aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 yatirimi birak, eriyip gitmesin, lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 abi tamam bakır kanatlı stok fanlar var 50-60 liraya zalmanın güzel bi modeli vardı,iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 TAMAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Yavastan yeni sistem toplamaya baslayacagim elimde 570GTX ekran karti birde 1000w thermaltake power sup var fakat power sup 5yillik fln birsey olmaz ise onla devam edebilirim suana kadar hic sikinti yasatmadi bana. Gelelim kalan parcalara kasa + islemci + anakart ve ram bunlardan kasaya cok para harcayasim yok elimdeki klasik asus vento dan iyi olacagi kesin gozume carpan iki urun var: http://www.teknobiyotik.com/outlet/aerocool-xpredator-big-tower-kasa-cift-23cm-fan-outlet.html http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-strike-x-one-advance-2xusb-3-0-portlu-8-adet-fan-yuvali-mid-tower-oyuncu-ve-performans-kasasi.html 200TL yi gecmeden daha efektif olan bir kasa var ise ona bakabilirim. Kalan 3 parca icinde 1000TL limitim var ne alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 500 gblık samsung s2 portable usb lı harıcı hd var yenı bır masa ustune hd alacama bunu kullansam nası olur yanı butun ısletım sıstemı bunun ıcınde olucak bosuna o kadar para vermım dıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ben hala hd4890ı değiştiremedim ya. 1920*1080de baya zorlanmaya başladı ama. zamanında 420tl vermişim bu arkadaşa. yakın fiyat aralığında güzel bi ugprade yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 radeon 7850 250 dolar civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 en ucuzu 600tl abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 7770 al o zaman. türkiye'de 450 lira olması lazım fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hd4890dan iyi bi kart olsa alayım da değil abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 6950 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 tamam abi anladım ben yok o fiyatlara bi alternatif =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 1000 TL'ye oyun kasası toplamak mümkün mü? Donanımdan anlayan arkadaşlar tavsiye verebilirler mi acaba? edit: kasa sadece monitörüm var o hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 1000 liraya zor biraz ya toplanır toplanmasına da iyi bişey çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Yavastan yeni sistem toplamaya baslayacagim elimde 570GTX ekran karti birde 1000w thermaltake power sup var fakat power sup 5yillik fln birsey olmaz ise onla devam edebilirim suana kadar hic sikinti yasatmadi bana. Gelelim kalan parcalara kasa + islemci + anakart ve ram bunlardan kasaya cok para harcayasim yok elimdeki klasik asus vento dan iyi olacagi kesin gozume carpan iki urun var: http://www.teknobiyotik.com/outlet/aerocool-xpredator-big-tower-kasa-cift-23cm-fan-outlet.html http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-strike-x-one-advance-2xusb-3-0-portlu-8-adet-fan-yuvali-mid-tower-oyuncu-ve-performans-kasasi.html 200TL yi gecmeden daha efektif olan bir kasa var ise ona bakabilirim. Kalan 3 parca icinde 1000TL limitim var ne alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bullbird said: 1000 liraya zor biraz ya toplanır toplanmasına da iyi bişey çıkmaz o zaman 1500 olsun? edit: AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci Gigabyte GA-970A-D3 AMD 970 AM3+DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel Bellek Kiti (2x4GB) Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (111800020R) Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) Cooler Master HAF RC-912 High Power 600W Performans Kasası sizce bu kasa nasıl? 1394 TL fiyatı, teknobiyotik diye bir siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Satın al dediğinde Teknobiyotik indirim yapıyor direk toplama kısmından yapma. Ama AMD işlemciler eski gücünde değil diye biliyorum. İntel toplamaya kalktığında da abartı fiyatlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 DareJedi said: Satın al dediğinde Teknobiyotik indirim yapıyor direk toplama kısmından yapma. Ama AMD işlemciler eski gücünde değil diye biliyorum. İntel toplamaya kalktığında da abartı fiyatlar çıkıyor. aynen bu indirimli fiyatı zaten. Daha iyi bir AMD işlemci alsam intel yerine örneğin, AMD FX-6100 Bulldozer AM3 14MB 3.3 Ghz altı çekirdekli işlemci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 i5 2500kya verilcek para yoksa 965be gayet iyi seçim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bulldozer serisi pek iyi çıkış yapmadı sanırsam phenom II gogo güzel sistem yazmışsın,al gitsin onu düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 an itibari ile sahip olduğum sistem asus p5b mb intel e6300 cpu msi nvidia 7600gt gpu 2 gb ram upgrade lazım, cpu ile mb ye dokunmadan sadece gpu alsam üstüne rami 4 gb yapsam nasıl olur ? sonuçta d3 için toplayacam betada yukarıdaki sistem biraz kastı 2-3 büyü atıp 6-8 monster a girince ama o/c yapınca düzgün oynadım. ayrıca şimdiki gpu lar bendeki mb ile veriyolu hızı yüzünden sorun çıkarmasın? kalbim var bak sıfır kasa demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 mobo darboğaz yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Performansı % kaç etkiler yeni m.b ye vereceğim paraya değer mi? Sonuçya hi-end bir kart almayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ne almayı düşünüyosun kart olarak bi de psu kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar