Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doritos A La Turka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Denemediyseniz mutlaka deneyin. Benim çok hoşuma gitti heinize öneriyorum. Hatta yanında çay bile içebilirsiniz. Türk usulü doritos olayı çok hoşuma gitti. :)[hline]What if the prophecy is true.
Isn't it worth to fighting for?
Isn't it worth to dying for?
Mesaj tarihi:
ya denedim ben öyle böyle değil harbici güzel olmuş domateslisi
böyle bi acayip harbiden mısır ve hamur tadı alıyosunuz sanki her parçasını ayrı ayrı fırında pişirmişler gibi çok lezzetli.[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Mesaj tarihi:
said:
UrZa, 24 May 2003 17:46 tarihinde demiş ki:
2 modeli var gördüğüm kadarı ile..
biri beyaz peynir ve susamlı
biri de domates ve haşhaşlı

domateslisi eritme peynirle süper gidiyor.

haşhaş lafı bi komike gider
haşhaşlı bişi yedikden sonra kan testi verirseniz uyuşturucu kullandığınız çıkıo:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir]

Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ---->
Mesaj tarihi:
Yarım su bardağı yogurt yarım ceyrek su bardaki mayonezs(ohaa)

Yeşillik
ve yeşil olan ot türlü şeyler(böle varya sapı yenir felan yeşil bitkiler adı gelmio aklıma işte bööle hata bazı içkilerinde içine konan yeşil yapraklı yenen şeyler varya heh

Şimdi önce yogurtu alıonuz kapa ŞAAP diye atıonuz
Sonrada üzerine mayonezi boşaltıyoruz
sonra yarım su bardağını çok bastırmadan doldurucak kadar evde ne kadar yeşillik varya alıyoruz ince ince kıyıyoruz
sonra yogurt mayo içine atıp iyice karıştırıyoruzz:) istenirse içine baharat eklenebilir:)
Sonra cipsimizi batıra batıra çatır çatır yiyioz
bu olay gerçekden ilginçdir ve doritosun o sosları varya yogurtla yapılan o sosların içeriği bunlar zaten:) ama bu kurutulmadığı için daha güzel[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir]

Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ---->
Mesaj tarihi:
Bira ile bir tek baharatlı doritos gidiyor ya onuda miller ile yemek çok zevkli oluyor efes te genelde sek içmek daha zevkli geliyor bana.[hline]What if the prophecy is true.
Mesaj tarihi:
said:
DeMiRMaSKe, 24 May 2003 23:58 tarihinde demiş ki:
Bira ile bir tek baharatlı doritos gidiyor ya onuda miller ile yemek çok zevkli oluyor efes te genelde sek içmek daha zevkli geliyor bana.[hline]What if the prophecy is true.

adamı hasta edersin Gece Gece gidip bira aldıracan bize ;)[hline]*arkanda*
Mesaj tarihi:
Öaktırma benimde canım çekti ama yakın yerde bira satan yok abim daha eve gelmemişti ona siparişimi verdim bile :) offf.[hline]What if the prophecy is true.
Mesaj tarihi:
HASTAsIYIM[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
hoş bir tadı olduğunu söyleyebilirişm en azından diğer doritos lardan falan çok daha değişik bir tad bıraktı

tercih edermiyim diye sorarsanız etmem açıkçası diğer doritoslar varken ancak ikinci veya üçüncü tercih oalrak kalabiilir
bu arada bu söyleidklerim peynirli olanı için[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

[b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 24 May 2003 18:08 tarihinde demiş ki:
İnanmayın bunlara Avrupanın Amerikanın oyunu. Bizi haşhaşla uyutmaya çalışıyolar. Çok muhalefet olduk ya bu aralar :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)

ehehe yüzyılın esprisi seçtim ben.....
ugh küseldi falla...[hline]Camelot Knight
Avalon
  • Yeni Oluştur...