Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

polis mit ne halta yarar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrMarvelous said:
Cuce said:
benım askerim benım polisim benım derin devletim benim istihbaratım işini bilir, triplerine gerek yok, varsa yaptıkları bı iş varsa cökerttikleri bi cete bastıkları örgüt evi yakaladıkları birileri, cıkartsın haberimiz olsun, ama yok yanı, nedir alcak gönüllülükmü yapıyorlar?

hepsini buluyolar çökertiyorlar polisler...

ama sonra bu enseledikleri adamların savcı tanıdıkları serbest bıraktırıyor...

polis çocuğu gibi konuşuyorum şu an farkındayım ama ailede bir tane polis bile yok... sadece herşey göründüğü gibi değil bunu bilin
3-4 sene önce bilmemnerenin valisi tutuklanan çoçuğunu karakol basıp çıkarttı ve yurt dışına yollad hemen..ve 1 gün haberi döndü vs.
Mesaj tarihi:
Diablo_Angel said:
Şunuda açıklıyım alt komşular deli gibi kavga ediyodu sese dayanamayıp polisi aramıştım 2 en fazla 3 dakikada ellerinde mp5 lerle 15-20 tane polis basmıştı apartmanı yuh demiştim

Diablo_Angel said:
bide adamlar üşenmeyip asansörle 4-5 kişi en üst kata çıkmış digerleride alt kattan aynı anda orta katı bastılar altlı üstlü aramaz olaydım

aslında anormal birşey değil tersine yapılması gereken birşey.

"karı koca kavgası, çok bağırıyorlar, kafamı şişirdiler, bari polisi arayım da susarlar, ben de kafamı dinleyeyim" durumu olcak değilki her zaman.
tersine ya orda silahlı adamlar veya hırsız/terörist felan varsa? bir tane "çok bağırıyorsunuz komşular rahasız olmuş" polisi geldi düşün, fakat içerde 3-4 tane silahlı hırsız var düşün. o gelen polis tek başına ne yapacak?

elbette günlük yaşantıda çok sık karşımıza çıkacak olay değil benim verdiğim örnek, ama polislerin hayatı bu tip şeylerle geçiyor.
bu yüzden bu tip bir olay benim çok hoşuma gitti.

oturmuş bir sistem varsa eğer süper. ama oturmuş bir sistem yoksa, rasgele olan birşey varsa, o da oldukça iyi bence.
Mesaj tarihi:
Özdil'in Dönüşü said:
Olur böyle vakalar Türk polisi karşılar

18 ölü.

154 yaralı.

İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürü İstanbul’da mıydı?

Değildi.

Neredeydi?

1.5 hafta önce bu göreve getirildi.

Makamına oturdu.

Bismillah...

Tatile çıktı.

*

Neve Şalom, Beth Israel...

Sinagoglar havaya uçtu.

25 ölü, 263 yaralı.

Emniyet Müdürü İstanbul’da mıydı?

Değildi.

Neredeydi?

Letonya’daydı.

Niye?

Milli maçı seyretmeye gitmişti.

*

Hrant Dink öldürüldü...

Emniyet Müdürü İstanbul’da mıydı?

Değildi.

Terörle Mücadele Müdürü?

Yoktu.

Koruma Şubesi Müdürü?

Yoktu.

Çevik Kuvvet Müdürü?

Yoktu.

İstihbarat Müdürü?

Yoktu.

Neredeydiler hep beraber?

Hollanda’da.

Niye?

Polis gücünün maçına gitmişlerdi.

*

Bakın bir haber vereyim size.

Cumartesi gece yarısı...

Anadolu Ajansı geçti:

"Başbakan Erdoğan, ana uçağıyla saat 02.20’de İstanbul’a geldi... Erdoğan’ı, Atatürk Havalimanı’nda, İstanbul Valisi Muammer Güler ve Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah karşıladı."

*

Kaçmış saat?

02.20.

Neredeymiş Emniyet Müdürü?

Orada.
Mesaj tarihi:
Şimdi bu yazının anlamı nedir ? Müdürler biryere gidince teşkilatlar tatilmi yapıyor ? Ya da bu adamlar bombaların haberini alıp ortamdan mı kaçıyorlar ? Bu ne saçmalık ve zırvalıktır.

Özdil gidip beynini çamaşır suyunda yıkasın sonra yazılarına devam etsin lütfen.
Mesaj tarihi:
GEd said:
valla horizon pek birşeyden çakmaz biraz saftır(zaman) ama özdilin bu yazısıda mega saçma başka birşey değil(hürriyet).

Sizden gördüm efendim saflığı , sataşmalar öm den lütfen.
Mesaj tarihi:
başbakanı gecenin ikisinde karşılamayı bilip, başbakana kim ne küfür etmiş onun için telefon dinlemeyi bilenler böyle terör saldırıları gerçekleşirken ne bok yiyorlar diyor,
sizin gazeteleriniz gerçek bile olmayan 40 ildeki mitingleri yazacak kadar istihbarat toplayabiliyorken ne bok yiyorlar da gerçek terör saldırılarını niye haber alamıyorlar diyor,
yeterince açık mı
Mesaj tarihi:
Evet yani doğru anlamışım , bu konuyla ilgili çok şey söyledik , bunun sonucunda özdil çamaşır suyu ile beynini yıkamayı acil ihtiyaç olarak görmeli.

Mit de zaten hiç çalışmıyor oturuyor , kendi zevkine göre haber topluyor. Özdil de tüm teşkilatın nasıl çalıştığını bildiği için üstün zekası ile bunlara akıl vermeye çalışıyor.

Bu eleştirinin aynısını şehitlerimiz verilirken orduyada bu şekilde yazmasını bekliyorum. Ozaman gerçekten hassasiyetinden mi yoksa siyasi görüşündenmi böyle salak yazılar yazdığını anlamış oluruz.

Bu şekilde düşünenler için bu ülkedeki hiçbir güvenlik birimi bir boka yaramıyor.

ALKIŞLIYORUM. Mükemmel teşhisler.
Mesaj tarihi:
ordu insanların telefonlarını dinlemiyor teröristlerle uğraşmak yerine .....
doğru özdil ne bilsin mit i emniyeti, ama bi şamil tayyar tuncay güney gibi ne idüğü belirsiz adamlar yazsa bunları, yada taraf gastesinin über-demokratları yazsa şüphe götürmez doğru kabul edersiniz,
burda başlıyo sizin süper zekanız
Mesaj tarihi:
ahahaha özdil ya, mantığını seveyim, sanki emniyet müdürü süper-kahraman, olay gerçekleşmeden uçarak teröristi yakalıyo, engelleyebiliyo bütün saldırıları da, keyfiyetten işte arada kaçanlar oluyo..

ordu hiç izinsiz dinler mi, hiç fişleme, andıçlama yapar mı horizon, lütfen ama ya..
Mesaj tarihi:
işin sorumluluğunu üstlenmek olayı var.
o adamlar "baş"a "süs" diye konmuyor.
Yılmaz Özdil'i eleştiriyorsunuz zaten Sabah/Taraf fanı olduğunuz için eleştirmenizde hiç şaşırmıyorum.
Ancak Madem "bombalama olayları olurken tatile felan çıkması" önemsiz insanlar bunlar, o zaman "baş" olmasının işi ne?
Bunlar oraya protokolde süs biberi gibi dursun diye seçilmiyorlar oraya, "iş" yapsın, "sorumluluk" alsın diye seçiliyorlar...
Mesaj tarihi:
sevgili polislerimiz yürüyüşlerde ve mitinglerde ray-ban gözlükleri ile çok karizmatik duruyorlar. başlarında da çok kıdemli cerrahları var istanbulda sorma aman aman.
Mesaj tarihi:
Biraz yakın tarih okusanız. Zamanında Atilla Aytek Mehmet Eymür Mehmet Ağar Şükrü Balcı falan arasındaki çekişmeleri bi inceleseniz okusanız MİT'in ve Emniyet'in her zaman mantıklı çalışmadığını görürsünüz. O günlerden bugüne şahıslar değişti sadece. Hatta hepsi yaşıyo ama dışındalar olayın allahtan.

Bu çekişmeler arsında kaçan bir çok şey oluyo, sıfırdan yaratılan birsürü şey oluyo. Yazılı belgeli bunlar hep geçmişten.

Ayrıca, Müdür dediğin biriminin başında olucak. Sorumlu odur. Orda bulunmak zorundadır. Bir olay olduğunda bütün polislere ceza vermek yerine müdüre ceza verilir.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Bu eleştirinin aynısını şehitlerimiz verilirken orduyada bu şekilde yazmasını bekliyorum. Ozaman gerçekten hassasiyetinden mi yoksa siyasi görüşündenmi böyle salak yazılar yazdığını anlamış oluruz.

Bu şekilde düşünenler için bu ülkedeki hiçbir güvenlik birimi bir boka yaramıyor.

ALKIŞLIYORUM. Mükemmel teşhisler.

orduya laf yok ayıp. can veriyor onlar maç falan izlemeye gitmiyor.
Mesaj tarihi:
sir said:
ahahaha özdil ya, mantığını seveyim, sanki emniyet müdürü süper-kahraman, olay gerçekleşmeden uçarak teröristi yakalıyo, engelleyebiliyo bütün saldırıları da, keyfiyetten işte arada kaçanlar oluyo..

uçmasına gerek yok da tatilden falan olaya hakim olmaya çalışmasın yeter. (ki çalışmaz kimse böyle bişeye)
Mesaj tarihi:
Bone said:
işin sorumluluğunu üstlenmek olayı var.
o adamlar "baş"a "süs" diye konmuyor.
Yılmaz Özdil'i eleştiriyorsunuz zaten Sabah/Taraf fanı olduğunuz için eleştirmenizde hiç şaşırmıyorum.
Ancak Madem "bombalama olayları olurken tatile felan çıkması" önemsiz insanlar bunlar, o zaman "baş" olmasının işi ne?
Bunlar oraya protokolde süs biberi gibi dursun diye seçilmiyorlar oraya, "iş" yapsın, "sorumluluk" alsın diye seçiliyorlar...

Yazının nekadar saçma olduğunun farkındamısın ? Her kim olursa olsun bir insan tatile çıkamaz mı ? Ki o adam tatile çıktığında teşkilat da tatilemi çıkıyor ya da görevlerini yapmıyorlar mı ? Adam sanki bomba patlayacağını biliyor , patladığı zaman işi gücü bırakıp üzerine bi de taitle çıkıyor. Nasıl bir yorum bu ? İyimisin ? Geceden mi kaldın yoksa ?
Mesaj tarihi:
ya devlet kurumlarinda bireylerin tatile cikmasinin bir onemi yoktur, mevzu basindaki insanlarin gorevini iyi yapamamis olmasi, ozdilin tartismasi sacmalik.

acik ve ne solesin mit mustesari istanbul emniyet muduru isini iyi yapamamaktadir, atin bunlari isten desin bitsin olay.
  • Yeni Oluştur...