Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UT 2004!


lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

bencede güzel ama bir süre sonra insanın midesi bulanıyor[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

offffffff uleeeeeeeeennnnnnn şu makineyi yenileyip adsl'e geçsem fatal1ty bilem tutamaz beni hieyyyyyyyyttttttttttttttttt!!!!!!!!! var mı ulen bana taunt yapan?!!! asrın oyunu gelmiş ben burada 33k athlon 600'le debeleniyorum kafamı hangi duvara vurayım ha?!!!

hiçbirşeye özenmem ama o kadar özeniyorum ki şu an ut2004 oynayanlara, çat diye çatlayacağım şurada domates güzeli gibi..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

avaturk serverlarında takılabiliriz ama maalesef voyager olmak gerekio gerçi ben voyagerım orada nickim .MaDBoY. die geçio tanıyan varsa sölesin :)[signature][hline]-SoE-(sabers of eternity) : Jedi Academy Clan

TsF(turkish special forces) : Counter-Strike Clan http://www.tsfclan.net

[J.t.A](join the army) : Battlefield 1942/Vietnam Clan http://www.jointhearmy.net.tr.tc

-FrF-(freedom fighters) : SWG Clan

[LD](Line Destroyers) : HALO Clan

_HG_(Hell Guard) : Call of Duty Clan

TeB(Turkish Elite Battalion) : RTCW Clan

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...