Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehe ehe BETMENİM BEN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
niye hep çıplak kadınları basıyo betmen?

Emaleth said:
yanlışlıkla türk sinemasında seks filmleri dönemine denk geldiği için :/

ehehe komik topic :)-D İnsanlar konudışını siyaset bölümü sanmaya başlamıştı, güzel oldu.
Mesaj tarihi:
Burası özel olarak siyasetçilerin ve ciddiyetten kuruyanların yeri değildi başta. Tabi "Fatih Altaylı'dan başkasının alıntısını yapamayanlar kurulunun" merkez üssü gibi duruyor artık. Konu boş ve saçma bir hale gelince bizim mekana alırlar eheh :D

edit: cons >:D<
Mesaj tarihi:
BATMANİM BEN BATMAN LOLOLO yazsaydı, garbage.
Resim koymuş, batman'in gazına geldim demiş, konu dışı.

Garbage çöp abi, konuşulacak bişey yok yani. Garbage a açılan konuların yüzde yetmişi konu dışına açılmalı
Mesaj tarihi:
işte normali öyle değil. mesela su içtim diye topik garbage tabi buda tartışılır ama garbageda bi ton eğlenceye veya konu dışına açılacak topik var. eskiden kimse garbage a konu açmazdı hatta, hor görülürdü ne güzel sdgdsb
Mesaj tarihi:
Redeagle said:
Burası özel olarak siyasetçilerin ve ciddiyetten kuruyanların yeri değildi başta. Tabi "Fatih Altaylı'dan başkasının alıntısını yapamayanlar kurulunun" merkez üssü gibi duruyor artık. Konu boş ve saçma bir hale gelince bizim mekana alırlar eheh :D

Öehhh bu lafın bi ucu da bana dokunuyosa o BETMEN resmini kim koymuş bi bakıver.
Mesaj tarihi:

işte yılda ortalama 8-10 film çeviren başroldeki Levent Çakır'ın (gerçek adı Şükrü Ocak) diğer filmlerinden örnekler:

Üç Süpermen Olimpiyatlarda 1984
Çılgın Kız ve Üç Süper Adam 1973
Katran Bebek 1973
Kaderleri Ölümdü 1973
Korkusuz Adam 1973
O Bir Gangsterdi 1973
Profesyoneller 1971
Maskeli Üçler 1971
Süper Adam 1971
Zagor Kara Bela 1971
Zagor Kara Korsanın Hazineleri 1971
Kızıl Maske'nin İntikamı 1971
Tarkan Gümüş Eyer 1970

[www.imdb.com]

[video]http://youtube.com/watch?v=hVBMi2W2Hug?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Redeagle said:

Öehhh bu lafın bi ucu da bana dokunuyosa o BETMEN resmini kim koymuş bi bakıver.

Birine dokunsun diye demedim yahu. Sırf siyaset içimi baydı onu belirttim sadece. Bak betmen konusunda bile polimik, beğenmedim (td)
Mesaj tarihi:
BloodyBeast said:
öle deil mi zaten? yani garbage'a girmiyo mu ?

of haır.
yeteri kadar geri dönerseniz konu dışına çin çin filan diye threadlerin açıldığını, insanların gayet saçmaladığını görebilirsiniz.
konu dışı kasıntı bir yer değildir.
onu bu hale getirenler tüm eğlenceli topakları çöpe açanlardır.

betmen rulz, o ayrı :)
(konuya dönün ula)
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Laf sokup sonra da "bak hala polenik" demek de güzelmiş.
Eyv

Abicim sorun bu zaten. Kendini özel olarak "Fatih Altaylı'dan başka alıntı yapamayanlar kurulu"nun bir parçası olarak görüyorsan birşey diyemeyecem de cidden sana laf atıp puan toplayayım çabam olmadı. Bak kaç senedir burdaymışım ben. "Bir tarafa laf atıp şöhret çocuk olim" dedim mi bir kere? Mesajlarımın yarısından fazlası garbage'daki komik konulara gidiyor zaten. Kasmayın bu kadar ya. Relaks biraz allah allah. Şu konu dışında kutup noktalardaki tipler belli zaten. Sen neyi kime, ne görüşle yazıyorsun bilmiyorum. Ayrıca ilgilendirmez ki beni. Çetele tutmuyorum, kin gütmüyorum, seni tanımıyorum, kötü niyetli değilim, durup dururken laf çarpim havasında değilim. Biraz gevşeyin yaw.

Alın "fatih altaylı" yerine "geçimini para nerdeyse oraya akan yazarlar" falan diye değiştireyim. Farketmez yani. Tanımadığım ilgim olmayan birine niye boş yere niye laf sokayım yani. Şuraya gelirken "kim laf sokmuş hemen dalalım" diye düşünmeyin yahu. Biraz gülün, eğlenin, öğrenin de. Yeterince tartışıyoruz zaten. İlla ayar vercem, illa kötülük gördüğümü sanıp bende öyle karşılık vericem diyorsanızda buyrun. Ne diyeyim yani.
Mesaj tarihi:
afedersin araya girmek istemezdeim ama şu konuyla fatih altaylının alakasını anlayamadım.birde başka konuda hayatta garbage gibi harala gürele bakmak zorundamıyız? insanlar fikirlerini anlatamaz mı? fatih altaylı kötü ise ozaman iyi olanların listesini hazırlayında onların köşelerini buraya aktarsın insanlar.kendi fikrine uymayan kişi olunca hemen fatih altaylı gibi v.s. demek ne kadar etikdir.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:
Şuraya gelirken "kim laf sokmuş hemen dalalım" diye düşünmeyin yahu. Biraz gülün, eğlenin, öğrenin de. Yeterince tartışıyoruz zaten. İlla ayar vercem, illa kötülük gördüğümü sanıp bende öyle karşılık vericem diyorsanızda buyrun. Ne diyeyim yani.

Şahsen beğenmem Altaylı'yı ama konu o değil. Benim beğenilecek yazar listesi oluşturmam da değil(Merak eden varsa sonra yaparım). Konu dışı'nın sadece yazar alıntılarıyla dolu sıkıcı bir yer olmadığını söylerken böyle çeke çeke uzadı konu.

edit: Fikir anlatmayla, sen laf soktun diyerek kayıtsız şartsız hüküm verme arasında çok çok ince bir çizgi yok sanırım. İnsanlar sizin düşmanınız değil. Usulsüzlük yapan siteden uçuyor zaten.

edit2: "Benim fikrimle uyuşmuyor, pis Altaycı'lar" söylemiyle uzaktan yakından bir alakamda yoktur ayrıca. "Genel, sıkıcı siyaset konsepti" üzerine yazdım. Suçlamam falan da yoktu ayrıca. Yazar alıntılarıyla dolu olduğu gibi güzel şeylerle de dolsun diyorum. İşinize geldiği gibi okuyorsunuz aybalam.
  • Yeni Oluştur...