GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ama neden sadece paralı okullar duyuyo bu mutluluğu=( bu kadar sallamayın 267 almışım EA-2 den ayıp sizin başarı seviyeniz bumu anca neyse zaten baraj için girmiştim bu sınava long live konservatuvar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Sen de mutluluklarını kursaklarında bırakırsın nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ya ama egitim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Eyitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 egedende gelir şimdi herkeze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 haha Kişisel'den Eğitim'e. Garbage olmalıydı bence :) yoksa kişiselde değil miydi? yoksa yanlış mı gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 doğru eğitim bölümünü unutmuşum da garbagelik bişey göremedim hadi deseler az puan almışsınız anca para verip bize girebilirsiniz anlarım ama gösterdiğiniz başarıdan falan demeyin bari bidaha öss ye giren nolsun bu arada belirtmeden geçemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 PARAPRAPRPARPARPAPARPARAPRPAPRAPRAPPRAPARAPAPARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 GwindonSurion said: doğru eğitim bölümünü unutmuşum da garbagelik bişey göremedim hadi deseler az puan almışsınız anca para verip bize girebilirsiniz anlarım ama gösterdiğiniz başarıdan falan demeyin bari bidaha öss ye giren nolsun bu arada belirtmeden geçemicem çoğunluğa göre üstün başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben de niye kişisele açmadın bunu diyecektim kişisel bir olay sonuçta adam başına gelen bir olayı anlatmış içinde üniversite adı geçiyor diye hemen eğitime ooh. ben "bugün boğaziçinde süper bişey oldu" desem kişiselde eğitime şutlayacaksınız demek ki hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 dershaneden almışlardır bilgilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bana bissürü geldiydi böle.barajı bile geçememiştim ilk girdiğim sene :).bissürü okulun katalogufalanı filanı.işte bizim okulumuza bekleriz tarzı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ben öss den çıktığımda da puanlar belli olduktan sonra kalın kalın broşürler göndermişlerdi. O bilkent in kitapçık ( kitap aslında böyle bayağı kalın kaliteli bi ansiklopedi) çok etkilemişti beni. pehhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bence kişisel.. taşı ki ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ardeth said: ben de niye kişisele açmadın bunu diyecektim kişisel bir olay sonuçta adam başına gelen bir olayı anlatmış içinde üniversite adı geçiyor diye hemen eğitime ooh. ben "bugün boğaziçinde süper bişey oldu" desem kişiselde eğitime şutlayacaksınız demek ki hemen. ortak, bunu yazana kadar tasisaydin. hatta ben gonderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 aa okulumun adı geçiyo, alınayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 barajı geçmişin işte. kutlamasınlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 barajı her yıl geçiyorum geçen yıl nerelerdeydiniz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bana toplam 7 özel üniden geldi şu ana kadar.. ama 282 yaptım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bi arkadaş vardı burda bilkentli dikkat et saldırmasın sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bu olayı koç da yapmıo muydu? (biraz da Koçlulara giydirelim asdfasdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ohoo bize de geldi birader. Ne üniversiteler istedi beni ama Sabancı'dan başkasına vermem (:P) Gönderdim bugün tercihlerimi ÖSYM'ye ilk üç Sabancı garantiye alalım dedik sdfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Beni de isteyen çok üniversite oldu ama ben Sütçüimam'ı seçtim. Prestij meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hayırlı olsun. bir münasip zamanda dürt de ELAE dökümanı yolliim sdfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Gerenk yok ya geçerim. Ama ikinci sınavla ilgili döküman iyi olur ilk dönem yatarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar