Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 GÜNGÖREN'DE PATLAMA AMBULANSLAR BÖLGEYE SEVK EDİLDİ 27.07.2008 22:12 üngören'de henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Alınan bilgiye göre, patlamanın ardından polis, itfaiye, ambulans ve doğalgaz ekipleri Güven Mahallesi Kınalı Caddesi Menderes Çıkmazı'na sevk edildi. Olay yerinde yaralılar olduğu belirtiliyor. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 doğalgaz patlamasıymış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Şu anda bizim karşıdaki güngören kolan hastanesi ana baba günü sürekli yoldan polis igdaş itfayie geçiyor.Büyük bi patlama oldu çok yaralı var umarım ölen olmamıştır. Pek doğalgaz patlamasına benzemiyor.Ses rahat geldi çok yakında olmamasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 TGTR haberde izliyorum son dakika olarak. Çok kötü görüntüler şok geçirenler falan. 10 kişiye yakın ölü varmış, otalık kan gölüydü ayrıca bombalı saldırı olduğu büyük ihtimalmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 arkadaşımı bırakıyodum o taraflara ambulanslar polisler flan çok fazlaydı bide halkımızda akınakın oraya doğru yürüyodu akın akın. dedim iç savaş falan çıktı galbada değilmiş bu arada o çevrede kimse sorsam bomba falan dediler ama doğal gazmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 doğalgaz değilmiş dedi şimdi. canlı bomba olabilirmiş. en az 20 yaralı ve çok sayıda ölü varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 pkk nın yapmış olması büyük ihtimal...bugünlerde birliğe ihtiyacımız var,ölenler olmuş diyorlar umarım doğru değildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 TGRT haberde telefon klubelerine konulmuş bombaların patladığı söyleniyor cnntürk teki muhabir şok geçirmiş gibi, ağlıyor sanırım anlatırken. Bombadan kaynaklandığı açıklanmış, allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ne diyeceğimi bilemedim, çok vahim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9527897.asp?gid=229&sz=91361 kopmuş kafa? bacak ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 8 ölü 24 yaralı ntv haber dedi canlı bomba olduğu kesin değilmiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Televizyonda da görüldü o organları kopanlardan biri. İlk görüntüler olduğu için sansür yok makas yok, direk getirmişler. Çok yazık insanlara. Ölü sayısı daha da artmasın nolur. 10 civarı ölü var diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Lanet olsun bu eylemi gerçekleştirenlere. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 önce ufak bi bomba patlatmışlar milletin ilgisini toplamışlar. sonra büyük bomba patlatılmış. tam bir şerefsiz işi. cibilliyetine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Buyse said: önce ufak bi bomba patlatmışlar milletin ilgisini toplamışlar. sonra büyük bomba patlatılmış. Eğer böyle bir şey olduysa hakkaten, bombayı patlatan bizim milletin salaklığını iyi kullanmış. Kaza olur, bomba patlar, millet uzaklaşmaya çalışır, bizim millet başına koşar "Ne olmuş ne olmuş" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Buyse said: önce ufak bi bomba patlatmışlar milletin ilgisini toplamışlar. sonra büyük bomba patlatılmış. evet su an o söyleniyordu. ilk bombadan sonra herkes oraya toplanınca 2. bombayı patlatmışlar ve ilkinden çok daha kuvvetliymiş. 8 öle 24 yaralı var su anda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Asteroth said: Buyse said: önce ufak bi bomba patlatmışlar milletin ilgisini toplamışlar. sonra büyük bomba patlatılmış. Eğer böyle bir şey olduysa hakkaten, bombayı patlatan bizim milletin salaklığını iyi kullanmış. Kaza olur, bomba patlar, millet uzaklaşmaya çalışır, bizim millet başına koşar "Ne olmuş ne olmuş" diye. yardıma gitmişlerdir be abi. biz de bi el atalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 tüm dünyadaki terör eylemlerinde yapılan bi olaydır o sadece bizde değil.. ben ilk -nariobi'deydi sanırım- amerikan büyükelçilğine yapılan saldırılarda duymuştum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bombanin biri telefon kulubesindeymis digeri de cop tenekesi. 2 bomba patlatilmis 5 dakika ara ile. 7-8 olu 20+ yarali varmis ama rakamlar kesin degil. gungoren belediye baskani soyledi simdi hepsini. saat gec olmasa gidip bakardim 15 dakikalik yol buraya. isallah daha fazla olu ve yarali yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Buyse said: yardıma gitmişlerdir be abi. biz de bi el atalım diye. Anlıyorum da, sıradan vatandaş tarafından yapılan yardımlar sonucu felç olanları da biliyoruz bu ülkede. İçinde adam sıkışmış ve ters dönmüş arabaya 20 kişi yüklenip hoppa diye ters çeviren de bizim millet yine. Niyet özünde iyi olsa da, sonuçları böyle oluyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 olcak iş değil bu kadar kolay mı bomba patlatıp adamları yere sermek:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 artik bilmiyorum bilerek mi pespese patlatmislar ama olu yarali sayisi bir cadde icin cok fazla. buyuk ihtimalle ilki patladiktan sonra millet dolusmustur. 5 dakika sonra da digeri patlamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Normal bi cadde değil buranın en işlek caddesi trafiğe kapalı.Sırf bizim karşı hastaneye 30 yaralı geldi kolan hastanesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 cnn türk ü takib ediyorum patlamadan 4-5 dakika sonra actim tv yi ben, bomba ile ilgili bişey söylenmedi cnn türk te. doğalgazdan şüpheleniliyormuş ve muhabir ilk patlamanin ikinciden daha şiddetli oldugunu falan söyledi. bomba ya da terör ile ilgili bişey duymadim ben henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hurriyet in albümüne bakmayın.. mide kaldırmayabilir. geçmiş olsun, umarım ölü/yaralı sayısı en azda kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 14 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Asteroth said: Buyse said: önce ufak bi bomba patlatmışlar milletin ilgisini toplamışlar. sonra büyük bomba patlatılmış. Eğer böyle bir şey olduysa hakkaten, bombayı patlatan bizim milletin salaklığını iyi kullanmış. Kaza olur, bomba patlar, millet uzaklaşmaya çalışır, bizim millet başına koşar "Ne olmuş ne olmuş" diye. yardıma gitmişlerdir be abi. biz de bi el atalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 tüm dünyadaki terör eylemlerinde yapılan bi olaydır o sadece bizde değil.. ben ilk -nariobi'deydi sanırım- amerikan büyükelçilğine yapılan saldırılarda duymuştum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bombanin biri telefon kulubesindeymis digeri de cop tenekesi. 2 bomba patlatilmis 5 dakika ara ile. 7-8 olu 20+ yarali varmis ama rakamlar kesin degil. gungoren belediye baskani soyledi simdi hepsini. saat gec olmasa gidip bakardim 15 dakikalik yol buraya. isallah daha fazla olu ve yarali yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Buyse said: yardıma gitmişlerdir be abi. biz de bi el atalım diye. Anlıyorum da, sıradan vatandaş tarafından yapılan yardımlar sonucu felç olanları da biliyoruz bu ülkede. İçinde adam sıkışmış ve ters dönmüş arabaya 20 kişi yüklenip hoppa diye ters çeviren de bizim millet yine. Niyet özünde iyi olsa da, sonuçları böyle oluyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 olcak iş değil bu kadar kolay mı bomba patlatıp adamları yere sermek:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 artik bilmiyorum bilerek mi pespese patlatmislar ama olu yarali sayisi bir cadde icin cok fazla. buyuk ihtimalle ilki patladiktan sonra millet dolusmustur. 5 dakika sonra da digeri patlamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Normal bi cadde değil buranın en işlek caddesi trafiğe kapalı.Sırf bizim karşı hastaneye 30 yaralı geldi kolan hastanesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 cnn türk ü takib ediyorum patlamadan 4-5 dakika sonra actim tv yi ben, bomba ile ilgili bişey söylenmedi cnn türk te. doğalgazdan şüpheleniliyormuş ve muhabir ilk patlamanin ikinciden daha şiddetli oldugunu falan söyledi. bomba ya da terör ile ilgili bişey duymadim ben henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hurriyet in albümüne bakmayın.. mide kaldırmayabilir. geçmiş olsun, umarım ölü/yaralı sayısı en azda kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar