sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben akp yargılanmasın demiş miyim? dememişim. kim ne yolsuzluk, hırsızlık yaptıysa yargılansın, koysunlar belgeleri, göstersinler delilleri..onları yargılayacak yüzlerce hukukçu var, bekliyo zaten. ama ergenekon yani bas bas bağırıyo artık, suçlamalar, deliller, belgeler ortada, burada çok karanlık, çok pis işler dönmüş resmen, hala bunun "avukatlığına" soyunanlar, hala dalga geçenler, ciddiye almayanlar var, çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sir, bizden olan yamuk yapmaz. o yüzden ne araştırılmalı ne de yargılanmalılar. sok artık şunu kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben de diyorum ki, yalnızca tek taraf yargılanırken, ve bu yargılama eksikken, 'darbe' soruşturması yapıp da 'kenan evren'i yargılamazken, yargılamanın mantığı ne ? 2000 lerin başında cem uzan ın üstüne gidip de aydın doğan ın üstüne gitmemiş bu hükümetin yaptığı ne ? bi suçlu varsa, yargılanır, cezasını çeker. inanmıyorum ilhan selçuk, şener eruygur, hurşit tolon, sinan aygün kuddusi okkır, gibi kimselerin suçlu olduklarına, ama bu ülkede ELBETTE darbe yapmaya çalışan kimseler vardır, ve bunlar SIKLIKLA orduda yargılanıp ihraç edilmişlerdir. fakat yalnızca hükümetçe kaka olanları yargılayıp da 'bakın şerefsizler güzelim devletimizi yıkacaklardı!' demek komik oluyor. hükümet üyeleri ve cumhurbaşkanı 'laik devleti yıkıp yerine şeriat devleti kurmak istemi'nden yargılanmadığı sürece, değil ergenekon gibi kıytırık bi dava, 1980 ihtilalini yapanların dahi yargılanması SAÇMALIKtan öteye gidemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bi de askerin yeter ulan demesini engellemek icin," buyukanita suikast yapacaklardi" geyigini atmi$lar ortaya.. yani düzmece bile bu kadar düzülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 paticik mahkemesi büyükanıt'a suikast iddiasını çürüttü. mahkemeye haber verelim de boşuna uğraşmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 iyi de hukuk inançla işlemiyo..ben de akpnin şeriat getirmeye çalıştığına inanmıyorum mesela. ama bu, dava açılmasına engel olmuyo. o yüzden yargı süreci işleyecek ve sonuçlarını görücez. kaldı ki bu örgüt, akp'den önce de varolan bir örgüt, soruşturma da kapatma davasından veya türban kararından önce başlamış zaten. dolayısıyla bunu bir "rövanş" veya "muhalifleri bastırma" olarak görmek yanlış. akp bunu yapacak olsaydı 2002de iktidara geldiği andan başlardı zaten, o zamanlar yapılan muhalefet hafif miydi? niye 6 yıl beklesin adamlar? TSK bile emekli orgenerallerin tutuklanmasına ses çıkarmadı, bu örgütün tasfiyesine destek verdi, hatta askeri savcıyla zekeriya öz biraraya gelip belgelere bakacaklar vesaire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ya işte zemin hazırladılar sir. çok basit yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yani sen şunları söylemiş bi adamın şeriat devleti kurmak isteyeceğine inanmıyosun öyle mi ? "cumhuriyet, laiklik, ve atatürk dostu(!) birinin" son 12 yılda söyledikleri: irticanın portresi recep tayyip erdoğan (1994 – 2006) belediye başkanlığı döneminde “elhamdülillah şeriatçıyız” (21.11.1994 milliyet) “yılbaşına karşıyım” (19.12.1994 sabah) “ben tekkeye değil dergaha gittim” (22.1.1997 gözcü) “ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok” (12.5.1994 hürriyet) “her 10 kasım'da yaygara kopartılıyor” (14.11.1994 hürriyet) “içki yasaklansın” (1.5.1996 hürriyet) “istanbul'u medine yapacağız” (akit) “bütün okullar imam hatip yapılacak” (17.9.1994 cumhuriyet) “sarık operasyonu çok komik” (15.5.1995 sabah) “yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir” (25.6.1994) “sadece imamlar resmi nikah kıysın” (9.5.1995 milliyet) “ben millet meclisi’nin de dua ile açılmasından yanayım” (8.1.1996 milliyet) (belediye başkanlığı döneminde belediye meclisinin her açılışı istiklal marşı yerine kuran okunarak yapılmıştır. yine böyle bir dualı açılıştan sonra bunu söylüyor.) “ben istanbul'un imamıyım” (8.1.1995 hürriyet) “mayo reklamı şehvet sömürüsüdür” (6.3.1996 hürriyet) “milli piyango zulümdür” (29.9.1994 hürriyet) “taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız” (1.7.1994) “cumhurbaşkanı'nın imam hatipli olacağı günler yakındır” (5.2.1996 akit) “türkiye kendine din olarak kemalizmi almış ve başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir...” “türkiye’nin yarınında artık kemalizme ve kemalizm benzeri rejimlere, sistemlere yer yoktur. kemalizmin yeniden kendini üretmesi söz konusu değildir. bizim için en üst belirleyici, islam’ın etkileridir. her şey ona göre belirlenir.” “camiler kışla, minareler süngü, kubbeler miğfer, müminler askerimizdir.” “demokrasi bizim için bir amaç değil, araçtır. amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız.” “demokrasi bizim için bir tramvaydır. istediğimiz durağa gelince ineriz.” o zaman sen bu adam ne dediğinde inanıyosun pardon ? yani bu adamın neyine inanıyosun şu an, bıyık şeklini biraz değiştirdi sanırım, o mu etkiledi seni ? ayrıca, 2002 den bu yana yavaş yavaş karşısında olan herşeiy çürütüyor zaten akp. önce, saçma yapılanmasıyla cem uzan ve genç parti vardı. gitti. ardından aydın doğan bi ara sert çıkmaya başladı, daha sonra poaş ın 1.2 milyar dolarlık vergi borcu silinince o da sustu. tüsiad konuşmaya başladı, sonra aniden sustu. ato başkanı sinan aygün konuşuyodu, içeri alındı. cumhuriyet gazetesi çok eleştiriyodu, sonra ortaya çıktı ki kendilerini bombalatmışlar falan. hmm mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ben "aynası iştir kişinin, lafına bakılmaz" söylemine inanıyorum..nasıl mı? tayyibin bu lafları, refah partisi döneminden. refah partisinin nası bi parti olduğu, AİHM'nin bile kapatılması kararını haklı bulduğunu biliyoruz. milli görüşün de refahın da tabanı o zamanlar bu zihniyetteydi. ve söylemler de bu zihniyete göre şekillendi, çünkü kitle belliydi. ancak akp'nin tabanı farklı. akp bu tabana hitap etmek ve bu kadar oy alabilmek için söylemini değiştirmek zorundaydı. ve refahla kıyaslayınca akp'nin içeriği de söylemi de çok farklı. bi kere daha kapsayıcı oldular, ılıman oldular, radikal söylemleri ve köhne zihniyetleri bi kenara bıraktılar .bunu hala yapamayanlar muhalefet olarak kalmaya mahkumdur. zaten politikacı zamanı geldiğinde değişmeyi reddederse yitip gider, recai kutan örneğindeki gibi. saadet partisi refahın devamı olarak kaldı, aynı söylemi ve zihniyeti yansıtmaya devam etti. akp ise "bu iş böyle olmaz" dedi ve söylemini değiştirdi. söylemle beraber hedefleri ve idealleri de değişim gösterdi, bu da yaptıklarına yansıdı. peki bu "değişimde" ne kadar samimilerdi? esas soru bu. şunu açıkça görmek mümkün: iktidarlarının ilk yıllarında refah partisi dönemindeki söylemlerinin tam aksi işlere imza attılar, bunların başında da anti-emperyalist söylemi bırakmak geliyo. refah'ın israil veya AB hakkındaki söylemlerini hatırlayın. bugün hala vakit'in veya saadet'in sürdürdüğü söylemlerdir, ama akpde böyle bişey yok. AB ile de, ABD ile de, israille de gayet yakın ilişkiler geliştirildi. bunun yanısıra, bunca yıllık iktidar döneminde çıkarılan yasalarda, kanun tasarılarında şeriat, din hukuku, kuran'a atıflar gibi herhangi birşey yoktu. geçmişte hangi kitleye hangi söylemlerle hitap etmiş olurlarsa olsunlar; ben dışa açılmacı, yabancı sermayeyi ve AB'yi el üstünde tutan, bütün komşu ülkelerle iyi ilişkiler kurmayı, arabulucu rolü oynamayı hedefleyen bir iktidarın şeriat getirmek isteyeceğine inanmıyorum. bugüne kadar da aksini gösterecek bir hareketleri olmadı. ha görgüsüzlükleri, hataları, baskıları, yolsuzlukları oldu mu? elbette oldu, özellikle 22 temmuzdan sonra gevşediler, şımardılar ve "ne yapsak doğrudur abi" havasına büründüler. mesela türbanı daha geniş bir demokrasi paketiyle sunmadılar. mesela sosyal güvenlik reformu gibi bir yüz karasına imza attılar. bununla beraber eski zihniyetteki ve söylemdeki elemanlarını tasfiye etmediler, korudular, hatta bazen destek bile oldular. onların hesabını da seçim sandığında veya mahkemelerde verecekler elbet, vermeliler. amaaaa bütün bunlar bir yana, ergenekon bir yana. söylemi geçtim, kullanılan yöntem, diğer örgütlerle gösterilen bağlantılar, gerçekleştirilen eylemlere bakınca, bu örgüte herkesin; hangi siyasi görüşe ait olursa olsun, hangi ideolojiyi benimsemiş olursa olsun, muhakkak karşı çıkması gerektiği ve bu olayın sonuna kadar aydınlanmasını savunması gerektiği ortadadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Valla paticikte uzun süredir yazmayayım yazmayayım uzun mesaj yazmaya üşeniyorum diyordum da zamanı geldi. Şimdi, İlhan Selçuk gibi bir adamı hepimiz tanıyoruz. Kemal Alemdaroğlu denen adamı hepimiz tanıyoruz. Doğu Perinçek denen adamı hepimiz biliyoruz. e bir çoğumuz Perinçek'i sevmiyo olabilir ama heralde gelip de bu yetonun bile kitle imha silahlarıyla uğraşabileceğini düşünmüyoruz dimi? İlhan Selçuk denilen adam zamanında ziverbey köşkünde anasıyla babasını ayırt edemicek durumlara gelmiş bir adam, Cumhuriyet gazetesinin en sevilen ve sayılan iki üç yazarından birisi kitle imha silahlarıyla uğraşıyor olabilir mi? Şaka gibi ama malesef kitle imha silahı üretmek gibi bir suçlama iddianameye yerleştirilmiş bu insanlar için. Ve bir de "1 numaralı adam" varmış İlhan selçuk doğu perincek kemal alemdaroğlu veli küçük sami hoştan gibi bir grup insan da yönetim kuruluymuş. Asıl beyin o "1 numaralı" adammış ama. İşte kimse onun adını bilmezmiş, kimseye telefon numarasını vermezmiş. Böyle bir adammış yani. Bakıyoruz, Veli Küçük kimdir? Emekli asker. Susurluk olaylarında derin devletle ilgili adı bir çok kez anılmış evet bağlantıları çok kuvvetli olan bir adam yani. Sıfatı bile yok esasında. Emekli işte. İlhan Selçuk kimdir? Cumhuriyet Gazetesi yazarıdır. Solcu diye "moskof köpeği" hakaretleri altında defalarca işkence yemiştir yani nedir? Aslında kaleminden başka bir gücü yoktur. Ama işte şanslı bir nesiliz ki böylesine güçlü bir kalemi görebilmişizdir. Kemal Alemdaroğlu kimdir? Eski rektördür. Yünanistan'ı alırız biz diye garip bir söylemi olmuştur. Hafif hayalperesttir. Ama en nihayetinde eski rektördür. Doğu Perinçek'i herkes biliyor zaten seveni sevmeyeni çok olduğundan birşey yazmıyorum. Apo'yla çektirdiği resimlerin yeterli olduğunu düşünüyorum. Yakalanan gözaltına alınan bu insanlara baktığımızda derin devlet gücüyle adıyla sanıyla o insanların belki "1 numaralı " patronu olmaya aday, tüm derin devlet işlerinin başında bulunan adam Mehmet Ağar'ın da bu iddanamede yer alması gerekmiyor muydu? Bal gibi de gerekiyordu. E şimdi bu telefon konuşmasını okuduk hepimiz 60 milyon dolar aldığına dair. Belki de AKP'nin menfaatlerine hizmet eden insanlar para karşılığı da olsa bazı şeylerden bir şekilde sıyrılıyorlar. Bunun dışında bakıyoruz, tüm bu isimler birleşince AKP'yi "tahttan indirmek" için bir çaba içine girişmiş olabilirler mi? Hiç mi hiç gerçekçi gelmiyor bana. Ama neden olmasın? Tek bir soru sorucam. Elinizde güç olsa. Ve görseniz ki Türkiyenin gittiği hal hal değil. Veya çok güçlü bir yazar olduğunuzu düşünelim sadece paranız ve gücünüz olmasın. Sadece iyi bir gazetenin iyi bir yazarı olun.Size gelsinler. Bildiğiniz tanıdığınız insanlar bunlar en nihayetinde. Deseler ki, Beyim biz böyle bir plan yapıyoruz. ARtık durumun tehlikeli olmaya başladığnı düşünüyoruz ve kaleminin desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Destek verir misiniz? Vermez misiniz? Bırakın allah aşkına yani şu insanların ortak noktası bile yok. Veli küçük birşey dese İlhan Selçuk'un canını uğruna vermeye zamanında hazır olduğu fikirlere karşı olacaktır. Kitle imha silahına bu insanların hangisinin kafasının yatacağını düşünüyorsunuz? İnanıyor musunuz Kemal Alemdaroğlu veya İlhan Selçuk'un PKK'nın kuruluşuyla alakası olduğuna? Kusura bakmayın ama ben inanamıyorum. Mahkemenin vereceği ceza da beni inandıramicak. Ne zaman karşıma çıkarırlar bir resim ve konuşma bandı İlhan Selçukla Murat Karayılan veya Apo oryantalciye para sıkıştırıyor. O zaman inanırım. Tüm muhalefet çemberi ki CHP buna dahil değil kesinlikle, yavaş yavaş içeri alındı ve bu insanları muhalefet olmakla suçlayıp menderes gibi asılmamak için de işin içine Muzaffer Tekin Veli Küçük Sami Hoştan gibi adamları koydular ve işin adına "Darbe Hazırlığı" "Kitle imha silahı oluşturmaya çalışmak" "Halkı ayaklandırma planları" yapmak koydular. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Halkı ayaklandırma planları kelimeler değiştirildiğinde gayet makul ve mantıklı bir hal alıyor. izleyin. "Halka inandığımız doğruları anlatıp onlara tehlikenin yaklaşmakta olduğunu anlatıp bu tehlikeye hizmet eden mevcut düzene kaarşı milleti milletin yönettiği bir toplumda milletin geleceklerine karar vermelerini sağlayacak düzenleme ve eğitimler yaptığımızı kabul ediyoruz". Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bi de örgütün finansörünü unutmuşsun. Örgütün kasası mı diyolardı ne. Hani vardı ya daha kendi hastahane masraflarını ödemekten aciz bir şekilde hastahane köşelerinde sürünerek ölen amca... işte o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 daha kapsayıcımı oldular yoksa takiye mi yapıyorlar orası birileri için belliyken birileri için belli değil anlaşılan. kampsama alanı çok geniş erdoğan "demokrasi bir trendir istediğimiz yerde ineriz" diye açıklama yaptıktan sonra hala aynası iştir kişinin lafa bakılmaz anlayışına sağdık kalmak anca ve anca saflık olur. hatırlatırım ABDullah ın cumhurbaşkanlığı seçiminden önce pek muhterem ve ulu zat Bülent Arınç " sonunda dindar bir cumhurbaşkanı seçeceğiz" diye bir açıklama yapıyor. hayır hayır bu haber hurriyette yada diğer doğan medya da yayınlanmadı. bildiğiniz televizyon röportajında yayınlandı. Ondan sonra sen gel taban değişikliğini anlat. Çok değişmişler. Acaba kendilerimi değişti yoksa iktidara sahip olabilmek için artık radikal söylemlerin işe yaramadığınımı anladılar. Ama arada bir yukarda verdiğim örneklerdeki gibi patlak vermiyor değil. Amaç değişmek değil, değişimden faydalanıp iktidar sahibi olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Okkır malesef SSK'sını bile ödeyemediği belli olunca, örgütün stratejik danışmanı sıfatıyla bir kez daha suçlandı. Öyle değilse böyle gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 valla ergenekon operasyonunu ciddi anlamda gerçekleştirmek var birde fantastik öğeler ekleyip işi sulandırmak var. ergenekon terör örgütünü sen 600 yıllık tarihe bağlarsan, bunun üstüne bulabildiklerin 20 tane bomba bir çuvalı geçemeyecek kadar silaha bağlarsan, ortaya günlük iddialarını atıp onları işin içine dahil etmezsen, darbe diye çağırıp işi illegal bir derin devlete bağlarsan tabiki insanlar dalga geçer ve yapılan operasyonu küçük görür. senin operasyonu destekleyen gazeten 1923 de başladı 2008 de ayıklanıyor derin cumhuriyet diye başlık atarsa birileri tabiki götüyle gülecek. bende kemal kerinçsiz gibi veli küçük gibi insanların birbirleriyle olan kokuşmuş ilişkilerinin aydınlatılmasını istiyorum ama ne yazikki amaç bunu aydınlatmak değil. çünkü bunu aydınlattığınız an kendi derin devletinizi yaratamıyorsunuz. AKP nin yaptığı kendi derin devletini yaratmak ve sadece eskisini tasfiye etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ve butun bunlar, bu yalanlar, bu sacmaliklar olurken bizim liboslar ciddi dava olarak bakmaya devam ediyor. Inandiklari allah belalarini versin, ulkenin icine ediyor zihniyetleri. Darbe istiyorum acikca ve net. Darbe gelsen yumrugu yesinler. Turkiye gerilesin umrumda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 allahtan "darbe istiyorum" diyen formun nesli tükeniyor. ayrıca inandığım allah bana bela okuyanın kendi üstüne yönlendirsin o belayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bende shield var, yonlendirmez. Benim tanrim iluvatar senin tanrini dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Sufi said: allahtan "darbe istiyorum" diyen formun nesli tükeniyor. ayrıca inandığım allah bana bela okuyanın kendi üstüne yönlendirsin o belayı. Allah her inananın dediğini yapsaydı.. Senin allahınla genelin inandığı bir mi bilmiyorum ama duyduğuma göre kime bela verip vermeyeceğini iyi bilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kusura bakmayın gençler bu şekilde devam etmem mümkün değil. kendinizi toplamanızı tavsiye ediyorum size son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 E seviyeye göre yazıyor herkes. Geri bela okumak yerine yukarıda yazdığım uzun yazıya adam gibi bi yorum yapsaydın daha seviyeli konuşuyor olurdu herkes burda. Veya insanların diğer mesajlarına. Şöyle bakıyorum tartışma modu pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bir Dinci-Liboş ortak yapımı: YERSENEKON "1923'te kuruldu, bugün ayıklanıyor" demek bile arkadaşların cumhuriyete ve onu kuranlara olan kini konusunda birşeyler anlatmaya yetiyor. Ama bekleyecez görecez, 5-6 kişinin 1-2 tetikçiyle kurduğu 20000 kişiyi galeyana getirmeyi amaçlayan dev terör örgütü ne kadar tehlikeliymiş öğrenecez. Üstlerine kalan ihalelerden gerçekten kaçı hakikaten bu adamlara kalmış çıkacak ortaya. Geri kalanı da dinci-liboş tayfasının fantazileri olarak kalacak. Unutmadan, bi Kenan Evren vardı sahi, ne oldu ona? Hani darbenin hazır yapılmışını yapan? Ha bu arada AKP'nin değiştiğine inanan herkesi eşyanın tabiatına aykırı birşeye inandıkları için alınlarından öpüyorum. Bu ülkede herkes değişir, cemaatçiler değişmez. Kendi iradeleri yoktur, tepeden gelen emre göre hareket ederler. O tepenin neresi olduğu görecelidir, kendiniz karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 LathspeLL said: Darbe istiyorum acikca ve net. Darbe gelsen yumrugu yesinler. Turkiye gerilesin umrumda degil. darbe istemeyi matah birşey sanıyorsun ki yazıyorsun..sana lazım olan başına bi kral gelsin bin yıl yönetsin..çocukmusun ki oy verme,istediğin idareciyi seçme hakkını sana babalık yapacak generallere bırakıyorsun.. maalesef asker içinde de aynen diğer kurumlarda olduğu gibi yozlaşmış kişiler var..bunların bir şekilde tasfiye edilmesi gerekiyordu..ve bunu yapması gereken tsk nın kendisiydi..ama maalesef tsk bütün bu unsurlardan haberdar iken-haberdar olmaması mümkün değil- "kol kırılır yen içinde kalır" soruşturma açarsak tsk yıpranı hesabında olup,görmezlikten gelince,bunu yapma fırsatı akp nin eline geçti,onlarda kendilerine muhalif herkesi bu bahaneyle safdışı bırakmaya çalışıyor, iddianameye bişekilde doluşturuyor, bukadar basit.. tsk yıpranmayayım derken, içerdeki çürük unsurları temizlemediği için daha fazla yıpranıyor..başka konu olarak mesela, benim gördüğüm sadece hilmi özkök döneminde tskdaki yolsuzlukların üstüne gidildi,daha öncesi ve sonrasında maalesef bunlara da göz yumuldu, soruşturma açılmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 arjantin said: LathspeLL said: Darbe istiyorum acikca ve net. Darbe gelsen yumrugu yesinler. Turkiye gerilesin umrumda degil. darbe istemeyi matah birşey sanıyorsun ki yazıyorsun..sana lazım olan başına bi kral gelsin bin yıl yönetsin..çocukmusun ki oy verme,istediğin idareciyi seçme hakkını sana babalık yapacak generallere bırakıyorsun.. maalesef asker içinde de aynen diğer kurumlarda olduğu gibi yozlaşmış kişiler var..bunların bir şekilde tasfiye edilmesi gerekiyordu..ve bunu yapması gereken tsk nın kendisiydi..ama maalesef tsk bütün bu unsurlardan haberdar iken-haberdar olmaması mümkün değil- "kol kırılır yen içinde kalır" soruşturma açarsak tsk yıpranı hesabında olup,görmezlikten gelince,bunu yapma fırsatı akp nin eline geçti,onlarda kendilerine muhalif herkesi bu bahaneyle safdışı bırakmaya çalışıyor, iddianameye bişekilde doluşturuyor, bukadar basit.. tsk yıpranmayayım derken, içerdeki çürük unsurları temizlemediği için daha fazla yıpranıyor..başka konu olarak mesela, benim gördüğüm sadece hilmi özkök döneminde tskdaki yolsuzlukların üstüne gidildi,daha öncesi ve sonrasında maalesef bunlara da göz yumuldu, soruşturma açılmadı... Orgeneralimiz son derece kulturlu bir insan, onun darbeyle basa gelmesini oyle isterim ki anlatamam. Sanki gulluk gulistanlik Turkiye'de darbe olunca kotulesecek. Bok goturuyor diyoruz ulkeyi. Daha kotu duruma dusemez bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 tabi canım sürünüyoruz, bitiyoruz, batıyoruz..şeriat da gelmek üzere eli kulağında..o yüzden "efes" bugün en çok kar eden 10 şirketten biri, o yüzden ihracat 130 milyar dolara yaklaştı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 http://i.milliyet.com.tr/ergenekon/iddianame.aspx?sayfa=939 diğer konudan buraya transfer ettim bu linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar