lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 geldi bomba gibi düştü çok sevdim daha eğlenceli daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 bencede güzel ama bir süre sonra insanın midesi bulanıyor[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 6 cd olması da bi başka ilginç husus :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 offffffff uleeeeeeeeennnnnnn şu makineyi yenileyip adsl'e geçsem fatal1ty bilem tutamaz beni hieyyyyyyyyttttttttttttttttt!!!!!!!!! var mı ulen bana taunt yapan?!!! asrın oyunu gelmiş ben burada 33k athlon 600'le debeleniyorum kafamı hangi duvara vurayım ha?!!! hiçbirşeye özenmem ama o kadar özeniyorum ki şu an ut2004 oynayanlara, çat diye çatlayacağım şurada domates güzeli gibi..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 avaturk serverlarında takılabiliriz ama maalesef voyager olmak gerekio gerçi ben voyagerım orada nickim .MaDBoY. die geçio tanıyan varsa sölesin :)[signature][hline]-SoE-(sabers of eternity) : Jedi Academy Clan TsF(turkish special forces) : Counter-Strike Clan http://www.tsfclan.net [J.t.A](join the army) : Battlefield 1942/Vietnam Clan http://www.jointhearmy.net.tr.tc -FrF-(freedom fighters) : SWG Clan [LD](Line Destroyers) : HALO Clan _HG_(Hell Guard) : Call of Duty Clan TeB(Turkish Elite Battalion) : RTCW Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 imzayi biraz kissan?[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 çok oynamak istiorum da 6cd we 5gb hafıza istemesi brz gerio insanı[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 almaya üseniyorum ben.. ÇR hastasi oldum su siralar.. kafayi yemek üzereyim[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvilChilD Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bn tanıom snı mad ehehe bn gıdıp alacaktm 6 cd olduunu bılıodm ama dvd formatında alcaktm adamlar cakal ya dvd satmıorlar sadece 6 cdlı satıorlar bnde almadm orjınal alcm..[signature][hline]Geleceği gormek ıcın gecmısıne bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 harbi sinan paşa'da 6 cd için 24 milyon istiyorlar. Giderim orjinal alırım vallaha işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 harbi sinan paşa'da 6 cd için 24 milyon istiyorlar. Giderim orjinal alırım vallaha işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvilChilD Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 2 kere yazmaya gerk yoktu bız anlarız nbıtaneden ama nese besıktasta 12de yınede almadm cımılıım tuttu..[signature][hline]Geleceği gormek ıcın gecmısıne bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bi cd 4 milyon mu iyi kazıkmış[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar