayağım yetişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 oynadım baya, çok zor ama notprondan bile saçma bence : notpronda bir yerde bir kadının göğüslerinden hiçbir ipucu olmadan hesap makinesinde boobs yazdırmayı akıl edip google'dan çok abuk bir arama yapıyordunuz, sonra karşınıza çıkan memeli 404 logosunda bişey daha yapıp 0'daki göğse tıklıyordunuz. bundaysa o göğüsler bile yok, havadan zembille inmesi lazım göğüs olabileceği fikrinin, öyle karşılaştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mmmm... boobies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ömrüm cürüdü nasi biter bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 24'ü çözmeme az kaldı ya, yapılır gibi. Ama kafaları yememek elde değil yani. Çok ibiş Zest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Kafayı yiyecem. 2saatir aynı resme bakıyorum . Resim 2 ile yazılmıs tum yazıları okudum orjinal forumundaki. Yok YOK .. YOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK .. Biraz ip ucu veriseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Her resimde cevabı görmeniz gerekiyormuş gibi bir varsayıma yaslanmayın bulmacacılar. hop resmi çevir, renkleri ters çevir cevabı gör tarzı bulmacalar bitiyor 4-5'ten sonra. Zaten 8e gelen insanların yorumlarını almak istiyorum, hala 24'teyim ben, şu ana kadar en çok onda zorlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 5te kaldım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Binary code ve tautology'den anlayan bir pati varsa yardımı lazım 27'de. Şöyle birşey; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 dur daha yeni başladım ama müzik tırsıttırdı beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Takılanlara direk msn'den sürprizini bozmadan yardımcı oluyorum, çok tatlıyım. Seviyeli sohbet için pm atın. ;);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 lol xunn süpersin bende gelsem benimlede seviyeli sohbet edermisin :P bu arada xunn tanıdık geliyor bana bir yerden ama şimdi çıkaramıcam OZ la meşgulüm =) /not. ekledim gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 mirror mirror da takılılı kaldım pof =) Takarım uğraşırım. aha buldum ama daha 6dayım pfff. /utanmadan birde dalaga geçiyor lar ya adamla >.< yeah, sure... and 1+3=9? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 said: Evet, cevap olarak Not girek arkadaşımıza browser tarafından gelen irfan dolu cevap; Yes. It's not. Ki bu en yumuiağından. Daha ne ayarlar veriyor Karol Liver adlı abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 güzel ya herkese yollayıp milletide sinir etmek ayrıca zevkli =) Ama müzikten harbi tırstım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Lol 5. bölümün cevabı çok saçma geldi ya. 5. level 5b'ye geçip orda mavi yazıları ters çevirip beyazları aynı bıraktım ama yine de orda kalan harflerden cevabı çıkaramadım. Hatta cevabı çıkarmayı bırak, kelime oluşturamadım lan aksfjh 7'deyim şimdi, çok alakasız bi ipucuyla karşı karşıyayım, bakalım. Oh mis, geçtim. Zevkliydi bu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 5b de kelime oluşturamadıysan nasıl 7ye geçtin? 7yide geçtiysen düzgün çalışıyor demekki ben bir yerde hata yapıyorum. /ahanda ipucu buldum sonunda. //yoksa yoksa geçtim beeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yok yok küfür geliyor küfür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 uplayayımda 10. soruda birisi yardım etsin artık. google.mp3 /ipuuc buldum sanırım 13:30-31 God raised Jesus from the dead, in spite of people trying to kill Him. As a result of that, Jesus appeared to many believers in Jerusalem, a fact that many witnesses could confirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Olm var mı devam eden buna? Bıraktınız mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Adres satırının sonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Tembel ve korkak bir komünite oldun paticik. Küllerinden doğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 pm attım help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 5b de takılı kaldım ilerleyemiyorum bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 downwardspiral 'i nasıl çıkardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar