Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif Toplama Bilgisayarlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Açıktır bende de 59.9 ya da 60 oluyo herşey köklüykene, inme çıkma yok, arada iniyo kalabalığa doğru ani hareket yapınca niye bilmiyorum o kadar para verdik inmesin diye.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
arada iniyo kalabalığa doğru ani hareket yapınca niye bilmiyorum o kadar para verdik inmesin diye.

parayla saadet olmaz. Oyunun motoru desteklemiyorsa o kadar yogun bir grafigi yapacak bir$ey yok. Bir de bakmak lazim, bazi oyunlarda 4870, X2 ile hemen hemen ayni performansi veriyor. Hala surucu bazinda da problem war. Yeni oyunlarda patlatiyor ama yine de ara$tirma yapmak lazim. Mmorpg icin kart almak lazim.

(onemli not: MS etkisi de olabilir, goze gelecek kadar rahatsiz edebiliyor bazi oyunlarda)
Mesaj tarihi:
fede said:
çok para verdin sen hacı

Verdim ama Far Cry 2 ultra high oynuyorum naber.

Vsync açık olduğu için 60 fps bu arada, ama sanırım ekran kartının wow ile bir uyuşmazlığı mı ne var, böyle fps düşürüyor arada sadece wowda, bir de gölgeleri açınca flicker ediyor cızır cızır ekran böyle kapamak zorunda kalıyorum. Texturelar yanıp sönüyor.
Mesaj tarihi:
vsync'ten kaynaklanıyo o. kapalı bi yere gir boyle, etrafta fazla detay olmayan 300+ gorursun. gerci son golge degisikliklerinden sonra biraz fps kaybı yasadık ama, o kayba deger yani. havada ucan kusun bile golgesini yerde gormek baya keyif verici :)
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
fede said:
çok para verdin sen hacı

Verdim ama Far Cry 2 ultra high oynuyorum naber.

senin yarın kadar verdim ben de full oynuyorum naber. ahah
Mesaj tarihi:
%27'de çalışırken, sanırım yüklenme olmadığı zaman alet 62 derece oluyor. Şu anda eve geldiğim için laptop var, kontrol edemiyorum da, geri gidince 2 gün sonra iyice bir Crysisle falan zorlayıp bakıcam derecesine, ondan sonra rapor ederim buraya. Çünkü %27 de çalışmasına rağmen uçak sesi çıkarıyo makine.
Mesaj tarihi:
Demin denemek için fan speedi %100 yaptım, kasanın yan paneli çıkarıp saçımı kurutabilirim o haldeyken, fön makinesi gibi ses çıkarttı yemin ederim.
Mesaj tarihi:
Sistemimle ilgili tavsiyeye ihtiyacım var.Özellikleri söyleyeyim
AMD Athlon 64,2000Mhz
Gigabyte GA-K8NS anakart
1.5GB DDR 400mhz
Geforce fx5700LE 256mb AGP ekran kartı.

Şimdilik yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum veya 2.el bundan daha iyi bir şey lazım.Bütçem ona yeter şu an zaten.Ama ne almam gerektiği konusunda fikrim yok.AGP ekran kartı olması gerekli sanırım ama hepsi olur mu?Anakartı mı değiştirmem lazım yoksa?Yardımcı olursanız sevinirim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...