Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yemin ediyorum konserden sonra istediğin zaman istediğin an bedavaya su içebilmenin ne büyük nimet olduğunu anladım. kana kana içtim şimdi gene. ohhhhh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 annem bana parayla satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ben konserden sonra stadın karşısındaki marketten 2 pet şişe su,1 kutu ice tea ve 1.5 lt lik ayran aldım hepsini içtim mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 2 ytl idi su ya çok pahalı değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 annen staddaki elemanlardanda fenaymış ozaman abovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mortis said: 2 ytl idi su ya çok pahalı değildi. bardak su ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 su bardakta durduğu gibi durmaz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 su gelir güldür güldür gelde yar beni güldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mortis said: 2 ytl idi su ya çok pahalı değildi. fiyat-miktar karşılaştırması yapmak lazım. canlandırarak anlatayım durumu: - abe su nekadar? - 2 yetele - naptın sen ya - 2 yetele - 1 olsa bari? - 2 yetele - iyi ver. .. - Lık lık lı.. ? ee bitmiş bu? - başka istiyon mu? 2 yetele. - bi git. sular bardak suydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abi gayet motorcu kaskına dolduruluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bu arada deri çeket giymiş bi eleman vardı konserde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 O bardak su beleşe veriliyo be otobüslerde falan. Ben de Priest konserinde yemiştim o kazığı gerçi 3 tane alaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 cudasta gene kalabalık değildi oyuzden ben geç girdim içerden su almak zorunda kalmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 - Lık lık lı.. ? ee bitmiş bu? - başka istiyon mu? 2 yetele. - bi git. - 2 yetele - 1? - 2 - öf iyi ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kısmen o da yaşandı zaten. YA SOSİSLİYE NEDEMELİ!!!!1!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 o bardak sulardan 4 tane falan aldım ben bugün. yazık paracıklarıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 barıs sendemı geldın lan nerdeydın ana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ne konseri ::o 2 gündür dünya ile baglantımı kestimde patlamada olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Metallica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ben bi 10 tane falan içtim galiba o sulardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 konsere gidiyosunuz ve su içiyosunuz fdsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sahne önüne su getirmedikleri için , 24 saatlik günü 2 bira ve 1 cola ile geçirdiğim gündür. Olsun , hayatımızın grubu hayatımızın konserini verirken su diye ağlayacak değildik ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Oha daha ucuza serum satıyolar la 2 ytl ne. Hayır beleş ekmek de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 metallica sudur!! gitmedim ama olsun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yurdum insanının buldun mu geçir stratejisine bitiyorum gerçi kimsenin suçu yok hepsi philip kotler'in suçu dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar