DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Denemediyseniz mutlaka deneyin. Benim çok hoşuma gitti heinize öneriyorum. Hatta yanında çay bile içebilirsiniz. Türk usulü doritos olayı çok hoşuma gitti. :)[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for?
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 İnanmayın bunlara Avrupanın Amerikanın oyunu. Bizi haşhaşla uyutmaya çalışıyolar. Çok muhalefet olduk ya bu aralar :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 doritos u çok seven biri olarak en kısa sürede denemem lazım[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ulan susus canım çekiyo be ne güzel 10 kilo vermişim :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 lays rullz palavra bunlar patates cipsi her zaman daha iyidir ehehe
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya denedim ben öyle böyle değil harbici güzel olmuş domateslisi böyle bi acayip harbiden mısır ve hamur tadı alıyosunuz sanki her parçasını ayrı ayrı fırında pişirmişler gibi çok lezzetli.[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 mmmmm[hline]so much to live for so much to die for
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: UrZa, 24 May 2003 17:46 tarihinde demiş ki: 2 modeli var gördüğüm kadarı ile.. biri beyaz peynir ve susamlı biri de domates ve haşhaşlı domateslisi eritme peynirle süper gidiyor. haşhaş lafı bi komike gider haşhaşlı bişi yedikden sonra kan testi verirseniz uyuşturucu kullandığınız çıkıo:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ---->
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ne zeki bu adam..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yarım su bardağı yogurt yarım ceyrek su bardaki mayonezs(ohaa) Yeşillik ve yeşil olan ot türlü şeyler(böle varya sapı yenir felan yeşil bitkiler adı gelmio aklıma işte bööle hata bazı içkilerinde içine konan yeşil yapraklı yenen şeyler varya heh Şimdi önce yogurtu alıonuz kapa ŞAAP diye atıonuz Sonrada üzerine mayonezi boşaltıyoruz sonra yarım su bardağını çok bastırmadan doldurucak kadar evde ne kadar yeşillik varya alıyoruz ince ince kıyıyoruz sonra yogurt mayo içine atıp iyice karıştırıyoruzz:) istenirse içine baharat eklenebilir:) Sonra cipsimizi batıra batıra çatır çatır yiyioz bu olay gerçekden ilginçdir ve doritosun o sosları varya yogurtla yapılan o sosların içeriği bunlar zaten:) ama bu kurutulmadığı için daha güzel[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ---->
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ben o domatesli vs olanını denedim birayla birlikte iyi gitmedi. begenmedim şahsen. Bi ara sade denemek lazım.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bira ile bir tek baharatlı doritos gidiyor ya onuda miller ile yemek çok zevkli oluyor efes te genelde sek içmek daha zevkli geliyor bana.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for?
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: DeMiRMaSKe, 24 May 2003 23:58 tarihinde demiş ki: Bira ile bir tek baharatlı doritos gidiyor ya onuda miller ile yemek çok zevkli oluyor efes te genelde sek içmek daha zevkli geliyor bana.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? adamı hasta edersin Gece Gece gidip bira aldıracan bize ;)[hline]*arkanda*
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Öaktırma benimde canım çekti ama yakın yerde bira satan yok abim daha eve gelmemişti ona siparişimi verdim bile :) offf.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for?
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 HASTAsIYIM[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 daha doritos yokken Pringles vardı .. :)[hline]karıştırrr ! KinGpiN®
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Sly-One, 24 May 2003 23:14 tarihinde demiş ki: ne zeki bu adam..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar senden daha zeki :lol:[hline][i]karıştırrr ! KinGpiN®
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 hoş bir tadı olduğunu söyleyebilirişm en azından diğer doritos lardan falan çok daha değişik bir tad bıraktı tercih edermiyim diye sorarsanız etmem açıkçası diğer doritoslar varken ancak ikinci veya üçüncü tercih oalrak kalabiilir bu arada bu söyleidklerim peynirli olanı için[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Qui, 24 May 2003 18:08 tarihinde demiş ki: İnanmayın bunlara Avrupanın Amerikanın oyunu. Bizi haşhaşla uyutmaya çalışıyolar. Çok muhalefet olduk ya bu aralar :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) ehehe yüzyılın esprisi seçtim ben..... ugh küseldi falla...[hline]Camelot Knight Avalon
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 pançoyu özledim ben. deniyim dur şu alaturkayı[hline]You want a piece of me, boy?
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 lol buraya gelmemiş yeni olanlar[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b]
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ben aldım ama denemedim bu gün deniycem. beyaz peynirlisi nası?[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 haşhaş ve domateslisini yedim bugün çok süfer olmuş tadı biraz mavi doritos vardı zamanında ona benzemiş de üstüne peynir felan eklemedim olsun öylede güzeldi :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 aa daa geçenlerde çıkacak diolardı ne çabuk fiyasaya çıkmış ama TV'de reklamı fln daa çıkmadı...
Öne çıkan mesajlar