sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ...bir başka Recep'i hatırlamak. Ahmet Hakan said: Çapsız komedyenin sevimsizleşmesine dair ŞAHAN Gökbakar adlı komedyenimiz, "Recep İvedik" diye bir film yapıp malı götürdü ya... Bir sevimsizleşti, bir sevimsizleşti... Bu kadar olur... Yukarıdan konuşmalar, herkesi küçümsemeler, eleştiriye tahammülsüzlük göstermeler, laf çakmalar, "5 milyon kişi filmimizi seyretti... Kimseye laf düşmez" tarzında görgüsüz çıkışlar, hazımsızlıklar falan... Bence şöyle bir sorunu var Şahan Gökbakar’ın: Kalitesizliğin mizahını yapmış... "Yellenene gülmek" şeklinde özetleyebileceğimiz bir mizah kültürüne sahip olanları yakalamış... Küçümsenmeyecek bir başarı kazanmış... Ama yetmiyor Şahan Gökbakar’a bunlar... İlle de bizden de "Aferin" almak istiyor... Hem "yellenene gülenler" için film yapıyor, hem de "yellenene gülmeyenler"in kendisini takdir etmesini bekliyor... Oysa... Bıraksa bu işleri... Gidip kendi özgün kitlesiyle kaynaşsa... Onlarla yetinmeyi bilse... Yaptığı iş için "Banal ama kárlı" saptamasını yapsa... Kendini bu kadar ciddiye almasa... Öf... Ben de neler saçmalıyorum böyle... Bunu kim başardı ki bu memlekette Şahan Gökbakar başarsın....
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Şahan bizim Yeditepe'nin zengin bekar çocuklarının sürdürdüğü hayatı yaşıyor. Evde 1 ps 3 1 xbox elite 2 hd tv 1 projeksiyon falan. Arada eve kız atmalar, öğlen 1 de uyanıp iskender söylemeler eheh. Bu yorumların umrunda olduğunu sanmıyorum. O kadar çok konuşmuyor bence bu yorumda biraz gıcıklaşma olayı sezdim. Yeni Zelanda'ya gidip snowboard yapsın Şahan bence bu yorumlara cevap vereceğine. Yazın serin serin iyi gelir.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ahmet hakan hakkimda essolessektir yazsa gider babamin elini sikarim bu herif ne derse zittini destekleyen bi yapim war
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 recep ivedik karakteri filmi çıkmasıyla beraber özgünlüğünü kaybetti.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ulan amma konusu oldu anasını satiyim, herif durum komedisi yaptı nerdeyse, güldürdü milleti bitti gitti. Yok bu herif boyle yok halkımız şöyle bırakın bu işleri ya. Filmi daha seyretmedim, sinemada seyredilecek kadar güzel olmadığını, ama evde arkadaşlarla muhabet halinde çerezlik bir film olduğunu düşünüyorum. TV'lere çıkınca seyrederiz, güleriz geçeriz. Amma abarttılar Şahan şu bu. Şahanla gündemde kalmaya kasıyorlar, güldük geçti bitti.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Arkadaşlar, yazının yazılış amacı Şahan Gökbakar'a çakmak değil.
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ahmet Hakan da paso yalakalık yapıp para kazanıyor biz bigün hakancım niye yapıyorsun dedik mi ?
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Şahan da amma ağladı yalnız, "ben yaptım yapacağımı kırdım parayı" tavırlarının altından. lol
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bu haftaki uykusuz'da da ahmet hakanın mizahsenliği(!) üzerine bir yazı vardı..üşenmedim yazdım. ne istiyorsun bizden ahmet hakan -Ahmet Hakan, bu ne kibir ne tepeden bakış?...Prof. Yalçın Küçük için "Biz ehliyeti olmadığı için ona ceza kesmiyoruz" diye yazabilmek,nasıl bir cürret?..."Siz" kimsiniz Hakan?... -Ferhan Şensoy için,anadilime yepyeni bir lehçe kazandıran usta için "Artık güldüremiyor" yazmayı nasıl becerebildin?... -Hasan Kaçan için, efsane Gırgır'ın efsane çizerlerinden biri için hakaret emeyi nasıl içine sindirebldin?... -Hastası olduğunu defalarca söyldiğin " İki resim arasındaki yedi fark" formatını;bir telefonluk izin almadan bir küçün not düşmeden nasıl köşene haftalarca, aylarca indirebildin?... -Bu nasıl mizahseverlik Ahmet Hakan?... Mizahı çok sevince,mizahçı olunamıyor Ahmet Hakan... -"Yazı attırmak,bilmemne muamelesi çekmek, fırlama gibi takılmak" tüm bunlar nedir Ahmet Hakan?... -Bu seninkine "gizli işsizlik" denir Ahmet Hakan. -Sen git ortadan konuş,"ortadaki adam ol", şefin Özkök'e bağımlı ol,yalaklan,kıvran dur Ahmet Hakan... -Bence bu yazıyı da görmezden gelirsin sen. V.Ö. (23 Temmuz Çarşamba-Uykusuz Dergi,sy.2 : Ne istiyorsun bizden)
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mathias said: Şahan bizim Yeditepe'nin zengin bekar çocuklarının sürdürdüğü hayatı yaşıyor. Evde 1 ps 3 1 xbox elite 2 hd tv 1 projeksiyon falan. Arada eve kız atmalar, öğlen 1 de uyanıp iskender söylemeler eheh. Bu yorumların umrunda olduğunu sanmıyorum. O kadar çok konuşmuyor bence bu yorumda biraz gıcıklaşma olayı sezdim. Yeni Zelanda'ya gidip snowboard yapsın Şahan bence bu yorumlara cevap vereceğine. Yazın serin serin iyi gelir. LoL sizin yeditepe kim yav ben tanıyor muyum :F şaka maka bi ahmet hakan kalmıştı yorum yapmayan o da yorum yaparak bizi şereflendirdi ya çok thx +yukardaki recep tayyeap ivedik süpermiş :F
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bence doğru yazmış ama... Cidden Recep İvedik kadar kalitesiz ucuz bir komedi hatırlamıyorum ben. 5dk lık skeçi film uzunluğuna getirmişler direk, senaryo da bi süreklilik yok. Bölük pörçük sahnelerin birleşimi gibiydi.. Onu geçtim espriler de iğrençti.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bence "kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla" hesabına başka bi recep e dokundurmuş gibi sanki...
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 sg-1 said: ...bir başka Recep'i hatırlamak. Ahmet Hakan said: Çapsız komedyenin sevimsizleşmesine dair ŞAHAN Gökbakar adlı komedyenimiz, "Recep İvedik" diye bir film yapıp malı götürdü ya... Bir sevimsizleşti, bir sevimsizleşti... Bu kadar olur... Yukarıdan konuşmalar, herkesi küçümsemeler, eleştiriye tahammülsüzlük göstermeler, laf çakmalar, "5 milyon kişi filmimizi seyretti... Kimseye laf düşmez" tarzında görgüsüz çıkışlar, hazımsızlıklar falan... Bence şöyle bir sorunu var Şahan Gökbakar’ın: Kalitesizliğin mizahını yapmış... "Yellenene gülmek" şeklinde özetleyebileceğimiz bir mizah kültürüne sahip olanları yakalamış... Küçümsenmeyecek bir başarı kazanmış... Ama yetmiyor Şahan Gökbakar’a bunlar... İlle de bizden de "Aferin" almak istiyor... Hem "yellenene gülenler" için film yapıyor, hem de "yellenene gülmeyenler"in kendisini takdir etmesini bekliyor... Oysa... Bıraksa bu işleri... Gidip kendi özgün kitlesiyle kaynaşsa... Onlarla yetinmeyi bilse... Yaptığı iş için "Banal ama kárlı" saptamasını yapsa... Kendini bu kadar ciddiye almasa... Öf... Ben de neler saçmalıyorum böyle... Bunu kim başardı ki bu memlekette Şahan Gökbakar başarsın.... Aynı tahlili Tayyip içinde yapsa ya? Yer mi Ahmet Hakan? ps: konunun açılma amacı da bu galiba?
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 eleştirmenlik ne boş meslek ya kendin yapamıyosn millete bok atıyosn.cem yılmazın gorada da havaya zıplayıp nah çekmesine yarılıyo millet.hiç bi komedyeni izlemeyelim o zaman.türk halkı bu ota da güler boka da.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 gulmeyen gulmesin, begenmeyen izlemesin. bok atmanin alemi yok. ha film kotuydu orasi ayri.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Şimdi şöyle bir olay söz konusu. Adam başarılı mı ? Evet Seveni çok mu? Evet. Eh şımarmış ise terbiyesiz takılıyor ise bunlar göreceli kavramlar, sen seversin başkası sevmez. İlla istediğin gibi olacak değil yani eleştirirken kişiliğini değil de yaptığı işi eleştirmek lazım. Halka mal olmuş türk toplumuna yön veren, ne bilim ülke yöneten biri değil neticede sanane derler adama ?
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Oncelikle konu Sahan olmamasina ragmen oraya kaymis, bende 1-2 sey yazayim. Ben bu konuda cok karmasik dusunuyorum ve Sahan'i destekliyorum sonuna kadar. Nedenlerini anlayabilmek icin bu piyasanin icinde olmaniz gerekli. Ben Plato'da 1 yil gecirdim, film cektik, cekenleri izledik, herkesle sohbetler ettik ve bunca deneyimden sonra Sahan'a son derece destek veriyorum. 1.'si film komik filmdi. Bazi sahneler oldukca basariliydi. Osuruk esprileri yapiyor diye kucumsemek yanlis. Bu film turkiyenin gercegidir. Hatta dunya'nin gercegidir, dunya'nin her yerinde bu karakterin varvasyonlari vardir, bu tip komedi filmeride vardir. Gozden kacan bisey var, bu ulkede "cilgin dersane, amerikalilar karadenizde" falan gibi birbirinden kalitesiz, basit filmler cekiliyor. Onlarda yeterince para yapiyor ama kimse onlara sert cikmiyor. Ama Sahan parayi goturunce yediremiyorlar kendilerine bunu. Birde sahan sert konusuyor tabi. Sahan konusmadan evvel suan sinemayi elinde bulunduran entel kilikli zavallilar konustu. Sahan'i ve filmi kucumsediler. Sahan'da cevabini verdi, ustune buyuk basarida yapinca defans mekanizmasi guclendi. Ben bile kisa filmimi cekene kadar, sadece populer sinemaya hizmet eden bir kisa film oldugu icin ne engellerle karsilastim, neler isittim, neler yasadim. Ama sonra belli oranda basari gelince soz size geciyor iste. Sahan'inda yaptigi bu. Turkiye'de sinema yanlis ellerde. Teknik alan bakacak olursak teknolojik anlamda ozurlu, bilgisiz, egitim almak yerine yerine usta-cirak iliskisiyle yetisen bu nedenlede sinemanin kullandigi teknikleri bilmeyen elemanlar tarafindan filmler cekiliyor. Sinan Cetin'in kendisi geldi "Yeni digital kameralar varmis, onlar nedir? Alsak mi?" diye bana sormustu. Dahasi kendisinin goruntu yonetmenleri, kameramanlarida bundan bi haberler. Bu adamlar Turkiye'nin en zengin Produksuyon firmalarindan birinde calisiyor dikkatinizi cekerim. Birde produktorler var ki ayri bela. "filmden para kazanilmaz" diye milleti kandiriyorlar okullarda sonra 10.000.000 YTL gibi rakamlari kaldiriyorlar filmlerden ama nedense bunlar yatirim olarak geri donmuyor sinemaya. Hepsi evler, apartmanlar olarak yer buluyor produktorlerin mal varliklarinda. Kimse gidip yeni kamera alalim, su sinemaya yatirim yapalim demiyor. Yonetmenlerde zaten para kazanmak icin bu isteler. Kendi zevkleri, ambition'lari falan yok. "1-2 dizi cekeyim, para gelsin"den baska dusunce yok. Bu tip insanlar varken Cem Yilmaz, Sahan Gokbakar gibi kisiler laf sokunca keyifleniyorum. Suana kadar Cem Yilmaz ve Yilmaz Erdogan kazandigi paralari geri yatirdi sinemaya, ne ilginc degil mi? Sahan'i daha gormedik ama kardesiyle konusmustum, ilerdeki planlari gayet iyiydi. Gorecegiz bakalim. Ve tabi sonra ben ve arkadaslarim bu sektore giris yapacagiz umarim :)
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Cons said: aga banada rol ver fddfhdfn cok iyi rol yapar. gecen bi gank yedi dotada, bi daha kalkamadi $erefsizim.
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ahmet Hakan'cı bir insan değilim ama Nuri Bilge Ceylan'lar varken Şahan'lara alkış tutmak sinema ruhuna ihanet gibi geliyor bana. Yazısını bu sabah gazeteden okumuştum, yerden göğe haklı Ahmet Hakan bence.
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 kim alkış tutuyo ki? kimse parmak ucunu öpüp "şaheser" de demiyo? nedir bu antipati kolpa elitizm?
Öne çıkan mesajlar