knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 SS gibi yok pvp server'ı euda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya bu serverda ne sıklıkla inv geliyo istatistiki olarak bakabileceğimiz bişiler yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 BL'de ally rerolledim, allyler eziyor dedikleri için, 70 AV'sinde oynadığım oyunların %80'ini kaybettim, ya çok şanssızım ya da 1.20 dk olayı ciddi buff olmuş hordelara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 onu hiç sorma, eotsda hep eksik başlardı horde, 30 saniyelik kısımda biz 4 towerı caplerdik. yarısı graveyardda yarısı yeni girmiş olurdu oyuna falan, o aşamadan sonra horde ne yapsa toparlanamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 oo Xunn da ssdeymiş :D yeni nicki ne yaptın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Torondor said: av anında gelir ve allylar 10 oyundan 9unu kazanır.. bence gelmeyin... Zaten Al'Akir de olupta kendi başına av eden yokki. Onu da premade ediolar pek güzel nerdeyse her AV yi alıyor gençler. Diğer bg sürelerine gelince 3 dakikadan yukarı görmedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 walla bizim serverda o işler biraz zor adam yok zatende :( premade falanda yapınca sıra gelmyio normalde geç geliyo zaten.. ama al akire raid yapmıolar demişin ben daha bglerde dandik itemli görmedim alakirden :S genelde sağlam karakterler var sizin serverda yauw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 beyler bayanlar son durum nedir şimdi? bu arada alliance açacaz gibi duruyo, allianceın sağlam olduğu hangi serverlar var? bg sırası az olan ve progressli guildleri olan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 STORMSCALE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Reckoning de ally ler eziliyor... Yanlış yerde başlamışız demekki... Ahn-Qiraj dayız, ally lerde pvp ruhuda yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ben de bir an önce Dunemaul'dan gitmek istiyorum. Gerçekten çok kalitesiz bir sunucu. Devamlı küfür eden tiplerden, kaybedilen bg maçlarına bıktım cidden. Stormscale'e geçeyim bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bence wotlk ile açılacak fresh realmleri bekleyin :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bekleriz özellikle disc pri ve resto pvp druidleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bizim serverda da resto drood yok yaws... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Burning stepps'e gelin horde'lar iyi gerçekten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bugünkü olay bardağı taşıran son damla oldu artık. Pve için 10 saat tank beklemekten, salak saçma adamlarla pvp yapmaktan, paso küfreden tiplerden baydım artık. Stormscale'e geçiyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 vashj eskı serverım ııdır guzeldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bnde stormscale de oyuna yeniden bşladım nick fln verinde 33 pri şuand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 (horde oyuncusuyum) endgame guild istiyosanız dunemaul der bırakırım. hordelarda 3, allylarda 2 guild SWP farmlıyor. BTden hiç bahsetmiyorum bile, şu an üyesi olduğum guilde girdiğim hafta tek gecede 5 saatte BT temizlemiştik ve ilk raidim olmasına ramen 2 t6 almıştım. battleground olayı ise biraz karışık, iyi oyuncularımız hep arenalarda takılırken bgleri rep ve s2 elemanlarına bırakıyolar, bu da her AVde ve eotsda ayar yememize sebep oluyor. sadece AV haftasonlarında s4 farmlamak isteyen arenacılar ortama gelince win/loss oranı %50lere ulaşıyor, onun harici %30 fln kazanabiliyoruz, allylar her şekil sayı avantajından eziyorlar. ha kaliteliler mi? asla, outdoorda gördüğün ally en kral guildden de olsa çıtır çerez ama bgde 40v25 yada 15v8 başlayınca problem oluyor. son olarak bg sırası. bloodlust battlegroupunda dunemaul, burning legion, argent dawn ve benzeri asırlık serverlar olduğu için herkes bi yerden bi yerden pvpye gönül vermiş oyuncular. gece saat 4te bile AVde queue girdin mi max 5 dakika bekliyosun. eots ve AB yine bi 10 dakika bekletiyor (gecenin 4ünden bahsediyorum). gündüz zaten join queue dedin mi, loading ekranı beliriyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 stormscale horde olanlar nick versinde muabbet dönsün oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 keinelust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Scarshield legion a gelin:D Server bomboş tam şekillendirmelik! 2senedir scarshielddeym Kel'thuzad göremedim Kj de göremicem ama çok eğleniorm bu serverda sizde gelin oyun oynayın çırpınmayı bırakın!:D (öss ye hairstyle dergisiyle hazırlandım 785425. oldum. İçinde hiç bi konu yok. Ailem tepkili) Beyler harbi ya ben burda pve yaptım pretbc olsn tbc olrsn ama serverda 1 bilemedin 2 guild var. Gelin wotlk te adam akıllı guild kurun valla serverda adınız duyulur! Hemde rppvp server ı oh oh süper:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 stormscale i niye övüyorsunuz nesi iyi? arena nasıl ? serverın yarısı 1500 lerde mi sürünüyor? çok sıkıldım zenedardan team mate im de migrate etti gidicem bir yerlere ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar