Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GF me duygularimi aciyimmi yoksa...

Recall06

Öne çıkan mesajlar

Haha Üni. deyken çok hoşlandığım bir kız vardı. Ama öyle böyle değil bugünde kızı göreceğim diye sevinçle derse gider, ama kızı gördükden sonra da müthiş bir çaresizlik ve melankoli kaplardı içimi ne dersden bir bok anlardım nede böyle aşkdan haha, çıkar giderdim dersden sonra da yine pişmanlık duyardım dersi kaçırdım diye.

O hışımla girerdim yurda millet kendini içkiye verir bende kendimi oyuna verirdim diablo felan, yurtdanda adam bulur deli gibi landan oynardık, her öldürdüğüm minion ile içimdeki beni çaresiz bırakan aşkıda öldürmeye çalışırdım (frenzy barbarian o zaman ki ruh halime iyi gidiyordu). Gece uyku vakdi yine içimi garip bir heyacan tarifi imkansiz küçük patlamalar kaplardı, onun hayali ile uykuya dalar ve yine onu göreceğim sevinci ile sabah kalkar derse koşardım ama durum değişmezdi, yine yenilmiş olarak geri dönerdim yurda. Ne kadar zavallıymışım ve çaresiz tabiri caizse kıçı boklu bir kız aklımı başımdan almışdı. Ne salakmışım o zamanlar şimdi düşündükçe o salak tepki ve davranışlarım ile tam bir denyomuşum.

Beni sinir eden olay ise gayet kontrollü bir insanımdır hatta biraz aşırı kontrollüydüm o zamanlar, ama o olağanüstü yaratık beni mahvediyordu, yaşam enerjimi emiyordu. En sonunda gittim anlattım durumu, zaten oda farkımdaymış durumun :) tanışdık felan ve evet konuşduk akabinde 3 gün sonra bitti. Kafamda öyle bir dilruba cennet hurisi portesi çizmişdim ki (yaş 19, evden uzakdayım insan daha bir duygusallaşıyor tabi, bire bin katarak kendi frankenstein imi yaratmışım :)) halbuki karşılaşdığım kız alelade biri benim gibi, neyse kendimi bu sefer dahada bir aptal gibi hissettim ve bir öküzlük örneği ile kızı her gördüğümde merhaba merhabalar ile gayet yüzeysel muhabbetlerle tiksindirdim kendimden ve noktayı koydum. Diabloyu sildim derslerime döndüm.

Ta ki kütüphanede T cetveli taşıyan yeni bir melek ile karşılaşıncaya kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

ulan nasil insanlar varya.. kiz miami ye goturcek? birak gotursen leyn daha ne :D sen istemiosan beni gotursun. ama 2 katli villayi istiyorum. ben evlenirim hemen simdi

cocuk istiyorsa 2 tanede anlasabiliriz..

baska ne vericek ?

calismam cocuklara bakarim cam silmem utu yapmam ev temizlemem assdfsdf zaten cok zenginlermis maidlerimiz yapar.

arada sirada maid fantaziside yaparim yanliz.

baba sirketinde is verirse fena olmaz, anca orda calisirim.

anlastik ?
Sosyal ağlarda paylaş

Adam çok dönüyor dolaşıyor yahu aşk üçgenlerinde.

Neyse dude, let me explain, oncelikle konuyu kendin açmalısın, so you never sen şöyle demiştin böyle kastedmiştin ve böyle olmaz benim için felan gibi değil.

You should start with your own dream..

Like;
i was thinking, bundan 10 yıl sonra arı kovanında seninle mutlu olmak ne güzel olurdu, ama daha önce yapılması gereken o kadar çok şey var ki; a job, a car, a house ve bunun gibi şeyler, tüm bunları sana vermek istiyorum, i think you deserve them all, but i believe someday i will marry you, in a little church with yakamozlar at the roof felan..

Almışsındır mesajı herhalde :)

Bu arada, ben ya ingilizce ya da türkçe konuşayım, böyle olmamış :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Sen bu iki efsanevi (epic legendary) konunun sahibisin di mi?

http://forum.paticik.com/read.php?62,3181592,page=1

http://forum.paticik.com/read.php?20,3174802,page=1

Selam ailecek ilgiyle izliyoruz

ahahah bunlar ne ya
gözlerimden yaş geldi burnumdan sümük çıktı gülmekten ahahahha
bu nasıl bi hayal gücüdür nasıl bir senaryodur...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar bugun Amy bir email aldim sanirim, bazi seyleri oda anladi ve sanki artik benim bu 4 senelik zaman dilimimi benimle vakit harcayarak gecirmek istemiyorum..

Aslinda ben onu seviyorum oda bana asik ama bilemiyorum..

Acaba okulu biraksam ve onun ailesinin sirketindemi calissam, babasi real estate isinde ama developer olarak yani.

Orda hemen ise irmek okulu birakmak ve sevdigim kizla evlenmek?

Yoksa okuluma devam edip, sevdigim kizi kaybetme riskinemi girmem gerekir?

Buna bu hafta karar verip ona dygularimi acmam lazim cunku o 8 ayligina italyaya dil kursuna gidiyor...ve benden bunu acikligina kavusturmamiz konusunda surekli bir talep surekli bir istek halinde..

Off bilemiyorum Eger ona gercek 4 senelik usuncelerimi soylersem beni anlamayabilir..

Yani burda TURK gibi dusunmuyorlar,onlar icin erkek para getirir eve diye bir geyik yok.. Ortak bir yasam sekli var..

Eger soylersem italyada bende soguyabilir ve gelince bitebilir iliski off

I dont know, jesus christ please help meeeeeee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...