Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 cevap: hicbiri malesef ergenekon iddeanamesinden bir sayfa bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Şaka yapma bak inanırım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 viktor nerden buldun bu sayfayı? devamı da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Milliyet sağolsun buldum. Vallaha da iddianameden: http://i.milliyet.com.tr/ergenekon/iddianame.aspx?sayfa=939 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Allahım sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Nası ya. Cidden iddianameden mi bu? Tek kelime geliyo aklıma. YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Aga bir sonraki sayfada Turklerin uzaylilar tarafindan "genetik bir asilanma(!)" dan gecirildigini soyluyo... Saka mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Asteroth said: Ya abi Nihal Atsız'ı ciddiye alan -ve ciddiye alınacak- bir grup var mı gerçekten? Hani öbür türlü Don't Feed the Troll oluyor olay çünkü. onu ciddiye alan da var. o hıyarın sayfasına girip de eğlenen insanlar da var. gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bir önceki sayfada da Sevgi ERENEROL dan elde edilen 20 nolu CD'nin içindeki DERİN ERGENEKON dosyasından olduğu yazıyor bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Viktor said: cevap: hicbiri malesef ergenekon iddeanamesinden bir sayfa bu :D Nerden buldun bunu kaynak göstermen mümkün mü? Aha varmış bir önceki sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Lidriel said: Allahım sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Böyle bi iddianameye girecek ne değeri var bunun? Virgül atlamadan ezbere okuyanı mı alıyolarmış örgüte, nedir yani? Böyle böyle ben de yazarım 2500 sayfa, bu ne be? Temiz eller operasyonu diyolar, suçlamalar 3-5 kaçığın inandığı fantaziler, peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ah be asinanyavuz, az kalsın 2500 sayfa çöpe gidecekti, niye tekerimize çomak sokuyosun? =(( bakın şu da iddianameden: Alparslan Arslan’ın Ergenekon terör örgütü üyeleriyle bağlantısı: Arslan, Muzaffer Tekin’le 27 kez, Raif Görüm’le 2 kez, Osman Yıldırım’la 691, Osman Yıldırım’ın ikinci telefonuyla 55 kez, Ayhan Parlak’la 108 kez, Yusuf Görümle 11, İbrahim Cingi’yle 94, Ehram Timiroğlu’yla 10 kez görüştüğü tespit edildi. Arslan’ın üzerinde Ulusal Haber Basın Pres Kartı, Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi Derneği (Nihat Gürkan adına) kartvizit elde edildi. Arslan bunları Ergenekon sanığı Hüseyin Görüm’den aldığını beyan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 http://i.milliyet.com.tr/ergenekon/iddianame.aspx?sayfa=940 abi bu ne? x-files izleyip izleyip mi yazıyorlar bunu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Kim tutuyomuş bunun çetelesini yav, kim tespit etmiş bu sayıları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 öbür topiğe de yazdım, ama buraya da koyayım..bu topiğe konu olan bu kısımlar, sanıklardan birinin yazmış olduğu ve bikaç sayfa süren bir "efsanevi dayanak", sonrasında da iddianamede şu deniyor: ..şeklindeki belge, ergenekon terör örgütünün milli ve tarihi mitolojik efsaneleri de kendi emellerine alet edip gizli oluşumunu savunmaya çalışmaktadırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Nihal Atsız tutosu istiyorum abi ben. Kimdir nedir? Eserleri nelerdir? Deli midir? Hala yaşıyor mudur? Deli değilse neden böyle saçmalamaktadır falan? Bi de tutoyu hazırlayan ülkücü olmasın pls objektif görüş isterim :D Kimse kasmicak zaten niye yazıyosam sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sir said: öbür topiğe de yazdım, ama buraya da koyayım..bu topiğe konu olan bu kısımlar, sanıklardan birinin yazmış olduğu ve bikaç sayfa süren bir "efsanevi dayanak", sonrasında da iddianamede şu deniyor: ..şeklindeki belge, ergenekon terör örgütünün milli ve tarihi mitolojik efsaneleri de kendi emellerine alet edip gizli oluşumunu savunmaya çalışmaktadırlar. E ne yazacaklardı abi, böyle böyle uzaylı oldukları için tutukladık mı diyeceklerdi. Mühim olan böyle bi iddianamenin n tane sayfasının bu safsatalara ayrılmış olması. Arayalım bakalım belki cdlerde başka bişeyler daha bulup pozisyon falan anlatmışlardır, "aha örgüt düşmanlarını böyle şeediyordu" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ümmetçi olcağımza nihalist olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bir oluşum varsa, bu oluşumun temellendirmelerini, o oluşumun olduğu iddiasının bulunduğu iddianamede yayınlamak niçin saçma olsun ki? Akla ve mantığa göre safsata olabilir bunlar, ama bir oluşum varsa, o oluşumun aklına ve mantığına ters gelmeyip, bu safsataları kullanıyorsa, gayet de lüzumlu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bununla insan kandırıp çeteye katmaya çalışıyorlarsa neden sayılarının az olduğunu anlamak zor değil. Ayrıca bu kadar "önemli" bir belgenin sadece bi kişide bulunması da ilginç. Neyse, şu mahkeme başlasa da alsak elimize patlamış mısırları izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Viktor said: cevap: hicbiri malesef ergenekon iddeanamesinden bir sayfa bu :D ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 UZAYLI OLMAKLA SUCLANIYORSUNUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Nan bıktım artık bulacam bu Mu Atlantis ve de Agarta'nın yeraltı şehirlerini saçmasapan hurafeler yazamayacaklar. Yeraltında uzay aracı gibi şeylerle dolaşmak. Hani uzaylı gelniş olsa neden yeraltında kalsın Ay'da falan üs kurarlar be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar