Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Şu an 3 arkadaş Karazhan serverındayız. End Game guidlerin azlığı ve Pvp sıralarının uzunluğu bize illalah dedirtti. Horde'un başarılı oldupu bir BG ye ve doğru düzgün bir çok guilde sahip olan bir server önerir misiniz? Amacımız Wotlk gelince migrate etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 stormscale ben de geçiyorum oraya sadece arkadaslarla pvp yapmak için bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bu var tanidigim server http://www.milliyet.com.tr/ozel/kitap/991105/images/server.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yıllardır aklıma gelen bir espriyi yaptın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 wotlk gelince yeni açılan servera başlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 abi tak diye bg sırası alınca şak diye invite gelsin istiyoruz, yeni açılan serverda yalan olur o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 stormscale demiş miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Frostmane derim ama eost ta içler acısı durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 aradiginiz servera su anda ulasilamiyor, lutfen daha sonra tekrar deneyiniz diit diit diit diiiiiiiiiiiit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 grim batol dicem ama biraz eziyor gibi allielar. frostmane le aynı bg deyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 allylar ezmesin hordelar üzülmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Stormscale'e geçmeli bence bütün VAY AK patileri. WotlK gelince yapalım hatta böyle birşeyler, Stormscale'in yetim versiyonu Frostmane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Hic demiyorsunuz ki biz bu kadar adamiz, birkac tane de serverda arkadas ediniriz, girdigimiz BG'de eseriz zaten. Kimin guclu oldugu genelde onemli olmaz... Horde kazansin biz de sebeplenelim varsa yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 server standartlarına uygunsanız magtheridon ---> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 stormscale e geçtim ben oynıyan varsa el edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Pyro said: Frostmane derim ama eost ta içler acısı durum. düşmana söylenmez be :P pve olarak olabilir frostmane, ama pvp arıyorsanız SAKIN düşünmeyin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Al'Akir e gelin siz =) Pvp içinse Pve olayında henüz bizde pek bişi yapamadık adam yok çünkü.. Yani 10 man ler için var 25 lere boyumuz yetmior henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Stormscale gibi server yok gelin gelin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lui Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Stormscale'de oynayan arkadaşların levelları kaç? Karakter açmayı düşünüyorum da orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ben 70 im rogue pvp takılıyorum bi arkadas var yeni 70 oldu mage o da s2 diziyo filan bi de migrate edicek ama sorun çıkan arkadas var o da aradı blizzi 24 saat sonra dene açtık dediler o da yarın sabah gelicek knox nick ne orda senin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lui Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Baya kişi varmış ya.. peki guild falan da kurdunuz mu -vay ak vol.2-.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yoo patiden sadece (bildigim) (su anlık) ben varım (sanırım) :) solo takılıyorum ben bg filan son arkadas gelene kadar ama gemler baya pahalı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Epey türk var server'da türk guildleride mevcut meraklısına duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 pvp için al'akir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Julifton said: Al'Akir e gelin siz =) Pvp içinse Pve olayında henüz bizde pek bişi yapamadık adam yok çünkü.. Yani 10 man ler için var 25 lere boyumuz yetmior henüz. etmeyin eylemeyin :S al'akir ile bizim server aynı battlegroup ta bg süreleri baygın bu aralar.. pre made desen sıra gelmez eots 6dk dan önce gelmez ab 3-5dk wsg 1-5dk av anında gelir ve allylar 10 oyundan 9unu kazanır.. bence gelmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar