nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ben 1.89 olmuşum. Kambur durmasam 1.91 falan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 boyunu ölçerken kambur durmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Abi belli bi yere kadar dik durabiliyorum malesef :( 1-2 santim fark edecek kadar kamburum bundan da ancak spor yaparak kurtulursun diyolar. Ben de bakalım üniversitede kasıcam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 He bi de millet boyunu olduğundan uzun söylemeye bayılır. Özellikle kızlar yapar bunu. Kısa olsan n'olur. Bir de bağyansın, o kadar artısı eksisi de yok. Ne oluyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 şişko bıyıklı ve kısa boylu kızlara tır carpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 shuTdoWnX said: şişko bıyıklı ve kısa boylu kızlara tır carpsın yok ben onlari direkt sahin k.'nin denizin buz gibi soguk sularindan gelen sefkatine birakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 shuTdoWnX said: şişko bıyıklı ve kısa boylu kızlara tır carpsınşişko bıyıklı kız mı var? şişko bıyık nası oluyo. hehehehhhehehehehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 lan roket atar anladın işte uzatma sdfsf şişko ve bıyıklı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 içi temiz olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 içi derken ? nasıl olsun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bazıları kelek çıkıyor karpuz gibi. ondan bahsetti herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yardın mı çok çekirdekli olmasın bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Tabii ki. Çıkmadan önce bi otopsiye alıcaksın bakıcansın içi nasılmış, yoksa olmaz ki. İç güzelliği filan da önemli bi faktör tabii, hazır elimiz değmişken ona da bakarız. (boy kriterinden vazgeçtiğim gibi, "nefes alsın yeter" kriterini de elemiş bulunmaktayım. Belki bu sefer saplıktan kurtulurum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 1.60'ın altındaki kızları askere almasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 2 metreyim ve kız arkadaslarım hep 1.70 civarında oluyor evet cok garip gorunuyorsun belki fakat soyle bir gercekte var uzun insanlar kısa kızları tercih eder icgudusel olarak.Yani bi de soyle birsey var 1.90 kız gorduk de biz mi cıkmadık yok abicim yok turkiyede o boyda kız yok.Biz uzun boylu insanlar bu acıyı yasamaya mahkumuz ne yazık ki ozellikle Türkiyede insan dusunuyor arada ulan bi kız arkadasım olsa da yanyana durunca sevgili gibi gozuksem ama yok iste:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 NE KADAR UZUNLARSA O KADAR İYİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 nası iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kısa boylu sarışın mavi gözlü japon tiki kızlarına hastayım sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Llama said: nası iyi ? O kızlardan değil başka birşeyden bahsediyor kıh kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Llama said: nası iyi ? teorik olarak başın hizalanması yeri açısından iyi gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kız kızdır ya uzun kısa vsvs dfdsfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Selamlar Açıklıyorum, ideal kız boyu 1.80±2'dir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ne için ideal? basketbol? sırıkla atlama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Selam Boyu ideal olan erkekler için ideal Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sly-One said: Selamlar Açıklıyorum, ideal kız boyu 1.80±2'dir. Saygılar.Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar