Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif Toplama Bilgisayarlar

Esh

Öne çıkan mesajlar

Valla doların pek düşeceğini sanmıyorum. Bu civarlarda seyredecektir. Komple upgrade dememin sebebi, bilgisayar/program açılışlarında kasması. Aslında Windows da şişmiş olabilir. Format atmaya üşeniyorum. :(

Bu P8P67 serisi anakartlar arasındaki farkları bilen var mı? Fiyat farkları o kadar fazla ki!
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Benim derdim açıkcası, yüksek çözünürlük ve kalitede yüksek fps alabilmek, Baris. Kendimi çok zorlamayayim diye 560 amp alayım dedim. Ilerde biraz daha düşünce fiyatı bir tane daha alır SLİ yaparım dedim. Yoksa 580 mı almak lazım? Hizlial.com kampanya yapmış şimdi al Ocak'ta ode diye. Orada da çok ekran kartı alternatifim yok. Fiyatları yüksek ama o da vade farkı olsun diyip geçtim.

Asus 580 600 kusur $ artı KDV hizlialda.

crossfire/sli fikren iyi de, yıllara yayınca elektrik sarfiyatı olarak bayağı geri dönüyor. bir de hemen piyasadan düşüyor çoğu kartlar, bitmeden alman lazım yani. ikisinden biri bozulsa (gpu kadar çok bozulan bir donanım görmedim) başka birşey takamayacaksın bir de. ben de istemeden crossfire aldım anakartı ama bakalım artık.

bence şu anda piyasadaki en iyi fiyat/performans kartı 6950 1gb, tom's güncel listesinde o fiyat seviyesinde rakibi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

crossfire/sli fikren iyi de, yıllara yayınca elektrik sarfiyatı olarak bayağı geri dönüyor. bir de hemen piyasadan düşüyor çoğu kartlar, bitmeden alman lazım yani.

Zaten bir 3-4 ay sonra ikinci kartı alayım diyorum, dediğin gibi piyasadan düşmeden. Hatta 2. set Rami de alayım diyorum.

Peki, 560 AMP! mı 6950 mi? 560ın Phsyx avantajı yok mu? Testlerde 560, 6950in hep önünde gözüküyor. Bir de uzun süredir ATI kullanıyorum. Biraz da NVIDIAya döneyim diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Sam said:

crossfire/sli fikren iyi de, yıllara yayınca elektrik sarfiyatı olarak bayağı geri dönüyor. bir de hemen piyasadan düşüyor çoğu kartlar, bitmeden alman lazım yani.

Zaten bir 3-4 ay sonra ikinci kartı alayım diyorum, dediğin gibi piyasadan düşmeden. Hatta 2. set Rami de alayım diyorum.

Peki, 560 AMP! mı 6950 mi? 560ın Phsyx avantajı yok mu? Testlerde 560, 6950in hep önünde gözüküyor. Bir de uzun süredir ATI kullanıyorum. Biraz da NVIDIAya döneyim diyorum.

asıl 560ti 6950'nin az farkla da olsa gerisinde testlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

dönme bence, ben döndüm 2 yıl sonra yandı 400$'lık kart. :p artık belirgin önde olmazsa (8800 zamanı gibi) nvidia'ya dönmem ben. physx de tutmadı zaten gördüğüm, tek tük oyunlarda sadece. havok'un yerini alamadı standart olarak.

6950 derim şahsen, gördüğüm testlerde sadece bariz daha pahalı kartlar önünde.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki bildiğin rus ruleti adam OC'yi dayar yanmaya yakın satar orası risk ama şöyle birşey var Referans sistemi diye birşey yapmışlar önceki satışlarından insanlar izlenimlerini belirtmiş satıcı kendisini az çok belli ediyor birde kartlar genellikle 1-5aylık kullanımlara sahip olan 2 yıl garantisi olan kartlar olunca pekte tereddüt etmedim. Ama tabi satıcıyı iyi analiz etmek gerekebiliyor parayı alıp kaybolanda çıkabiliyormuş. Ciddi anlamda karlı bir iş. Benim aldığım kartta sorun varsa yolla geri diyen birisiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

beni korkutan o zaten alıp 2 ay sonra elimde kalırsa filan ne yapabilirim yani.yeni kartlarda yine sıkıntı çok olmaz bence ne bileyim 2 yıllık bir kartı yeni aldım 3 ay kullandım deyip elimde kalmasından korkuyorum ki bende bu şans varken böyle bir şey olur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Fatura ile gönderilince yalan söyleme ihtimali düşük oluyor. İkinci el olarak ilk alışverişim değil kendime değil ama başkalarına önceden tavsiye edip aldırdığım bir sürü ürün var ve hiç sorun yaşamadım. Heleki alalı 1aydan kısa süre olan bir parça varsa hiç acımam direk yapışırım her koşulda adamlara iade şansım var bir kere bozuk gelse kaç yazar.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

beyler intel i5 2500k işlemciyle birlikte bi anakart alıcam.
anakart hakkında zerre fikrim yok ney nedir ne değildir. hem ddr2 hem ddr3 ram çalıştırabilirse şukela olur. fiyat olarak üst sınırım 250 lira.

halp me

o chipsette ddr2 yok.ddr3 olucak mecbur.pek çok çeşit var işte en son p8p67 pro mu ne önermişti birisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...